Jamie McGuire: Gyönyörű pillanat

, by Kristina

Fülszöveg: 
Emlékeztek még Americára és Shepley-re? Az elmúlt évek egyik legsikeresebb könyvében, a Gyönyörű sorscsapásban ismerhettük meg őket. Itt az idő, hogy beavassanak titkaikba.
A pimasz Amarica Mason az egyetem első évében ismerkedett meg a romantikus Shepley Maddoxszal, és viharos gyorsasággal egymásba szerettek. A heves érzelmek pedig elhamarkodott cselekedetekhez vezettek, és amikor America másodszor is visszautasította a korai lánykérést, ki kellett találniuk, hogyan tovább, hiszen az elválás szóba sem jöhet, összeköti őket a lángoló szerelem. Egy romantikus esküvőn való részvétel azonban felébreszti a lányban a vágyat, hogy mégis igent mondjon, Shepley pedig elhatározza, tesz egy utolsó próbát. Izgatottan indulnak neki a szülők meglátogatásának, mit sem sejtve arról, hogy mind a ketten ugyanazt akarják, azonban a természet végzetes ereje közbeszól… Hatalmas viharba keverednek, és már nemcsak egymásért és a szerelemért, de a túlélésért is küzdeniük kell.


Merész dolog lenne a részemről, ha azt állítanám, hogy mindenki ismeri Abby és Travis történet. De azért abban remélem biztos lehetek, hogy mindenki ismeri, aki a blogom olvasója. Velük együtt pedig megismertük Americát és Shepleyt, hiszen ők is szorosan kapcsolódtak hozzájuk. Amíg Travisék romantikus drámáját követtük nyomon gyakran felbukkant a másik szerelmes pár, így az ő kapcsolatukba is olykor bepillantást nyerhettünk.
Engem nagyon régóta foglalkoztatott Shep és America főszereplésével játszódó könyv, hiszen csak kisebb morzsákat kaptunk eddig belőlük, így ennek a novellának nagyon örültem.

Az ő könyvük is tökéletesen illik a sorozat más részeihez. Az írónőtől megszokott hangulatok, fordulatok és izgalmak tették érdekessé. Ráadásul most Travis és Abby jövőjéből kaptunk kis részleteket. Aminek persze örültem, de kissé olyan érzéseim is voltak, hogy az írónő nem tud elszakadni attól a párostól.

America és Shepley régóta alkotnak egy párt, és ahogy az természetes egy kapcsolatban vannak nehezebb időszakok, amelyek vagy a végét jelentik, vagy még inkább megerősítik. Élveztem olvasni, mert valóságosnak tűnt, nem volt mindig minden tökéletes, persze azért voltak sorsszerű jelenetek, de ezt meg lehet bocsátani, hiszen ettől csak még inkább passzol a sorozathoz.

Mosolyogva kezdtem olvasni a történetet, a kapcsolatuk kezdete is illett a karakterekhez. Shepley is méltón viseli a Maddox nevet, de talán mind közül ő a legérzékenyebb. Kicsit aggasztott America és a stílusa, de meglepő módon egész végig kedvelhető volt a maga pimasz módján. Egy olyan útra indulnak amely sorsdöntő lesz számukra. És az igazi izgalmak csak akkor kezdődtek.
A rajongók örömmel fogják kézbe venni, persze nem hibátlan, de élvezetes kis olvasmány kerekedett belőle.

Maxim Könyvkiadó
176 oldal
ISBN: 9789632618524
Fordította: Béresi Csilla



A Maxim Könyvkiadó jelenteti meg a Könyvfesztiválra Jamie McGuire Beautiful sorozatának legújabb részét Gyönyörű pillanat címmel. Nem lenne teljes a sorozat America és Shepley szerelmének története nélkül! Kövesd végig a hat állomásos blogturnét, ha minden kérdése jó választ adsz, megnyerheted a három nyereménykönyv egyikét a kiadó felajánlásában. 



04.19 Dreamworld
04.25 CBooks
04.27 Kristina blogja


Híres filmekből válogattunk, ahol jelentős kérdés a leánykérés, ahogy Shep életében is. Minden állomáson találsz egy képet, amit be kell azonosítanod, és beírnod a rafflecopter doboz megfelelő sorába. Tehát a film címét kérjük, magyar vagy angol nyelven.

A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésre jelentkezni a megküldött e-mailre. Ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz!



a Rafflecopter giveaway

0 comments: