31. Keddi Kívánságlistám

, by Kristina

Georgia Cates: A megadás szépsége
Eredeti cím: Beauty from Surrender
Műfaj: jelenkori romantikus
Sorozat: Szépség trilógia 2. része
Kiadó: Ulpius-ház
Várható megjelenés: 2014.

Fülszöveg:
Hogyan lépsz tovább, ha minden dalod róla szól? 
Miután Laurelyn Prescott faképnél hagyta élete szerelmét, visszatér Nashville-be, hogy valóra váltsa egyetlen megmaradt álmát. A zenébe menekül, hogy elterelje figyelmét a Jack Henry elvesztése miatti fájdalmáról. De régi életében régi ismerősök és új elvárások fogadják. Amikor Laurelyn visszautasítja lemezproducere felháborító követeléseit, úgy tűnik, lemondhat karrierjéről – amíg fel nem csillan előtte egy váratlan lehetőség. Fénysebességgel száguld a csúcsra, ahol a rég áhított siker várja. Vajon elég lesz-e ennyi a megérdemelt boldogsághoz? 
Jack Henry McLachlan nem számított rá, hogy beleszeret Laurelyn Prescottba, mégis így történt. Miután ostoba módon elengedte, három hónapig nyomoz utána. Ám a nő, akire végül rátalál, már nem ugyanaz, aki búcsú nélkül eltűnt. Laurelyn többé nem kétségek közt őrlődő lány egy ausztráliai kiruccanáson, hanem ígéretes karrier előtt álló, sikeres zenész. Ahogy Laurelyn álmai lassan valóra válnak, Jack rettegni kezd, hogy neki többé nem jut hely az amerikai lány új életében. Vajon sikerül egyetlen hónap alatt elérnie, hogy Laurelyn átlásson a csillogáson, és olyan életet képzeljen el magának, amelybe a férfi is beletartozik? 
A megadás szépsége kortárs felnőtt regény, a tartalma miatt 18 év alattiak számára nem ajánlott.

Miért kell nekem?
Igaz, hogy az első részt magyarul olvastam (itt olvashattok is róla), de ahogy befejeztem azonnal vetettem is magam az angol folytatásra, hiszen nagyon érdekelt Jack következő lépése. :)
Hamarosan írok erről a részről is egy beszámolót, mindenképpen ajánlom azoknak, akiknek tetszett az első rész.

Georgia Cates: A szerelem szépsége
Eredeti cím: Beauty from Love
Műfaj: jelenkori romantikus
Sorozat: Szépség trilógia 3. része
Kiadó: Ulpius-ház
Várható megjelenés: 2014.

Fülszöveg:
Örök boldogság… De lehetséges ez az ő múltjával?
Az amerikai szépség és az ausztrál nőcsábász különleges románca folytatódik a sorozat utolsó részében.
Jack McLachlan álmodni sem merte volna, hogy ilyen elégedett lehet az életével. Utolsó és örök párjában, Laurelyn Prescottban megtalált mindent, amiről eddig azt sem tudta, hogy vágyik rá. Bár szerelme oldalán gyönyörűnek látja a jövőt, a mézeshetek varázsa gyorsan elillan, amikor a férfi sötét múltja beárnyékolja a gondtalan jelent. Szeretné távol tartani Laurelynt korábbi életétől, de erőfeszítései hiábavalónak bizonyulnak, mert a tegnap bűnei újra kísértenek.

Miért kell nekem?
Az első két rész után egy kis szünetre volt szükségem, élvezeni szerettem volna az érzést, hogy megint egy jó kis romantikus sorozatra bukkantam. Majd ahogy teltek a napok, mindig közbejött valami és a folytatás csak várat magára. Most hogy tudom, biztosan megjelenik magyarul, talán kivárom, hogy újra magyarul élvezhessem Cates történetét.

CJ Roberts: Captive in the Dark - Fogoly a sötétben
Eredeti cím: Captive in the Dark
Műfaj: erotika, BDSM
Sorozat: The Dark Duet 1. része
Kiadó: Könyvmolyképző
Elit Start: 2014. 09. 23. Előrendelés ITT
Várható megjelenés: 2014. 10. 24.

Fülszöveg:

Caleb olyan ember, akit csak a bosszú érdekel. Amióta egy hatalomra éhes gengszter kiskorában elrabolta, majd eladta rabszolgának, másra sem tud gondolni – kizárólag a revans foglalkoztatja. Tizenkét évre merült el az élvezeti célból tartott rabszolgák világában, az egyedüli felelősnek tartott férfit keresve. A szenvedését okozó építész végül előkerült: a személyi igazolványa új volt, a személyisége azonban a régi maradt. Ha Caleb elég közel akar kerülni a céljához, muszáj azzá vállalnia, amit gyűlöl. Elrabol egy gyönyörű lányt, hogy azzá tegye, ami ő maga volt egykoron.


Miért kell nekem?
Nem áll tőlem távol az erotikus könyvek világa, de az e történet úgy érzem, hogy merőben más lesz, tud majd újat mutatni. Viszont félek attól, hogy olyan kezekbe is kerül majd, akik nem tudják majd kellően értékelni.

Tamara Webber: A sorok között
Eredeti cím: Between the Line
Műfaj: new adult
Sorozat: A sorok között 1. része
Kiadó: Könyvmolyképző
Elit Start: 2014. 10. 07. Előrendelheted ITT.
Várható megjelenés: 2014. 11. 07.

Fülszöveg:

Reid Alexander hozzászokott, hogy megkapja, amit akar – most pedig épp legújabb szereplőtársát, Emma Pierce-et akarja. Az egész világ fölsorakozik, hogy szépen a kezére játsszon ebben, amíg a külső forgatási helyszínen a fiú két váratlan akadállyal nem kerül szembe: egy ádáz volt barátnővel meg egy szintén Emma kegyeire pályázó vetélytárssal.
Emma Pierce csak most tette meg a nagy lépést, szakított a reklámokkal és televíziós filmekkel, amelyek éveken át foglalkoztatták. Az igazi mozifilmben – a szuperdögös Reid Alexander mellett – kapott főszerep valóra vált álommal ér föl. Emma azonban titkos vágyat rejteget a szívében:
egyszerűen normális lány szeretne lenni.


Miért kell nekem?
Az Easy szerelem lett első olvasásra, a new adult könyveknek különben sem tudok ellenállni, akkor meg végképp semmi esély erre, ha egy olyan íróról van szó, aki bebizonyította, hogy nagyot tud alkotni.

Jessica Sorensen: Callie & Cayden és a véletlen
Eredeti cím: The Coincidens of Callie & Cayden
Műfaj: new adult
Sorozat: The Coincidenc 1. része
Kiadó: Könyvmolyképző
Elit Start: 2014. 08. 26. Előrendelheted ITT.
Várható megjelenés: 2014. 09. 26.

Fülszöveg:

Kayden megtanulta, hogy egyetlen esélye a túlélésre az, ha némán tűri a szenvedést. Ha szerencséje volt, meg tudta húzni magát, és tette a dolgát, kibírta egyik napot a másik után. Ám egy este úgy tűnt, végül mégis oda a szerencséje – és az élete… míg fel nem bukkant egy Callie nevű lány, éppen időben, hogy őrangyalként megmentse.
Callie nem hisz a szerencsében. A tizenkettedik születésnapján történt szörnyűség óta nem. Miután túlélte a borzalmat, Callie eltemette magában az érzelmeit, és megfogadta, hogy soha senkinek nem árulja el, mi történt. Most, hat évvel később, még mindig küszködik ezzel a fájdalmas titokkal, ami kis híján felemészti.
Amikor a sors úgy hozza, hogy Kayden és Callie ugyanarra az egyetemre kezdenek járni, a fiú elszánja magát: megismerkedik a gyönyörű lánnyal, aki megváltoztatta a végzetét. A csöndes és visszahúzódó Callie még mindig fél bárkit is beengedni a világába. Kayden azonban biztos benne, hogy Callie okkal tért vissza az életébe. És minél inkább igyekszik a lány életének részévé válni, annál inkább rádöbben, hogy ezúttal Callie szorul megmentésre...


Miért kell nekem?
Khm, már el is olvastam. Sőt, napokon belül ti is olvashatjátok a beszámolóm róla. :)

0 comments: