30. Kívánságlistám

, by Kristina

A mai kívánságlistám különleges, mert mindhárom könyvről megjelenés környékén fogok értékelést közzé tenni a blogon. :)

Sylvain Reynard: Pokoli gyönyör
Kiadó: Pioneer Books
Eredti cím: Gabriel's Rapture
Sorozat: Pokoli erény 2. része
Várható megjelenés: 2014. 06. 10.

Fülszöveg:
Julia és Gabriel története folytatódik. Ám a végre beteljesedő vágyak most akár tönkre is tehetik őket.
Gabriel Emerson professzor szenvedélyes, ám titkos kapcsolatot ápol volt hallgatójával, Julia Mitchell-lel, aki egy romantikus olaszországi utazásra is elkíséri. Itt kóstolnak bele a tiltott gyümölcsbe: a férfi megismerteti Juliát a szeretkezés magával ragadó erejével.
Hazatérésük után ezer veszély leselkedik rájuk. Egyetemi játszmák, féltékeny exszeretők, bosszúálló hallgatók fenyegetik a boldogságukat. Ha Gabriel szembekerül az egyetem vezetőségével, vajon Dante sorsára jut? Vagy tovább küzd, hogy örökre megtarthassa Juliát, az ő Beatricejét?
A Pokoli gyönyör Sylvain Reynard nagysikerű debütáló regényének, a Pokoli erénynek a zseniális folytatása. Szerelem, vágy, intrikák és olyan gondolatok, érzések, amelyek visszavonhatatlanul behálózzák az olvasó testét és lelkét.

Miért kell nekem?
A Pokoli gyönyör turnén belül fogok írni a könyvről, vagyis igen, megjelenés előttre várjátok a bejegyzésemet. Nem tudtam neki ellánállni, még akkor sem, ha a következő egy hónapban rengeteg könyvet kell olvasnom és értékelést kell is majd megírnom a vizsgára készülés mellet. :)

Julie James: Az a gyanúm, szerelem
Kiadó: Pioneer Books
Eredti cím: A Lot Like Love
Sorozat: FBI 2. része
Várható megjelenés: 2014. 06. 09.

Fülszöveg:
A nő nyugalomra vágyik.
Egy milliárdos lányaként és a város legjobb borkereskedőjeként Jordan Rhodes állandó résztvevője az exkluzív chicagói partiknak. Ám a sors megáldotta egy felettébb zűrös ikertestvérrel is, aki miatt kénytelen segíteni az FBI-nak leleplezni a maffiának pénzt mosó közismert étteremtulajdonost. Ennek érdekében olyan kísérővel kell elmenni egy adománygyűjtő rendezvényre, akit a háta közepére sem kíván.
A férfi teljesen másra gondol.
Nick McCallnak, Chicago legjobb beépített ügynökének egyszerű a filozófiája: soha ne keveredj személyes kapcsolatba, különösen azzal ne, akivel együtt dolgozol! Csak az a baj, hogy Jordan Rhodes okos, gyönyörű és izgalmas is. Ők ketten minél hamarabb szeretnék megoldani azt a megbízatást, amely Jordan testvérének szabadulást, Nicknek pedig dicsőséget hozhat. Már csak azért is sietnének, mert öt percet sem bírnak ki parázs szópárbaj nélkül.
Ám ami egyszerű megbízatásnak indul, az hirtelen kezd valami nagyon más lenni...

Miért kell nekem?
Julie James eddig megjelent könyveit mind örömmel olvastam, gyakran csalt mosolyt az arcomra a vicces jelenetekkel, beszólásokkal. Romantikus, tökéletes, izgalmas.
Blogturnén írok róla. :)

Gayle Forman: Csak egy nap
Kiadó: Ciceró
Eredti cím: Just One Day
Sorozat: csak egy nap 1. része
Várható megjelenés: 2014. 05. 20

Fülszöveg:
Allysont, a burokban nevelt amerikai lányt érettségi ajándékként a szülei befizetik egy nyugat-európai körútra. Londonban, egy szabadtéri Shakespeare előadáson találkozik Willemmel, a lezser holland színésszel, és azonnal kipattan közöttük a szikra. Amikor a sors másodszor is összehozza őket, Allyson rá nem jellemző módon letér a járt útról, és követi Willemet Párizsba. A szikrából egyetlen nap alatt fellobban a láng… amíg Allyson arra nem ébred az együtt töltött viharzó nap után, hogy Willem elment.
A sorsfordító napot az önmegismerés éve követi: Allyson megszabadul a belé nevelt korlátoktól, hogy megtalálja igazi szenvedélyeit és talán az igazi szerelmet.

Miért kell nekem?
Gayle Forman fájdalommal, szerettetel és élettel telt karakterek hoz létre a könyvek lapjai. A történetek a szerelemről, a családról, a szereteről és az életről szólnak.  

0 comments: