Sophie Jackson - Egy lépés feléd

, by Kristina

Fülszöveg:
Riley Moore váratlan hívást kap; édesapja súlyos állapotban kórházba került. A börtönviselt nehézfiú öt év után mindent hátrahagyva hazautazik, hogy helyrehozza a kapcsolatát a családjával. Eközben felejteni próbál, hiszen a hosszú börtönéveket egy lányról álmodozva volt képes túlélni, aki egykor a világot jelentette neki, és aki soha nem lehet már az övé…

Lexie Pierce sok fájdalmon ment keresztül, de megvalósította az álmait. Sikeres üzletasszony lett, aki tudja, mit akar, de Riley felbukkanásával ismét fellángol az egykori szenvedély. Azonban a lány tartozik egy vallomással a srácnak, mielőtt kiderítenék, vajon képesek-e újra bízni egymásban…
Riley történetét már nagyon vártam, érdekes karakternek találtam és eléggé titokzatosnak ahhoz, hogy felkeltse a fantáziám. Az előző részben kaptunk egy apró kis porhintést a múltjából, azt elárulta akkor az írónő, hogy volt egy nagyon fontos lány az életében. A dolgok nem jól alakultak, ő pedig egy igen pasis módot választott arra, hogy túltegye magát rajta. Érzelemmentes kapcsolatokkal próbálta magát távol tartani a szerelemtől.

Évekig nem utazott vissza szülővárosába, az édesapjával megromlott a viszonya, amikor egy rossz döntést hozva börtönbe került. Nincsenek beszélő viszonyban, Riley egy új életet kezdett messze tőlük New York városában. De amikor édesanyja közli vele a hírt, hogy az apja kórházba kerül, azonnal úgy dönt, hogy félreteszi büszkeségét és hazautazik.

Imádom a könyveket amelyekben négy fiútestvér kap szerepet. Riley és három fiú testvére bizonyos dolgokban hasonlítanak, de mégis nagyon egyediek. Természetesen mind a négyen sóhajtozásra késztetik a női olvasók többségét. Remélem a jövőben olvashatok még róluk főszereplőként is akár...

Lexie és Riley gyermekkori barátok voltak, majd az első szerelem is kibontakozott közöttük. A múlt történéseit párhuzamosan meséli el a jelennel az írónő, és azt kell mondanom élvezetes volt mindkettő. Gyönyörűen bemutatta, hogy mennyit változott a két főszereplő fejezetről fejezetre. Eléggé kiszámítható a történet, de számomra ez kicsit sem rontott rajta, egyszerűen bele voltam zuhanva a történetbe, mert az érzéseken, a hangulaton van a hangsúly az ilyen regényeknél.
Nagyon okosan van felépítve, könnyen át lehet érezni mindazt, amit az írónő el szeretne hitetni velünk.

Intenzív az érzelmi világa! Nagyon nagy ereje van a szavaknak, egy olyan világot épített fel ebben a sorozatban az írónő amely szenvedélyes, érzelmes, szórakoztató és izgalmas. A maga műfajában tényleg kiemelkedő.

Szó esik a könyvben a depresszióról, amely sajnos közel áll hozzám mostanában, és régebben biztos vagyok benne hogy nem értettem volna meg Lexie döntéseit, amíg nem tudtam, hogy mivel is jár ez az állapot. Így a női főszereplő is közel került hozzám. 


Eredeti cím: A Measure of Love
Megjelenés: 2017.
Fordította: Lukács Andrea
Sorozat: Egy font hús 3. része


Sophie Jackson tollából egyre gyönyörűbb és egyedibb történetek születnek. Az Egy font hús sorozat harmadik része is megjelent magyarul az Insomnia Könyvek gondozásában, amely Riley múltját eleveníti meg, Riley és Lexie érzéki és izgalmas történetét meséli el nekünk. A Blogturné Klub május 8. és 12. között minden nap újabb állomással jelentkezik és népszerűsíti e nagyszerű történetet.


05.08. Kristina blogja
05.09. Angelika blogja
05.10. Könyvvilág blog
05.11. CBooks
05.12. Kelly és Lupi olvas


Ebben a nyereményjátékban a tetoválásoké lesz a főszerep. Mindig fontos jelentéssel bírnak, tartósak, amelyeket az ember örök életen át a bőrén visel. Az állomásokon található tetoválások egy-egy híresebb könyvre/sorozatra utalnak. A rafflecopter megfelelő helyére kell beírnotok az író nevét, a sorozat, vagy a könyv címét, amelyre az adott tetoválás utal. Az Insomnia Könyvek felajánlásával a játék végén 3 példányt sorsolunk ki az Egy lépést feléd c. könyvből.
a Rafflecopter giveaway

0 comments: