Elle Kennedy: The Goal - A cél

, by Kristina

Fülszöveg:
A lány mindig eléri a célját…
A végzős Sabrina James már látja maga előtt az egész jövőjét: lediplomázik a Briaren, brillíroz a Harvard jogi karán, aztán szerez egy jól fizető állást valami menő cégnél. Szeretne kilépni nyomorúságos múltja árnyékából, ezért sem ideje, sem energiája nincs egy jóképű hokisra, aki hisz abban, hogy létezik szerelem első látásra. John Tuckerrel csupán egyetlen tüzes – ám meglepően gyengédre sikerült – éjszakát tervez, de néha egy éjszaka is elég, hogy az ember élete fenekestül felforduljon.
De a játék egyre bonyolódik.
Tucker hisz a csapatjátékban, meggyőződése, hogy az legalább olyan fontos, mint az egyéni teljesítmény. A jégen nem keresi a reflektorfényt, de amikor huszonkét évesen apa lesz, nem hajlandó a háttérben maradni. Már csak azért sem, mert a leendő anya gyönyörű, okos és hihetetlenül izgalmas. A gond csak az, hogy Sabrina James nem adja könnyen a szívét, és a lobbanékony, barna szépség túl makacs, hogy segítséget fogadjon el. Ha Tucker meg akarja szerezni álmai nőjét, meg kell győznie, hogy bizonyos célokat csak együtt érhetnek el.
Vágytál már a folytatásra?
Íme eljött. Élvezd ki minden pillanatát!



Szeretem a céltudatos karaktereket, azokat akik tudják mit akarnak és mindent meg is tesznek azért, hogy el is érjék a céljukat. Sabrina nagyon elhivatott, ki akar törni a szegénységből, esze és akarata is van ahhoz, hogy a Harvard jogi karán keresztül valósuljon meg az álma. De nem könnyű neki, hiszen rengeteg pénzre van szüksége hozzá, még akkor is ha ösztöndíjat kap, és próbál előre felkészülni, hogy a jogi kar mellett nem lesz ideje dolgozni. Regneteget dolgozik a Briar mellett, mindenért meg kell küzdenie az életben, ezért nehezére esik elfogadnia amikor valakinek az ölébe hullik minden. Felbukkant már a sorozata korábbi részében és akkor viselkedésével nem pont az olvasók szeretetét vívta ki, de utólag mindenki megfogja érteni miért olyan amilyen. Én gyorsan megkedveltem őt, és szurkoltam neki, hogy összejöjjön amit eltervezett. Jól fogadta a váratlan helyzeteket, csak azt sajnálom hogy ilyen sok negatív szereplő került az életébe.


Tucker mindenki kedvence lesz, egy igazi könyves álompasi, ezt garantálom. A Briar utánra azt tervezte, hogy visszaköltözik Texas államba, hogy a családja közelében legyen. Ám mikor megismermedik Sabrinával, lassan rá kell jönnie, hogy az otthona már nem olyan vonzó hely, mint hitte. Gondoskodó, kedves, figyelmes. Ha a valóságban is létezne, akkor minden nő érte harcolna. A jégen jól érzi magát, de nem tudja elképzelni hogy az legyen a hivatása. 

Tucker és Sabrina nagyon jó párost alkotnak, ám a lány nehezen adja be a derekát, és sokáig próbál ellenállni a fiú vonzerejének. Nagyon sok teher nyomja a vállát és fél egy kicsit elengedni magát. Tucker mégis képes kicsit kizökkenteni és megjutalmazni pár boldog pillanattal.

Nem szeretek spoilerezni, de mivel a fülszöveg már előre lelövi a legnagyobb meglepetést így kissé eltekintek ettől. Aki nem szeretné tudni, azt most ugorjon a következő bekezdésre.  A kedvencem valamiért mindig az ahol sikerül a szereplőknek teherbe esni. Sabrina ugyan nincs rá felkészülve, de tökéletes anyuka lesz. Tucker pedig próbálja támogatni. Azt ugyan nehezményezem hogy túl sokáig tartott Sabrinának elfogania, de teljesen megértettem az okait.

Szeretem az írónő minden eddig megjelent regényét, a romantika, a szenvedély fontos szerepet kapnak a történeteiben, ám mégis ami megfogja az olvasót az a karakterek egyedisége és a történetek valóságjellege. Számomra fontos, hogy a cselekmény legyen hihető, de ugyan akkor a szereplők is kapják meg a boldog befejezésüket. Fontos, hogy hasson az érzelmeimre és ez bizony most is így volt. 

Az Off- Campus sorozat minden részét nagyon szeretem. Sőt, a spin off sorozata is nagy kedvencem lett. Mindig örömmel látom, amikor a megismert karakterek újra felbukkannak. 


Oldalszám: 432
Fordító: Barthó Eszter
ISBN: 9789634574217
Sorozat: Off-Campus 4.



A Könyvmolyképző kiadó jóvoltából megjelent a kedvelt Off-Campus sorozat negyedik, és egyben befejező része, melyben a négy szexi hokis lakótárs utolsó tagját és izgalmas titkát is megismerhetjük. Tarts velünk a 8+1 állomásos blogturnénkon és mutasd meg, hogy igazán ismered az Off-Campus karaktereit és nyerd meg a kiadó által felajánlott három nyereménykönyv egyikét. 



10.09. - Sorok között
10.10. - Angelika blogja
10.11. - CBooks
10.12. - Ambivalentina
10.13. - Könyvvilág
10.14. - Dreamworld
10.15. - Kristina blogja
10.16. - Never Let Me Go



Mivel a sorozat végéhez értünk, ideje elbúcsúzni a szereplőktől. Minden állomáson egy-egy főszereplőről találtok egy rövid leírást, ez alapján kell felismernetek és a keresztnevét a rafflecopter megfelelő sorába beírnotok. Az utolsó állomás viszont rendhagyó lesz, erre figyeljetek!

Ha figyelmesen követtétek a sorozatot eddig, a könyv 3 példányának egyike lehet a Tiétek!

Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.



"A srác, aki eleinte három srác fölött anyáskodott 
és úgy belejött, hogy mostmár apaként is kipróbálja magát"


a Rafflecopter giveaway

0 comments: