Audrey Carlan: Calendar Girl - Április - Május - Június

, by Kristina

Fülszöveg: 
A világsikerű Calendar Girl-sorozat második része. 
Ébren tart a vágy, az izgalom, a szenvedély. Ez az INSOMNIA könyvek birodalma. Ne várd a hajnalt, olvasd ki az éjszakát!

Mia Saunders 12 hónapot kap, hogy apja szerencsejáték-tartozását visszafizesse, különben megölik. A fiatal lány elvállalja, hogy négyhetenként más és más gazdag férfi eszkortpartnere legyen, fejenként 100 000 dollárért. A szex nem előírás, de felárért engedhet a csábításnak. Tizenkét gazdag és sármos ügyfél, akikkel még csak nem is muszáj lefeküdnie… volt már rosszabb állása is. Egy kikötés van csak: nem lehet szerelmes. És ha a sors máshogy akarja?

Áprilisban Mia egy hírhedt nőcsábász baseballjátékos alkalmi partnere lesz, hogy javítson a sztársportoló imidzsén. A május forrónak ígérkezik egy gyönyörű szamoai táncos társaságában. Júniusban pedig egy dörzsölt politikus veszi maga mellé, akinek szenátor fia sem a becsületéről híres.


Mia újabb kalandok elé néz, egyre több oldalát ismerheti meg az olvasó, sőt előttünk bontakozik ki. Az eszkort munka nem csak pénzt hoz számára, de önmagát is megismeri, a határait feszegeti. Új barátok, új fontos emberek kerülnek közel hozzá és mind közül egy szörfös kaliforniai srác az akire rengeteget gondol és aki után vágyakozik továbbra is. 
Igaz, hogy minden hónap olyan mint egy külön történet, ám összefüggnek egymással, hiszen mindegyikben közös a női főhős. Lehetne botrányosnak is nevezhető, ha tényleg arról szólna, hogy Mia minden hónapban másik pasiba lesz szerelmes, ám szerencsére messze nem erről van szó!


Első utunk Bostonba vezet. Az áprilisi hónap különlegessége egy nőcsábász baseballjátékos, aki első találkozáskor kifejezetten ellenszenves volt túlzott magabiztosságával. Ám nagyon gyorsan kiderült, hogy ez a pasi is képes a jó modorra, sőt a szerelemre is. Mia feladata lenne, egy kicsit javítani Mason Murphy imidzsén. Ám nagyon gyorsan meglátja Mia, hogy a nagyszájú játékos és személyi asszisztense között szikrázik a levegő, így mellékfeladatként  kitűzi célnak, hogy utána jár, vajon segíthetne e a két vak szerelmesnek megtalálni egymáshoz az utat.
A lány Boston után egy kis időt Las Vegasban tölthet húgával és barátnőjével. Feltöltődhet az újabb kalandok előtt, nekünk pedig végre lehetőségünk van megismerni jobban őket is.


Májusban Mia Hawaiira látogat, a gyönyörű szigeten egész hónapban egy fényképész kamerája előtt kell gyönyörű  önmagát mutatnia különböző helyszíneken, jelenetekben, kizárólag fürdőruhában. Egy szamoai isteni kinézetű pasi társul hozzá már az első napon, Tai aki szintén modell, azonnal rástartol a lányra. Igazi barátság alakul ki közöttük szinte azonnal. Ez a hónap is úgy zárul le, hogy a lány nehezen utazik tovább, ugyan akkor bölcsebben, különleges élményekkel a szívében. Tai és Mia tisztában vannak azzal, hogy számukra csak ez az egy hónap jár, kötelezettségek nélkül élvezik egymás társaságát, miközben szeretőkből barátokká válnak.


 Washington tartogatta a legtöbb meglepetést és izgalmat a könyvben. Az előző két hónap is érdekes volt, de június különösen jól szórakoztatott. Kevésbé volt kiszámítható, mint az előzőek, több volt a feszültség, Mia is olyan helyzetekbe került, amelyekben találékonynak kellett lennie. Ezúttal egy idősebb úr csinibabáját kellett játszania, ám az elit körökben megszokott gazdag úr játékbabájának sem mindig könnyű a dolga. Főleg ha az ügyfél fia olyan szexi és kihívó.

Tetszett, hogy az előző részből itt is feltűntek a férfi szereplők, hiszen ezzel még inkább megmutatta az írónő, hogy mindenkinek továbbra is fontos szerepe van Mia életében. Wesnek szurkoltam sokáig, talán még most is, ám újabb hat hónap vár a lányra, amelyben történhet még akármi. 
Az egyedi ötlete miatt még most is lenyűgöz az írónő, ha a következő 6 hónapban is ennyi meglepetés és kihívás vár Miára, akkor a sorozat igen magas helyen fog végezni az éves összegzésemben.


Kiadás éve: 2017
Fordította: Farkas Melinda
Oldalszám: 456


Mia újabb három izgalmas hónapjába kapunk betekintést, újabb három férfi édesíti meg a munkáját más-más módon. A Libri - Insomnia újabb sikertörténetet hozott el a magyar olvasóknak. A Blogturné Klub 4 bloggere mesél a könyvről április 4. és 10. között, tartsatok velünk, játszatok velünk és megnyerhetitek a 3 darab Calendar Girl Április - Május - Június egyikét. 


04.04. Kristina blogja
04. 06. Kelly & Lupi olvas
04. 08. CBooks
04.10. Deszy könyvajánlója


Ahhoz, hogy megnyerjétek a könyv három példányának egyikét, a bejegyzésekben elrejtett hónapok neveit kell megtalálnotok és beírni a Rafflecopter megfelelő sorába. Egy kis segítséget kaptok tőlünk: angol, német, spanyol vagy francia nyelven érdemes először a hónapok neveit megkeresnetek. Jó játékot!

Írd be a bejegyzésben elrejtett hónap nevét a megfelelő helyre!


a Rafflecopter giveaway

0 comments: