Wednesday, April 24, 2013

Kívánságlistám (11.)

Zajlik az élet, szemezgetek az várható megjelenésekből, tervezem sok könyv olvasását, és huss elszalad az idő, lassan az várhatóból újdonság lesz, én meg mindig inkább tanulok, hanyagolom a blogot, nincs időm olvasni...
 Ilyen az élet ezt kell elfogadni, nem panaszkodom, csak másik taktikát kellene bevetni, hogy a piszkozatok is közzétett bejegyzések legyenek, meg az olvasatlan könyvek olvasottak. :) Ihletre várok, méghozzá jó sokra. Addig is e heti kívánságlistám:


1. Susan Mallery: Chili és csokoládé
Kiadó: Mira
Eredeti cím: Sizzling
Sorozat: Buchanan testvérek 3. része
Megjelenés: 2013. május 8.

Tartalom:

 Csípős
Gloria, a Buchanan testvéreket felnevelő nagymama csípőtörést szenved, és állandó otthoni ápolásra szorul. Csakhogy az idős hölgynek meglehetősen felvágták a nyelvét, senki sem bírja ki pár napnál tovább a társaságát…
 Ropogós
Reid vállalja, hogy a jelentkezők közül kiválasztja Gloria mellé a három ápolónőt. Két jelölttel már az állásinterjún lefekszik, de Loriban méltó ellenfélre talál…
 FűszeresLori Johnsont kemény fából faragták. Ő az, aki minden beteggel boldogul, mert hamar megtalálja a gyengéjüket. Reiddel azonban meggyűlik a baja, bár elég hamar érzékeny pontra tapint…
És a finom ízek ellenállhatatlanul összeolvadnak…


Miért kell nekem?
Nem titok, hogy a Buchanan sorozat az egyik kedvencem, hiszen az első rész nagyon tetszett, arról már írtam is korábban itt, a második is nagyon tetszett, de az még mindig piszkozatként porosodik valahol a blog egy elrejtett zugában. Szóval tervezem, hogy írok róla egyszer, ha lehet, akkor egyszerre írok a Fahéj és karamelláról és a Chilli és csokoládéról, mert nagyon szeretném őket ajánlani, hiszen nagyon szórakoztató romantikus történetek.

2. Nicola Cornick: Botrány és ártatlanság

Kiadó: General Press
Eredeti cím: The Scandals of a Innocent
Sorozat: The Brides of Fortune
Várható megjelenés: 2013. 05. 03.

Tartalom:

Fortune Follyban a földesúr ismét hatályba léptet egy ősrégi adótörvényt, melynek értelmében minden hajadon lány és özvegyasszony köteles férjhez menni, vagy vagyona felét adóba befizetni. A hírre a csendes kis falut elözönlik a hozományvadász agglegények. Miss Alice Lister a közfelfogás szerint nem éppen tiszteletreméltó hölgy. Már az is elég baj, hogy szobalányból lett örökösnő, most pedig a csélcsap Lord Miles Vickery akarja elnyerni a vagyonát azzal, hogy a házasság révébe kormányozza. Alice azonban biztos benne, hogy Miles nem fogja teljesíteni a feltételeit. Hiszen melyik korhely fiatalember lenne képes pusztán anyagi megfontolásból becsületes maradni három hosszú hónapon át?

Miért kell nekem?

Még télen olvastam a bevezető novellát a sorozathoz és akkor tudtam, hogy nekem ez kell, és azóta is csak a szám jártatom, mert nem olvastam el a Titkok és vallomásokat sem. :( Nem tehetek róla, de most tényleg tanulnom kell, és még hónapokig eltart ez az időszak... Nyáron biztosan lesz annyi időm olvasni, amennyit csak szeretnék, szóval majd ezzel a sorozattal kikapcsolódom. :)

3. Mail Karolin: Albérlet a szerelemhez

Kiadó: Kalliopé
Várható megjelenés: 2013. 05. 15.

Tartalom:

Napsütötte nyári délutánon sétahajó indul a Dunakanyarból Budapest felé. Az utasok között különös, meghökkentő jelenségként tűnik fel egy fiatal pár: a kétes kinézetű férfi oldalán egy gyönyörű szőke hölgy pihen. Furcsa viselkedésükkel egyre inkább felkeltik a hajón dolgozó matróz, Barnabás figyelmét. Vajon mi vonzza az elragadó nőt a sármosnak jóindulattal sem mondható férfihoz? A hajóút gyökeresen megváltoztatja Barnabás addigi életét, mert halálosan beleszeret a kedves és szerény szőke lányba, Erikába. 
A regény rendkívüli bonyodalmai csodálatos hazai tájakra repítenek - a Dunakanyartól egészen a Balaton-felvidékig. Az Olvasó hajón utazhat, csodás tájakon barangolhat, átélhet egy szokatlan, magával ragadó szerelmet, ugyanakkor találkozhat a nyomor keserű valóságával, és korunk bűnös veszélyeivel. Az Olvasó az új évezred korai éveiben játszódó fiatalos, pörgős történetet tart a kezében.

Miért kell nekem?

Van valami ezzel a könyvvel kapcsolatban... Egy kis előérzet, amely azt súgja, hogy szeretni fogom a történetet. Remélem, hogy ezúttal sem nyúlok mellé. :)

4. Katie Ashley: Az ajánlat

Kiadó: Ulpius-ház
Eredeti cím: The Proposion
Sorozat: The Proposion 1. része
Várható megjelenés: 2013 július

Tartalom:

Harmincadik születésnapja közeledtével Emma Harrison rádöbben, hogy ketyeg a biológiai órája, és a herceg a fehér lovon még mindig sehol. Fogyatkoznak a lehetőségek, különösen most, hogy a legjobb barátja – egy meleg pasi – visszalépett, hogy spermadonor legyen. Persze ott van a spermabank, de Emma fél: mit lehet tudni, talán a sátán belekavarhat a dolgokba.
Aidan Fitzgerald, a megátalkodott nőcsábász rendszerint eléri, amit akar, különösen a hálószobában. Amikor a karácsonyi partin Emma elutasítja a közeledését, Aidan elhatározza, megszerzi a nőt, kerül, amibe kerül. Emma kínos helyzetét megismerve a férfi olyan javaslattal áll elő, mely mindkettejüknek jó lesz. Hajlandó vállalni a donor szerepét, de csakis természetes úton. Nem lévén elszánt pasivadász, sem az alkalmi szex híve, Emma ódzkodik az ötlettől, ám a férfi sármja és Emma anyaság utáni vágya győzedelmeskedik. A „gyermekgyártási” projekt azonban egyszer csak több lesz, mint fizikai aktusok sora. Aidan nem képes kisétálni a nő életéből, Emma meg kezdi úgy érezni, ez a férfi az igazi.
Most már csak egy kérdés maradt: képes-e Aidan megváltozni, olyanná válni, amilyennek Emma szeretné? 


Miért kell nekem?
Azzal indoklom először is, hogy Goodreads-en 4.20-as átlag nem lehet rossz. Hogy mi lesz belőle, mire a boltok polcaira kerül, az most leginkább a fordítótól függ. Reméljük a legjobb kezekbe jutott és mi már utána átadhatjuk magunkat nyugodtan az olvasás élményének.

4 comments:

  1. Alig várom Reid könyvét! És már kevesebb, mint két hét. Kedvem támadt ugrálni. :D

    ReplyDelete
  2. Én is az ő észét várom a legjobban, de valamiért félek is egy kicsit, hogy nem sikerül olyan jóra, mint az előző kettő. :D
    Nem tudom, hogy mikor jutok hozzá, mert most tényleg nem szabad sokat olvasnom , de azt nagyon várom Zsani, hogy írj róla. :))))

    ReplyDelete
  3. Ha 8.án meg is szerezem nem biztos, hogy rögtön neki is esek, mert sürgős listámon van: Egy felejthetetlen hölgy, A szirén, Szabadulás... :)

    ReplyDelete
  4. Én májusra már beterveztem 10 könyvet,... de hogy ezek közül melyiket fogom először olvasni azt még nem tudtam eldönteni. :D
    A szirén biztosan jó, mert Anginak és Nikinek is tetszett. Remélem, hogy a Szabadulást is ki bírjuk majd beszélni, már nagyon szeretném olvasni én is. :)

    ReplyDelete