Tuesday, August 06, 2013

Keddi Kívánságlistám (17.)

Ezek a finomságok bizony nem maradhatnak le a kívánságlistámról. A legtöbbet már kinéztem magamnak még azelőtt, hogy felmerült a lehetőség a magyar kiadásukra. Van ám válogatni való, remélem, hogy mutattam újat is. :)

1. Jaci Burton: A tökéletes játék
Kiadó: Ulpius-ház
Eredeti cím: The Perfekt Play
Műfaj: sportos romantikus
Sorozat: Play by Play 1. része
Várható megjelenés: 2013. 11. 13. (forrás Libri.hu)


Tartalom:
Mick Riley, a profi futballista és nagyvilági életmódja a legutolsó dolog, amire Tara Lincoln partiszervezőnek szüksége van, annak ellenére, hogy a férfi forró és szenvedélyes egyéjszakás kalandjuk során már bebizonyította, nem csupán a pályán állja meg a helyét.
Tarát egy korábbi szerelmi csalódása olyan mélyen megsebezte, hogy többször nem akarja kitenni magát hasonló fájdalomnak.
Ám Mick a fejébe vette, hogy legyőzi a lány ellenállását és ebben semmi sem állíthatja meg. Tökéletes játékot eszel ki, hogy elnyerje Tara szerelmét.
Miért kell nekem?
Úgy érzem, hogy ez a sorozat az a bizonyos Nagy Ő. Nem csak a nyálcsorgatós borítók, de a tartalom  és a téma miatt is. Miért különleges? Mert az erotika és a romantika mellett szerepet kap a sport is. Állandóan SEP Chicago Stars sorozata jut róla eszembe, amely mellesleg az egyik legnagyobb kedvencem is, így nagy reményekkel várom Jaci Burton történetét.

2. Julia Quinn: Csudajó
Kiadó: GABO
Eredeti cím: Splendid
Műfaj: történelmi romntikus
Sorozat: Csudajó 1. rész
Várható megjelenés: 2013. 


Tartalom:
Két tényt mindenki tud Alexander Ridgelyről. Az egyik, hogy ő Ashbourne hercege. A másik, hogy a házasság nem szerepel a közeli tervei között… 
Ez egészen addig igaz, míg egy vörös hajú amerikai lány a kocsija elé nem veti magát, hogy megmentse a herceg fiatal unokaöccsét. A lány olyan, amilyennek Alex sosem gondolt volna hölgyet… Okos és humoros, fegyelmezett és bátor. De szolgáló. Nem illik egy rangos arisztokratához… Kivéve, ha a hölgy nem az, aminek látszik… 
Az amerikai örökösnő, Emma Dunster körül tolongnak az angol urak, de ez nem jelenti azt, hogy szándékában állna bármelyikükhöz hozzámenni feleségül; akkor sem, ha beleegyezett, hogy részt vesz a londoni társasági szezon eseményein. 
Amikor titokban, konyhalányruhában kiosont unokanővére londoni házából, csak egy kicsit még élvezni szerette volna az ismeretlenséget a debütálása előtt. Nem gondolta volna, hogy egy veszélyesen jóképű herceg karjában találja magát… és hogy ez a herceg meglehetősen zaklatott lesz, amikor kiderül Emma valódi kiléte. 
Ám úgy tűnik, az igaz szerelem akkor borul virágba, amikor az ember arra a legkevésbé számít, és a szenvedély a legmakacsabb szíveket is képes megolvasztani. 

A trilógia további kötetei: 

Ma éjjel táncolnék 
Lent délen, édes… 

Miért kell nekem?

Nem számít a tartalom, nem számít a borító, hiszen már maga Julia Quinn neve is garancia egy igazán romantikus és szórakoztató könyvre.

3. Jenny Colgan: Találkozzunk a Cupcake Kávézóban
Kiadó: Ulpius-ház 
Eredeti cím: Meet Me at the Cupcake Café
Műfaj: chic-lit
Sorozat: Meet Me at the Cupcake Café 1. rész
Várható megjelenés: 2013. 08. 14. (Libri.hu)


Tartalom:
Ismerje meg Issy Randallt, a Cupcake kávézó büszke tulajdonosát! 

Issy Randall remekül süt. Isteni, megdöbbentő süteményeket készít, amelyektől az ember szájában összefut a nyál. 

Imádott nagyapja nevelte fel, a gyerekkorát Joe nagypapa pékségében töltötte, és kétségtelenül örökölte a tehetségét. 

Amikor Issyt leépítés miatt kirúgják biztonságos, ám unalmas citybeli munkahelyéről, elhatározza, hogy megragadja a pillanatot. A nagypapa receptjeivel fölfegyverkezve, a legjobb barátai és a helyi bank tanácsadója segítségével indul harcba. A Cupcake kávézó megnyitja kapuit. Csakhogy Issynek fogalma sincs, mekkora fába vágta a fejszéjét. Minden bátorságára – és cukrásztudományára – szüksége van, hogy elkerülje a katasztrófát… 


Finom ráadás süteményreceptek a könyvben!

Szerb borító
Spanyol borító


Miért kell nekem?
Régebben a szerb borítóval hívta fel magára a figyelmem, de aztán mindig jöttek az újabb és a tartalmilag is érdekesebb könyvek, így elmaradt a beszerzése. Azóta többször is szembetaláltam maga vele, így hogy magyarul is megjelenik, már biztosan nem kerülgetem tovább.

4. Beth Ciotta: A szerelem bolondja
Kiadó: Illia & Co.
Eredeti cím: Fool for Love
Műfaj: Chic-lit, romantika
Sorozat: Cupcake imádók klubja 1. rész
Várható megjelenés: 2013. 08. 09. (forrás libri.hu)

Tartalom:
A Cupcake-imádók Klubjában rengeteg érzelemmel és érzékiséggel fűszerezett, igazi romantikus csemegéhez juthatsz. Lépj hát be bátran! Heti összejöveteleiken isteni sütemények készülnek, melyek tésztája a vidámság, krémje a szerelem, a hab pedig a szenvedély rajta.
Sugár Creek olyan kisváros, ahol mindannyian szívesen élnénk, hiszen a vérbő nagy családok minden vidámsága és szomorúsága, a titkok és szerelmek szövevényes szálai alakítják lakóinak életét. Köztük a Monroe családét, ahol a szereplők szeretnek, vétkeznek, okulnak a múltból és közösen formálják jövőjüket.
Az első kötet tartalmából:
Chloe Madison másra sem vágyik sikeres cukrász diplomája megszerzésének napján, mint hogy együtt ünnepeljen azzal a férfival, akit szeret, és akit egy csodálatos csokoládé tortával akar elkápráztatni. Az igazi cukrászremek ugyan nagy sikert arat, Chloe-t mégis élete legnagyobb csalódása éri. A férfi ugyanis, miután nagy élvezettel lenyalta a tortáról a csupa csoki mázat, kész tények elé állítja a lányt: új életet kezd Párizsban, egy másik nő oldalán.
Jó ötletnek tűnik, hogy felejteni barátnőjéhez utazzon az Isten háta mögötti kis városba, Sugar Creekbe, a kanadai határ mellé, ráadásként a Monroe-család legidősebb hölgy tagjának legyen a társalkodónője és szakácsa. De hogyan alkosson ételkölteményeket egy szerelmi bánatban szenvedő lány, hogyan kezelje a kissé hóbortos, de imádnivaló munkaadóját, hogyan illeszkedjen be a kisvárosi életbe a pezsgő Manhattani pörgés után? Mi is az a Cupcake-imádók Klubja, ahová barátnője mindenáron be akarja szervezni? És ki a titokzatos Devlin Monroe, a Monroe-klán legszexisebb és legsármosabb férfitagja, akivel már az első találkozáskor felizzik köztük a mindent elsöprő szenvedély?
Beth Ciotta regénye őszinte, humoros, szexi és imádnivaló.
… és ez csak első része a 4 kötetes, édes csemegének!

Miért kell nekem?
IMÁDOM az eredeti borítót. Romantikára van szükségem, hát nem tűnik tökéletes kikapcsolódásnak a tartalom elolvasása után? 

5. Nora Roberts: Az első és utolsó
Kiadó: GABO
Eredeti cím: The Last Boyfriend
Műfaj: romantika
Sorozat: Boonsboro Inn 2. része
Várható megjelenés: 2013. 08.08. (forrás bookline.hu)


Tartalom:
A Montgomery fivérek, Beckett, Ryder és Owen, egy családi építési vállalkozást vezetnek az édesanyjukkal együtt a marylandi Boonsboro városkában. Nemrég megvásároltak egy régi szállodát, és sok-sok munkával felújították a romos épületet. Owen a cég fő szervezője, a precizitás és az aprólékos tervezés megszállottja, aki erős kézzel vezeti a családi vállalkozást. A fivérei sokat ugratják a listái meg a táblázatai miatt, de az ő szigorú időrendjének és minden részletre kiterjedő tervezésének is köszönhető, hogy az újjávarázsolt fogadó időben megnyílik. Ám van valami, amit még Owen sem tervezhetett meg előre: Avery MacTavish váratlan fordulatot hoz az életébe. Avery népszerű pizzázója pont a fogadóval szemben van, így a fiatal nő minden nap láthatja a nem mindennapi felújítás munkálatait – és Owent. Gyerekkorukban Owen volt az első fiúja, és azóta is jó barátok maradtak. Ám mostanában egyre nyilvánvalóbb, hogy a barátságnál sokkal többet érez iránta. Avery és Owen óvatosan közeledni kezd egymáshoz. Vigyázniuk kell, mert egyikük sem akarja elrontani az addig felhőtlen kapcsolatukat. Közben a fogadó elkészül, és Boonsboro városának minden oka megvan az ünneplésre. De Owen kemény munkája még csak most kezdődik. A vártnál sokkal nehezebbnek bizonyul Averyt meggyőzni arról, hogy az első fiúja egyben az utolsó is.

2 comments:

  1. Ó, de jó! Julia Quinn! Nem is láttam még. Vajon mikor jelenik meg?

    ReplyDelete
  2. Egyelőre csak molyon találkoztam vele, de nagyon remélem, hogy nem kell sokat rá várni! :)

    ReplyDelete