Kylie Scott: Lead - Szóló

, by Kristina

Fülszöveg:
Megszelídítheti a szerelem a rock n’ roll leghírhedtebb fenegyerekét? 
A Stage Dive énekese, Jimmy Ferris megszokta, hogy azonnal megkap mindent, amit csak akar – egész eddigi élete a vad bulizásról és könnyű csajokról szólt. Végül azonban túltolja a rock n’ rollt, és az elvonón találja magát, utána pedig megkapja személyi asszisztensnek Lenát, akinek egyik legfontosabb feladata megakadályozni, hogy visszaessen. 

Lena nem hajlandó elviselni szexis főnöke allűrjeit, és annak ellenére, hogy az első pillanattól kezdve szinte izzik körülöttük a levegő, elhatározza, hogy a kapcsolatukat szigorúan szakmai alapon tartja. Jimmy azonban túlságosan messze megy, és a fenegyerek hirtelen rádöbben, hogy nagyon könnyen elveszítheti a legjobb dolgot, ami az életében valaha történt. Vajon meg tudja győzni makacs asszisztensét, hogy vállalják a kockázatot, és hagyja, hogy a szíve vezesse?


A Stage Dive sorozat egyik legnagyobb kedvencem. Imádom a szereplőket, egyediek, változatosak. Nagyon szórakoztatnak a történetek, a karakterekkel nagyon könnyű azonosulni, nagyon könnyű átérezni a helyzetüket. Egyszerűen számomra mindenben a "leg" kategóriát képviseli. 

A Lead Jimmy és Lena története. Jimmy függő, és hogy józan maradjon a lemezcég arra kényszeríti, hogy "személyes asszisztenst" fogadjon maga mellé, aki éjjel-nappal vele van és vigyáz arra, hogy ne térjen le a helyes útról, különben elveszíti a banda a lemezszerződésüket. Csakhogy Jimmy-nek van egy olyan különleges oldala, hogy nagyon kevés embert tűr meg az életében, ezért is van, hogy több asszisztenst is elüldöz maga mellől, mire a fiúk véletlen folytán rábukkannak Lenára. Tudják, hogy a nő a tökéletes személy erre a feladatra, hiszen nem ijed meg a férfitól, és képes ugyan úgy visszamorogni rá. 

Jimmyt kordában kell tartani, és végül nem is az bizonyul a legnehezebb feladatnak, hogy az alkoholtól tartsa távol, hanem az, hogy még jobban szerelmes legyen a férfiba. Mikor Lena új asszisztenst keres Jimmy mellé, az egyszerűen nem akarja elengedni, hiszen tökéletes munkát végez. Elindul egy hihetetlenül szórakoztató cselekményszál, pontosabban a hadművelet, hogy hogyan szeressen ki belőle. Egyik vicces és romantikus jelenet követi a másikat, a végén már fájtak az arcizmaim a sok vigyorgástól.

Van komolyabb oldala is a történetnek, szépen épül fel a cselekmény, hol vicces, hol romantikus, de egy pillanatra sem unatkozik az olvasó. Gyakran feltűnnek az előző részek szereplői, amitől még hangulosabb lesz a történet, lassan az olvasó is a Stage Dive családtagjának érzi magát.

Lena karaktere gyorsan megszerethető, hiszen nagyon okos, reális világnézete van, bátor, sőt ami talán a legfontosabb talpraesett. Szegény nőt rengeteg csalódás érte már a férfiak terén, nem is csoda, hogy rettegés fogta el, mikor felfogta, hogy kezd szerelmes lenni főnökébe. A főnökébe, aki amint ezt megtudta eldöntötte, hogy segít Lenának abban, hogy kiszeressen belőle. Igen, jól gondoljátok, ezzel nemhogy egyre komplikáltabbak lettek a dolgok, de az olvasó, csak kapkodta a levegőt. :D 

Mi sem bizonyítja a rajongásom Lena és Jimmy története iránt, mint az, hogy egy éven belül kétszer is újraolvastam. Ez az a könyv, ami nem hiányozhat egy romantikát, new adult történeteket és rock bandákat istenítő könyvmolyok gyűjteményéből.

Érzelmileg sokszínű a könyv, persze a legtöbb része poénosabb, de a Jimmy múltja és függősége miatt van egy olyan oldala is a könyvnek, ami mélyen elgondolkoztat.

Kiadó: Könymolyképző
Oldal: 440
Forította: Császár László
Megjelenés: 2016. 10. 11.
Megrendelés.



A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából itthon is dübörög tovább a Stage Dive és októberben a magyar olvasók is megismerhetik az együttes fenegyerekének, vagyis az énekes, Jimmy Ferris történetét.
Az együttes rajongásából a Blogturné Klub sem maradt ki, ezért most 8 állomáson keresztük követhetitek a könyvhöz kapcsolódó blogturnét, ahol megismerhetitek a bloggerek véleményét, illetve a jól megszokott nyereményjátékunkon megnyerhetitek a három példány egyikét a kiadó felajánlásában.



10/07 CBooks
10/11 Dreamworld



Aki velünk tartott a Stage Dive második részének blogturnéján, annak már ismerős lesz a játék!
Abban a játékban a híres dobosokat kerestünk, hasonlóan a Play főszereplőjéhez Malhoz. 
Jelen esetben pedig Jimmy Ferrishez hasonlóan rockegyüttesek énekesét keressük a megadott képek alapján.
Az énekes nevét a rafflecopter megfelelő sorába kell beírnotok és helyes megfejtők közt három példány kerül sorsolásra a Lead c. könyvből.
Figyelem! A sorsolásban azok vesznek részt, akik minden kérdésre helyesen válaszoltak, valamint felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.




a Rafflecopter giveaway

0 comments: