Jasinda Wilder: Falling Into Us - Zuhanunk egymásba

, by Kristina

Fülszöveg:
Azt hitted, ismered a teljes történetet…
Kyle Calloway halálával Nellben is meghalt valami. De nem egyedül ő az, akinek küzdenie kell. Kyle halála ugyanis hatalmas űrt hagyott maga után szülei és bátyja, Colton lelkében és szívében is. A lányt pedig, akit szeretett, teljesen összetörte.
És amit soha nem sejtettél volna:
Becca de Rosa Nell legjobb barátnője. Miközben minden erejével barátnőjének próbál segíteni, Becca élete is gyökeres fordulatot vesz, és hamarosan már semmi sem az, aminek egykor hitte.
Jase Dorsey a tizenhatodik születésnapja utáni héten randevúra hívja Nellt, de végül az egész dugába dől. Ám nem tudhatja, milyen tragédiák és csodák történnek majd egy véletlen nyomán.
Most és mindörökké? Válaszd a csodát!





Nell és Colton története nagyon nagy hatással volt rám, olyannyira, hogy kétszer is írtam a könyvükről, először 2014. februárjában, amikor angolul olvastam, majd tavaly januárban, miután szerencsém volt megismerni a magyar fordítást is. Az újabb rész is volt olyan drámai, szenvedélyes és romantikus, mint az első rész, pedig nem is hittem, hogy ez lehetséges!
Becca és Jason története annyira nem vonzott, miután befejeztem az első részt, így utólag már meg nem tudom mondani az okot, amiért ezen a véleményen voltam. Tetszett! Oda volt szegezve a tekintetem a könyv lapjaira mindvégig.

Romantikus? Hát persze! Szenvedélyes? Meglepő módon, igen, de még mennyire! Drámai? Az ám! Jason először Nellt hívja randira, de a lány lemondja késve, amikor már a fiú a randijukra érkezett a házukhoz. Nell azt javasolja, hogy Beccát hívja el, ő biztosan örülne neki. Ti hogy reagálnátok arra, ha a fiú, aki először a barátnőtöket hívta el, azért telefonál nektek, hogy mégis téged hívna el. Ahogy ti is, úgy reagált Becca is. :D

Beccát nem igazán sikerült megismernem az előző részben. Pedig egy igazán egyedi karakter. Szigorú szülei vannak, elvárásokkal, szabályokkal. Mivel a bátyja ellenszegül, így úgy érzi, hogy még több felelősség hárul rá, hogy bizonyítson. Nagyon szégyenlős, inkább az a lány, aki nagyon okos, de szeret a háttérben megbújni. Mindig a helyes dolgot teszi, szófogadó. Dadogással küzd, a beszédproblémáját egyre sikeresebben leküzdi,  de vannak pillanatok, amikor továbbra is eluralkodik rajta. Nagyon könnyen a szívébe zárja az olvasó, és minden pillanatban azt várjuk, hogy megkapja a megérdemelt boldog befejezést.

Jason a suli egyik sztárja, az mellett, hogy jól tanul, kitűnen focizik. Vicces, jóképű, de mégsem ismerik sokan a titkán. Az apja részeges, és sokszor a fiút használja box zsáknak. Amikor elhívja Beccát randira, nem is gondolja még, hogy a lány milyen hatással is lesz rá.

Az ő történetük a gimiben kezdődik, sok megpróbáltatás vár rájuk, de lassan meganulják, hogy egymásra támaszkodhatnak. A történet elején csak ismerkednek, majd egyre jobban eluralkodnak rajtuk az érzelmek. Imádtam, hogy a történetük több évet ölel fel, ezzel is mélyebb betekintést enged a kapcsolatuk kialakulásába. Első ártatlan csóktól kezdve a komolyabb szenvedélyes pillanatokig. 

Családi drámák sora keseríti meg a szereplők életét ebben a történetben. A szerelmesek megtanulnak egymásba kapaszkodni, vigaszt nyújtani. Olykor hibáznak, titkolóznak, az írónő mindig olyan fordulatok alkot, amivel az olvasó néha pislogni sem mer, nehogy lemaradjon bármiről is.



Kiadó: Könyvmolyképző
Fordította: Császár László
Oldalszám: 480
ISBN: 9789633998793
Megjelenés: 2016.12.01.





A Könyvmolyképző Kiadó elhozta nekünk a Beléd zuhantam sorozat második részét, amelyben ezúttal Becca és Jason olykor drámai, de édes romantikus történetét ismerhetjük meg. Tartsatok velünk és ismerjétek meg jobban a történetet, játszatok a kiadó által felajánlott példányok egyikéért.



12.02. Kristina blogja
12.11. CBooks



Nyereményjátékunkban ezúttal a Rubin Pöttyös könyvek kerülnek főszerepbe. Borító részleteket találtok majd a turné állomásain, érdekességként, (hogy kicsit izgalmasabb legyen a megfejtés) az eredeti borítókból mutatunk nektek részletet. Persze a részletek is kissé szerkesztett formát kaptak. Kutatásra fel! :) A Rafflecopter megfelelő részébe kell beírnotok a helyes megfejtést, az írók nevét és a könyvek címét várjuk tőletek.

Figyelem! A sorsolásban azok vesznek részt, akik minden kérdésre helyesen válaszoltak, valamint felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.



0 comments: