29. Kívánságlistám

, by Kristina

Anne Stuart: A könyörtelen
Kiadó: Harlequin - Arany Széphistória
Eredeti cím: Ruthless
Sorozat: Rohan-ház 1. része
Várható megjelenés: 2014. 05. 09.

Tartalom:
1768-at mutat a kalendárium, amikor egy Párizshoz közeli kastélyban összegyűlnek egy titkos társaság tagjai, hogy több napon és éjszakán át bűnös élvezeteknek hódoljanak. Vezetőjük egy rendkívül jóképű, ám titokzatos férfi, aki Giverney grófjának, Rohan vikomtjának és Glencoe bárójának egyaránt hívatja magát. Életét már jó ideje arra tette fel, hogy az érzéki örömöket hajszolja. A tapasztalatlan és fiatal Elinornak nincs más választása, éppen ehhez a férfihoz kell fordulnia, hogy megmentse a családja becsületét. Eleinte megvetést érez a romlott Rohan iránt, ám hamarosan meglepő gondolatok és vágyak ébrednek benne, amelyek beteljesülés után sóvárognak…

Miért kell nekem?
Mindig is a kedvenceim közé tartoztak a történelmi romantikus történetek, nem csak visszarepítenek a múltba, de tökéletes kikapcsolódást is nyújtnak a rájuk jellemző romantikával és humorral. Imádom az olyan főszereplőket akiket be kell törni, és a tartalom alapján Rohan pont ilyen sorsra számíthat Elinornak köszönhetően. 

Susan Andresen: Jane és a nagyestélyi
Kiadó: Mira könyvek 
Eredeti cím: Cutting Loose
Sorozat: Titkos naplók 1.
Várható megjelenés: 2014. 05.14.

Tartalom:
Három kislány – Jane, Poppy és Ava – tizenkét éves korukban örök barátságot fogadnak. Egy kedves, ám kissé extravagáns idős hölgy, Miss Agnes a védőszárnyai alá veszi őket, és mindhármukat megajándékozza egy-egy gyönyörű, bőrkötéses naplóval, amelybe a lányok felnőttként is lejegyzik a legtitkosabb érzéseiket és gondolataikat.
Amikor Miss Agnes meghal, a három barátnőre hagyja ódon villáját, valamint kincset érő ruha- és ékszergyűjteményét. Jane nagyszabású kiállítást tervez ezekből az egyedi darabokból, ám egy napon rejtélyes körülmények között eltűnik a tárlat éke: a Dior-nagyestélyi! Kész szerencse, hogy a lány mindenben számíthat a villa renoválásán dolgozó, bűnösen vonzó Devlin Kavanaugh-ra…


Miért kell nekem?

Susan Mallery és Nora Roberts, a két kedvencem stílusát juttatja eszembe a tartalom, és ha nem tévedek, akkor ez a könyv is tökéletes lesz egy szombat délutáni könnyed kikapcsolódáshoz.


S. C. Stephens: Meggondolatlan
Kiadó: Ulpius-ház
Eredeti cím: Reckless
Sorozat: Esztelen 3. része
Várható megjelenés: 2014. ???

Tartalom:
Nem találtam. Amint feltöltik, bejegyzés frissítve lesz. 

Miért kell nekem?
Mostanáig vártam arra, hogy elkezdjem olvasni az Esztelen sorozatot, először az tartott vissza, hogy szerelmi háromszörgről szól, majd az hogy trilógia és a magyar megjelenésekre kellett volna várni. Ezért nem szerepelt hát eddig a kívánságlistáimon a 3. rész: mert nem tudtam, hogy mennyire fogok belezúgni a sorozatba és nem akartam kockáztatni, hogy hónapokig várjak a folytatásokra, ha netalán függővéggel zárulnak. Most hogy az első részt elolvastam és szombaton meg is írom róla a véleményem, alig várom, hogy elkezdhessem a folytatást. :)


Jessica Beck: Cukormázas gyilkosság
Kiadó: Ulpius-ház
Eredeti cím: Glazed Murder
Sorozat: Donut Shop krimik 1. része
Várható megjelenés: 2014. ???


Tartalom:

Isten hozott a Fánkpalotában!
– ahol forró a kávé, friss a fánk, és nem feltétlenül a rendőrség oldja meg a gyilkossági ügyeket…
SUZANNE HART, a Fánkpalota nevű kávézó tulajdonosa és cukrásza az észak-karolinai April Springsben él. Miután elvált Maxtől, egy javarészt munkanélküli színésztől – akit csak úgy hív, a „Nagy Megtestesítő” –, Suzanne úgy dönt, élete nagy szenvedélyének, a fánksütésnek szenteli minden idejét, ezért aztán készpénzzé teszi a válás után neki járó részt, és hőn szeretett szülővárosának szívében megnyitja üzletét.
Ám amikor, mint valami zsák liszt, egy holttest landol a küszöbén, Suzanne kicsi, de otthonos kávézója egy csapásra a nyomozás színterévé válik. Ettől kezdve a városka minden lakója folyton fánkot akar, meg persze szaftos részleteket – és egy idő után szinte mindenki gyanússá is válik. Suzanne – aki számára a szimatolás éppoly ellenállhatatlan, mint a fánkok – hamarosan mindenki alibijében talál valami kis kivetnivalót…
A DONUT SHOP KRIMIK sorozat 1. része receptekkel!

Miért kell nekem?

A humor, a krimi és a romantika keverékét csak megédesíti, ha sütés főzésről is olvashatok közben. :)

Jennifer Probst: Eltervezett házasság
Kiadó: Libri
Eredeti cím: The Marriage Merger
Sorozat: Milliárdosfeleségek 4. rész
Várható megjelenés: 2014. 07. 15.

Tartalom:
Hamarosan érkezik a Milliárdosfeleségek sorozat utolsó része! Julietta szigorú, megközelíthetetlen üzletasszony, akinek nincs szerencséje a férfiakkal. Húga, Carina azonban meggyőzi, hogy próbálja ki a szerelmi varázslatot, ami már neki is segített. Nemsokára felbukkan a színen Sawyer Wells, aki Juliettához hasonlóan a hatalomban hisz, nem pedig a szerelemben. És még valami más is közös bennük: nem futamodnak meg a kihívások elől. Még akkor sem, ha a szívük a tét.

Miért kell nekem? 
A sorozat első és mádodik része nagy meglepetést okoztak, mert jobban tetszettek, mint ahogyan számítottam rá, a harmadikat ugyan még nem volt szerencsém olvasni, de a negyedik sem hiányozhat a kívánságlistámról eddigi tapasztalataim alapján.

2 comments:

Mel said...

Kellan megfogott? :) Várom a bejegyzést! (Per pillanat az Esztelen a legkedvencebb kedvencem.:) Kíváncsi vagyok a véleményedre. )

Kristina said...

Kellan nevére egy jó nagyot sóhajtottam most, remélem, hogy ez sokat elárul szombatig :D