Vi Keeland, Penelope Douglas: Nagyképű öltönyös

, by Kristina

Fülszöveg:
Az ellentétek meddig vonzzák egymást?
A szokásos reggelnek indult a vonaton.
De csak addig, amíg fel nem figyeltem az átellenben ülő férfira.
Olyan lekezelőn beszélt valakivel telefonon, mintha ő irányítaná a világot.
Mégis minek képzeli magát ez a nagyképű öltönyös? Istennek?
Bár meg kell hagyni, tényleg úgy nézett ki, mint egy isten.
Ám mi ketten nem is lehetnénk különbözőbbek.
És jól tudjuk, mit mondanak az ellentétekről.
Semmi sem készíthetett volna fel arra az útra, amire végül magával vitt. Arra pedig pláne nem, hogy hova fogunk a végén kilyukadni.
Mert minden jó véget ér, igaz egyszer?
Leszámítva a mi kapcsolatunkat, mert még csak nem is sejtettem, hogy az miként végződik.




Penelope Douglas és Vi Keelend külön-külön is elámítják az agyam a történeteikkel, de együtt csodákra képesek. Szeretem a romantikát, szeretem a szenvedélyes történeteket, imádom, amikor a szereplők először inkább ellenségek, mint barátok, így olyan volt ez a történet, mint ha csak nekem írták volna. MINDEN benne van, amit szeretek egy könyvben, még a kiszámíthatatlanság is!
Már az első oldalnál beszipantott magába, és le sem tudtam tenni, amíg a végére nem jártam, hogy hogyan lesz egy seggfej öltönyös pasiból igazi könyves álompasi.
Könnyed a stílusa, rendkívül szórakoztató, a cselekmény pedig izgalmas a maga kiszámíthatatlan módján. Ráadásul szexi és szenvedélyes.

A külföldre költözés sok stresszel jár (amiről hamarosan bővebben beszámolok itt a blogon), így ez a könyv tökéletes időzítéssel landolt nálam, pont amikor nagyon nagy szükségem volt arra, hogy kikapcsoljak kicsit, és még jól is érezzem magam. Szeretek szerelmes lenni, és minden alkalommal, amikor ilyen könyveket olvasok, újra és újra a szereplőkkel együtt én is szerelmes leszek.

Soraya egy olyan főhősnő, akit azonnal megkedvel az olvasó. Pimasz, merész, szexi és a hozzáállásában is mindezek kiütköznek. Egy pillanatra sem fogta vissza magát, Grahamnek is gond nélkül megmondta a véleményét arról, hogy mit gondol a nagyképű viselkedéséről. Soraya az idei év egyik legkedvencebb karaktereim egyike.
Graham zátkózott, nagyképű és arrrogáns. Ám ahogy halad a történet, egyre jobban megismerjük és látjuk, hogy sokkal több van benne, mint amit mutat magából a nagy közönségnek. Persze attól igazi seggfej marad, de az a szerethető fajta. :D

Már eleve a történetük is érdekesen indul, Graham a vonaton elhagyja a telefonját, amit a kedves és segítőkész Soraya megpróbál visszajuttatni. Ám Graham akkora seggfej, hogy Soraya ezt meg is mondja neki. Csahogy a pasi ahhoz nincs igazán hozzászokva, hogy a szemébe mondják az igazságot. A macska egér játék elkezdődik közöttük, az olvasó pedig velük együtt elindul egy nagyon szórakoztató útra.

Ők ketten nem is lehetnének nagyobb ellentétei egymásnak. Tetszett, hogy nyíltak, őszinték és kitárulkozóak voltak egymással az elejétől kezdve. Persze mindkettőnek voltak a múltban olyan dolgok, amelyek rájuk nyomták a bélyeget, de dolgoztak azon, hogy túl legyenek rajtuk. És igaz, általában a nagy ellentétek taszítják egymást, ők még is passzoltak minden tekintetben.

Ahogy írtam az elején kiszámíthatatlan a történet. És ez nem csak abban nyilvánult meg, hogy mennyire különböznek egymástól. Mert igen, a kettejük elegye annyira előre nem látható lépésekre sarkallja őket, és még ott van a két írónő, akik rásegítenek egy kis bonyodalommal.

Imádtam minden pillanatát, és melegen ajánlom ezt a könyvet! Tökéletes választás ha romantikára vágysz, ha mosolyogni szeretnél, és ha egy seggfejről szeretnél olvasni, akinek talán Soraya meglágyítja a szívét. :) 

360 oldal
Fordította: Kereki Noémi Valentina
ISBN: 9789634574989


Hamarosan megjelenik a Könyvmolyképző Kiadónál Vi Keeland és Penelope Ward közös regénye: Nagyképű öltönyös címmel. A két népszerű szerző garanciát jelent a remek szórakozáshoz, Soraya és Graham történetét a könnyed, romantikus műfaj kedvelőinek ajánlunk. A Blogturné Klub kilenc állomáson keresztül mutatja be a történetet, és a szexi öltönyös játékunk kapcsán három szerencsés nyertes örülhet a Könyvmolyképző Kiadó által felajánlott nyereménykönyveknek.


11.20 CBooks
11.22 Kristina blogja
11.24 Never Let Me Go
11.26 Insane Life


Nagyképű öltönyösök helyett Jóképű öltönyösöket mutatunk nektek, ki kell találnotok kik vannak a képeken! Minden állomáson más-más öltönyös híresség várja, hogy beírjátok a nevét a rafflecopter doboz megfelelő sorába. 

Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz. A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésére válaszolni az értesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.




a Rafflecopter giveaway

0 comments: