Meredith Wild: Rád kattanva 4

, by Kristina

Fülszöveg:
Blake üzleti ellenfelei ugrásra készen várják, hogy a karizmatikus cégvezető végre egyszer hibázzon. Sokan szívesen sárba tipornák a milliárdos ifjút, és van valaki, aki Erica ígéretes start-up cégén keresztül akarja tönkre tenni kettőjük törékeny boldogságát…
Erica úgy érzi, végre nyugvópontra juthat az életük Blake-kel. De váratlanul a sajtó rászáll Daniel Fitzgeraldra. Megszellőztetik, hogy ő Erica vér szerinti apja, és kutakodni kezdenek a mostohafia, Mark halála ügyében…A lányt szüntelen gyötri a kétség, vajon ismeri-e a maga valójában a férfit, akit szenvedélyesen szeret, aki iránt olthatatlan vágy lobog benne, s akinek rövidesen kimondja a boldogító igent…


Kissé tartottam attól, hogy a negyedik könyv csak az eddigiek ismétlése lesz, de pozitív csalódásban volt részem. Tudott újat mutatni, szórakoztatni és meglepni. Erica és Blake kapcsolata intenzíven kezdődött, de eljött az idő, hogy összecsiszolódjanak, hiszen egy életet szeretnének egymással letölteni, ahhoz pedig szükséges egymás ismerete. És Ericának pont ez okoz nehéz perceket, hiszen a szeretett férfi hiába bizonygatja hogy szerelmes belé, mégsem képes arra, hogy megnyíljon előtte és meséljen múltjáról. De néha tényleg felesleges bolygatni a múlt árnyait.

Szenvedélyben bizony nem volt hiány ezúttal sem. Amihez ráadásul párosult egy kicsit több dráma is.Ami különösen tetszett, hogy a kapcsolatuk tényleg változik, ráadásul Blake és Erica is egyre jobban összecsiszolódnak. 
Blake múltjának olyan darabkáját ismerjük meg, amely kissé jobban feszélyezte Ericát. Nem a múltja bántotta a nőt, hanem az hogy kissé veszít az önbizalmából, fél hogy Blake nem vallja be neki, hogy hiányzik neki az az életforma amit a kapcsolatuk előtt normális volt a férfinak. 

Ami különösen meglepett, hogy voltak váratlan fordulatok, kettő nagyobb is ráadásul, amikor csak pislogtam, hogy az írónő ennyire meg tudott lepni.

Egyedülálló történetként nem ajánlom az olvasást, mert minden rész erősen kötődik egymáshoz. Nagyon várom a folytatást, de addig is remélem másnak is ennyire tetszeni fog ez a rész, mint ahogy nekem is.

Erica édesapja, Blake múltjából pedig Sophia azok, akik kissé felkavarják a kedélyeket. De mellettük még sok más apró részlettel bebiztosította az írónő, hogy ne unatkozzunk olvasás közben.


Fordította: Székely Szilvia
Eredeti cím: Hard Limit
Oldalszám: 348
Megjelenés: 2017.
Sorozat: Hacker 4. része


Erica és Blake szenvedélyes történetének folytatása megérkezett, immár 4. részét olvashatjuk magyarul a Hacker sorozatnak az Insomnia Könyveknek köszönhetően. A Rád kattanva blogturné május 9. és 13. között várja olvasóit.



05.09. Kristina blogja
05.11. CBooks
05.13. Deszy könyvajánlója


A nyereményjátékban visszatekintünk az előző három részre. Rövid idézetek alapján kell kitalálnotok, hogy melyik részből származik az adott részlet. A rafflecopter megfelelő helyébe kell beírnotok a helyes megoldásokat, hogy részt vehessetek a sorsoláson, amelyen a könyv egy-egy példányát nyerhet meg három szerencsés és jól tippelő személy.


"A világban állandó zaj vesz körül, és ennek kéne lennie az egyedüli hangnak, amire valóban odafigyelünk. Ha a szíved igent mond, akkor semmi más nem számít!"





a Rafflecopter giveaway

0 comments: