Jennifer Probst: Keresd az alkalmat

, by Kristina

Fülszöveg:
A három barátnő, Kate, Kennedy és Arylin párkereső ügynöksége nem csupán a lányok rátermettsége miatt egyre sikeresebb. Kate-nek különleges erő van a birtokában: amikor a szerelem lehetősége ott vibrál két ember közt a levegőben, ő azonnal megérzi. Egy napon beront hozzájuk Slade Montgomery, a kissé indulatos és döbbenetesen jóképű válóperes ügyvéd. A férfi meg akar győződni róla, hogy nem élnek vissza törékeny kishúga hiszékenységével, aki az ügynökség legújabb ügyfele. Kate rögtön az első pillanatban megérzi a jól ismert áramütést - ami kivételesen a saját érzelmeire figyelmezteti. Azonban másképp nem tudja meggyőzni a férfit arról, hogy nem csalók, minthogy felajánlja: megtalálják neki is álmai asszonyát. 
Vajon sikerül megtartania a szükséges három lépés távolságot, hogy elvégezze a vállalt feladatot? 
Vagy annyi elégedett ügyfél után végre Kate-re is rátalálhat a szerelem?


Mi sül ki abból, ha egy örök szkeptikus pasi, aki ráadásul kiváló válóügyvéd és egy igazi szerelmi boszorkány találkozik, aki ráadásul egy társkereső céget vezet? Elárulom! Rengeteg pörgős párbeszéd, vicces jelenetek, forró pillanatok! Slade egy tipikusan gondolkodó válóügyvéd, aki már nem hisz a szerelemben, és főleg nem a hűségben, így az elkötelezettségben sem igazán. Mégis Kate, aki társkereső céget vezet, az aki retteg attól, hogy beismerje érzéseit iránta. És ennek köszönhetően az olvasó többször fejbecsapkodná őket, de mégis sóhajtozás lesz a vége és a bárgyú mosoly, mert a heppy end, mindenki szívét meglágyítja kicsit. 
Kate karaktere ugyan vezető típus, okos, rátermett, de nagyon sok szeretet is képes adni azoknak, akik megérdemlik. Szívét-lelkét beleadja a Társzerzőkbe. Még ha első pillanatra úgy is tűnik, hogy jobban nem is különbözhetnének ő és Slade, ahogy halad a történet kiderül, hogy rengeteg közös van bennük. Kedvenc filmek, egy masszázs fotel iránti imádat, valamint Kate kis házikedvence Robert.


A Milliárdos feleségek sorozatát kedveltem az írónőtől, ezt viszont egyenesen imádtam! Az pedig külön plusz pont, hogy nagyobb családi eseményeken a másik sorozat szereplői is felvonultak szép nagy számban mosolyt csalva az olvasó arcára. 

A könyv tökéletes választás lehet egy kellemes kis nyaraláshoz, mondjuk a tengerpartra, és ha kicsit forróbbá válnak a jelenetek, akkor a hűs vízben letudja magát hűteni az olvasó. :D Na persze én a napokban pont akkor olvastam, mikor a leghidebbre váltott az idő és egész nap esett az eső. Mennyei érzés volt bebújni a takaró alá és egy ilyen történettel szórakoztatni magam, miközben az eső kopogott az ablakon.


A könyv témája a szerelem, a párra találás és az igaz barátság. Tetszett, hogy amellett, hogy romantikus könyv, hangsúlyt kapott a lányok közötti erős kötelék is. Kate, Kennedy és Arylin rendkívüli személyek, akik talán jobban nem is különbözhetnének egymástól, mégis szétszakíthatatlan kapocs köti össze őket, az őszinteségen alapuló barátság. 
Az igaz barátság mellett, még fontos szerepe van a testvéri szeretetnek, hiszen Slade annyira félti Jane-t, hogy képes ő is a Térsszerzőkhöz jelentkezni, hogy leellenőrizze a húga nem egy csaló banda kezei közé került.


Kiadó: Libri
Kiadás éve: 2015.
Eredeti cím: Searching for Someday
Műfaj: Romantikus
Sorozat:1. része


A Libri kiadó jóvoltából jelent meg Jennifer Probst legújabb sorozatának első kötete, a Keresd az alkalmat. Probst neve ismerősen csenghet azok számára, akik olvasták a Milliárdosfeleségek sorozatát.



06.27. Kristina blogja
06.29. Szembetűnő
06.30. Deszy könyvajánlója
06.31. Dreamworld
07.01. Insane Life
07.02. CBooks



A Keresd az alkalmat hősnőjének, Kate-nek, saját bevallása szerint akut vígjáték függősége van, s a regényben számos komédiát említenek. Hét állomásos játékunkban hét különböző szórakoztató mozifilm magyar címét kell kitalálnotok a közreadott rövid jellemzések alapján.
(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

Ebben a Mike Judge által rendezett 1999-es munkahelyi feketekomédiában Jennifer Aniston egy, a kibírhatatlan főnökétől szenvedő pincérnőt alakít.

a Rafflecopter giveaway

0 comments: