Kívánságlistám (16.)

, by Kristina

Most kicsit meg vagyok lepődve, meg úgy emlékeztem, hogy múlt héten is írtam a rovatba, de valamit nagyon elszámoltam. :D

Íme a júliusban első közzétett kívánságlistám a várható megjelenésekből:

1. Borbás Edina: Hullámok csapdája
Kiadó: Álomgyár Kiadó
Műfaj: romantikus krimi
Várható megjelenés: 2013. július 17.

Fülszöveg:
Arabella a fiatal, életvidám, New York-i zongorista lány, nem találja helyét a nagyvilágban. Úgy érzi, menekülnie kell a mindennapi kudarcok, és legfőképpen az őt érzelmileg kihasználó pasija elől.
Változást akar életében, ezért jelentkezik A nagy kaland című valóságshow-ba; azt remélve, hogy a műsor távol tartja tőle a férfit, aki annyi csalódást okozott már neki. Nem is sejti, hogy a lelkében háborgó hullámok csak még inkább felkorbácsolódnak; harcba kerül önmagával és egy új, nem várt szerelem is megérinti.
A játék egy Genovából induló luxushajón zajlik. A műsor szerkesztői mindent megtesznek, hogy végletekig hajszolják a szereplőket. A kezdeti barátságos légkör hamar átcsap ádáz, gátlástalan vetélkedésbe. A törés Arabella számára is elkerülhetetlen: hamar összemosódik játék és valóság.
A feszültséget fokozza, hogy bűnözők rabolják el a műsorvezetőt, váltságdíjat követelve a show szervezőitől. Az erőszak és a zsarolás miatt az irányítás kicsúszik a stáb kezei közül.
A nézők mindebből természetesen semmit nem vehetnek észre; a show-nak folytatódnia kell!

Miért kell nekem?
Először a borítóra figyeltem fel, majd Magnolia is ajánlotta. Már ránézésre is a nyári kikapcsolódás jutott eszembe. Aztán jött a második meglepetés, egy új magyar író tűnt fel a színen és az Álomgyár Kiadónak köszönhetően megjelenhet első könyve. A fülszöveg alapján nagyon ígéretesnek tűnik számomra azért, mert még ilyen történettel könyvben nem találkoztam. A  romantika és a krimi keveredése miatt pedig remélem, hogy jól fogok szórakozni.

2. R. K. Lilley: Felpörgetve
Kiadó: Lilith Könyvek
Eredeti cím: In Flight
Sorozat: Up in the Air  - Vágyak szárnyán 1. rész
Műfaj: Erotika
Várható megjelenés: 2013.

Tartalom:
„Most, hogy úgy nézett rám, mintha a következő lélegzetvételénél is fontosabb lennék neki, nehéz volt elképzelni, hogy volt idő, amikor nem éreztünk egymás iránt semmit.”

Mikor a zárkózott természetű légi utaskísérő, Bianca, megpillantja James Cavendisht, a multimilliárdos hoteltulajdonost, azonnal elveszti a nehezen megszerzett benső nyugalmát. Ő, aki 35 ezer láb magasan, tíz centi magas sarkú cipőben minden gond nélkül szolgálja fel az utasoknak a pezsgőt, elgyengül, amint meglátja őt. A mindig higgadt Bianca képtelen kivonni magát a férfi türkizkék tekintetének igézete alól. Ám, ha csak a megjelenése lenne olyan vonzó ennek a tökéletes és félelmetes embernek, Bianca könnyen lerázná magáról. De van valami őrült vonzereje is, amit másoknál nem tapasztalt: a domináns férfi ereje, a gyönyör és a fájdalom ígérete, amit a beszédes szeméből kiolvas. Ez abban a pillanatban leveszi a lábáról, ahogy meglátja őt.

Miért kell nekem?
Tetszik a borító, tudom, hogy ez nem elég ok, de én kicsi esendő szívem reménykedik egy jó kis erotikus és romantikus könyvben is. A másik, meg a Goodreads olvasó szerint, BDSM, erotika és romantika, nahh, az olvasókért mindent, szóval remélem, hogy valami újat is olvashatok a témában.

3. Jay Crownover: Rule
 Kiadó: Ulpius-ház
Eredeti cím: Rule
Sorozat: Marked Man 1. rész
Műfaj:  New Adult
Várható megjelenés: 2013.

Tartalom:
Shaw Landon attól a pillanattól fogva szerelmes Rule Archerbe, hogy meglátta őt.
A lányt nem taszítják piercingjei, tetoválásai és vad természete. Noha tisztában van vele, hogy Rule nem hozzá való, szívének nem tud parancsolni.
Rule tökéletes ellentéte mindannak, amit Shaw, a tiszta lelkű orvostanhallgató képvisel.
Egy olyan fenegyereknek, mint Rule Archer, Shaw Landon egy beképzelt királykisasszony – és nem utolsó sorban halott ikertestvére ex-barátnője. A lány mások szabályai szerint él, Rule csakis a saját feje után megy. Nincs ideje a Shaw-féle jóravaló, rendes lányokra, még akkor sem, ha ő az egyetlen, aki igazán ismeri őt.
De a rövid szoknya, a túl sok pohár születésnapi koktél és a megvallott titkok egy olyan estéhez vezetnek, melyet egyikük sem tud feledni.
A párnak most azzal a nehézséggel kell szembenéznie, hogy egy olyan lány, mint Shaw és egy olyan fiú, mint Rule hogy tudnak együtt maradni anélkül, hogy tönkretennék szerelmüket, vagy ami még rosszabb… egymást.

Miért kell nekem?
New Adult az a műfaj, amelyben eddig még nem csalódtam. Szinte minden könyv, magába szippantott, szinte minden főszereplő pasiba belezúgtam, és a főszereplő hölgyeket pedig megkedveltem. Egyszerűen érzelmi és korosztály szinten is hozzám ez áll a legközelebb. Kifejezésre jut az érzékiség, a romantika, és a történetek sem sablon szerint íródtak, eddig.
Ami pedig külön piros pont, hogy nem folytatásos regény, vagyis minden könyv más szereplő életét és történetét boncolgatja.

4. Christina Lauren: Gyönyörű Idegen 
Kiadó: Lilith Könyvek
Eredeti cím: Beautiful Stranger
Sorozat: Gyönyörű rohadék 2. része
Műfaj: Erotika
Várható megjelenés: 2013.

Tartalom:
Egy sármos angol playboy. Egy lány, aki végül élni akar. És egy titkos viszony, ami a lehető legélénkebb színekben mutatja meg magát.
A fiatal pénzügyi zsenit, Sara Dillont, csalja a pasija, ezért elköltözik New Yorkba, hogy minden komolyabb elkötelezettség nélkül egyszerűen jól érezze magát. Egy bárban találkozik egy ellenállhatatlan, szexi, brit fickóval, és belemegy az egyéjszakás kalandba. De az a mód – és a sebesség –,  ahogyan leolvadnak a gátlásai, megváltoztatja a férfihoz való viszonyát: alkalmi partnerből ő lesz számára a Gyönyörű Idegen.
Az egész város tudja, hogy Max Stella imádja a nőket, Wall Street-i rosszfiús sármja számtalan trófeát hozott már neki, de Sara hatására gondolkodott el először azon, hogy talán mégis van valaki, aki a hálószobán túl is a partnere lehet.
Annál, hogy olyan helyen találkozzanak, ahol bárki beléjük botolhat, csak egy dolog ijesztőbb Sara számára: az, hogy egy privát helyen túl közel kerüljön Maxhez.

Miért kell nekem?
Szerencsére nem kell sokat várni, hogy a Gyönyörű rohadék folytatását olvassuk. 
Igaz, hogy még az első részét sem szereztem meg, de hátha jó lesz és akkor nem kell a tjz körmöm lerágnom a folytatásért áhítozva.

5. Nora Roberts: Második kezdet
Kiadó: GABO/Talentum
Eredeti cím: The Next Always
Sorozat: Inn BoonsBoro 1. része
Műfaj: Romantika
Várható megjelenés: 2013. július 11.

Tartalom:
A három fivér, Beckett, Ryder és Owen Montgomery felújít egy patinás szállodát a szülővárosukban, Boonsboróban. A Boonsboro Inn régi épülete már két évszázada áll a főtéren, és itt az ideje, hogy ismét a régi fényében ragyogjon. Egyesek szerint az épületben egy kísértet lakik, de úgy tűnik, neki sincs kifogása az átalakítások ellen. Beckett a családi vállalkozás építésze. Szinte csak a munkájának él, de mindig szakít időt arra, hogy beugorjon egy kávéra a könyvesboltba, amelyet régi középiskolai szerelme, Clare Brewster vezet. Milyen kár, hogy a középiskolában Clare más fiúval járt, és a városból elköltözve Clint Brewster felesége lett! De talán most eljön a második kezdet – nemcsak a régi fogadó történetében, hanem az ő kapcsolatukban is

Miért kell nekem?
NR az egyik kedvenc írom. A könyvei szórakoztatnak, és kikapcsolnak. Legyen szó bármely műfajról, amivel eddig próbálkozott, engem mindig levesz a lábamról.


5 comments:

Magnolia said...

A Hullámok csapdáját a Kiadó ajánlotta Neked :) én csak említettem, hogy majd szeretném egyszer én is elolvasni. Amúgy szép kis lista megint, az ötből négy kell nekem is :D

Kristina said...

TE beszéltél róla először, lehet már nem is emlékszel rá. :P
A kiadó meg csak felkeresett, de már előtte tudtam a könyvről. :)

A lényegnek a lényege, hogy az a lista csak növekszik, és növekszik, de csökkenni nem akar. :D

Ancsi said...

Óóó, új Nora Roberts sorozat? Az nekem is kell :) :) :)
De majd csak, ha kinn lesz mindhárom része. Mondjuk ezek viszonylag hamar ki szoktak jönni. Köszi a tippet!! :)

Kristina said...

Ancsi a Nora oberts sorozat 2. része egy hétre rá jön ki, de ezt csak a következő Kívánságlistámba szánom majd. :D

Ancsi said...

A Libri csak július 31-re írja - amúgy mindkettőt.
A harmadik részről tudni valamit? Én első blikkre nem találtam. :(
Viszont elkezdtem újra olvasgatni a Három fivér sorozatot tőle, na az még nagy kedvencem a Menyasszonyok mellett :)