Elle Kennedy: The Deal - Az üzlet

, by Kristina

Fülszöveg:
A lány egyezséget köt a fősuli rosszfiújával…

Hannah Wells végre talált valakit, aki megdobogtatja a szívét. Bár az élet más területein magabiztosan mozog, a szex és a csábítás nem éppen erős oldala. Ha fel akarja hívni magára a kiszemelt srác figyelmét, ki kell lépnie a komfortzónájából, és elérni, hogy észrevegyék …még ha ezért korrepetálnia kell is a hokicsapat idegesítő, gyerekes és beképzelt kapitányát egy álrandiért cserébe.

…ami jobban sül el, mint remélte.

Garrett Graham egyetlen álma, hogy a diploma után profi hokijátékos legyen, de a zuhanó tanulmányi eredménye miatt mindent elveszíthet, amiért eddig olyan keményen dolgozott. Ha a csapatban maradás ára, hogy segít egy cinikus csajnak féltékennyé tenni egy srácot, hát legyen. De amikor egy váratlan csók életük legvadabb szexébe torkollik, Garrett hirtelen ráébred, hogy a szerep, amit játszik, nem neki való. Most már csak Hannah-t kell meggyőznie arról, hogy a fiú, akire vágyik, nem más, mint ő maga.




2015-ben angolul olvasott könyveim között nagyon nagy sztár volt ez a történet, és most újraolvasva magyarul is lehengerlően hatott rám. Hihetetlenüll szórakoztatott, ellazított és megadta azt a bizonyos hangulatot, amely segítségével teljesen kizárhattam a külvilágot. A könyv nem tökéletes, ezt le kell szögeznem, de személy szerint kétszeres olvasás közben sem zavart benne egyik kisebb bökennő sem különösebben. 

Neked való a könyv, ha hangosan szeretnél nevetni, miközben romantikára vágysz és egy remek kis történetre, amelyben vannak elrejtve kisebb nagyobb fordulatok! A szereplők könnyen kedvelhetőek, a cselekmény végig megfelelő gyorsaságú, se nem lassú, se nem felpörgetett. Van ideje arra az olvasónak, hogy megismerje a karaktereket, eldöntse, hogy kinek szurkol, sőt még arra is, hogy a mellékszereplőkbe totálisan belezúgjon, hogy aztán azonnal akarja azok történetét is olvasni. :D 

 New adult történet az első betűtől az utolsóig, a műfajban megszokott összes elemmel együtt tökéletes elegyet alkot, amitől csak még izgalmasabbá válik a történet. Vannak benne a vicces jelenetek mellett, a szarkasztikus beszólásokon keresztül, tökéletes mennyiségű és minőségű romantikus és szenvedélyes pillanat. Majd a megszokott módon néha egy kis drámával fűszerezte az írónő Hanna és Garrett sztoriját.


Hanna okos, és szép, de a ha olyan fiú közelébe kerül, aki tetszik neki, akkor nem tudja kezelni a helyzetet. Múltjában történt dolgok miatt kissé nehezen oldódik fel a tömegben, ha teheti kerüli is az olyan helyzeteket, ezért is van, hogy szórakozni is csak hosszabb könyörgés után hajlandó elmenni lakótársnőjével. Majd megjelenik a két lábon járó megoldás, ám idegesítő mivolta miatt, Hanna hallani sem akar Garrett ötletéről, miszerint segít neki abban, hogy randira hívja végre álmai pasija. 

Abszolút kedvencemmé vált a könyv már az elején pontosan ez miatt, hiszen a gyengéim azok a regények, amelyek elején a főszereplő párosokot között ott van a szikra, csak pontosabban az utálat szikrája. Rengeteg vicces beszólás és vad vigyorra ösztönző jelenet után végre elkezd a szikra átalakulni vonzódássá és a könyv akkor még jobbá válik. 

Garrett a hokicsapat kapitánya, ráadásul még esze is van, nem csak fincsi izomzata, csak épp erről a lányt nehéz meggyőznie, hiszen pont egy tárgyból, amiből gyengébbre áll segítséget kér Hannától. Az egyetem nem elnéző, ahhoz hogy valaki részt vehessen a meccseken jó eredményeket kell elérjen a vizsgákon is. Ezért a fiú mindenre képes, hogy a lány segítsen neki a tanulásban. 
Minden new adult, valamint sportos romantika rajongónak csak ajánlani tudom a könyvet! :) 


Fotók forrása: Pinterest

Sorozat: Off-Campus
Oldalszám: 440
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft. - Rendeld meg itt
Eredeti cím: The Deal
Fordító: Barthó Eszter
ISBN: 9789633997765




A Könyvmolyképző kiadó jóvoltából nálunk is megjelent Elle Kennedy nagysikerű Off-Campus sorozatának első kötetete, a The Deal - Az üzlet. 
Hannah a traumát átélt lány és Garrett az iskola szépfiúja minden oldalon mosolyt csal az olvasók szájára, de vajon ez elég, hogy több lehessen közöttük, mint barátság?
Ha kíváncsiak vagytok a válaszra, gyertek és kövessétek a blogturné állomásait! Játszatok velünk és tiétek lehet a könyv egyik példánya!




11.03 Kristina blogja
11.09 CBooks
11.10 Dreamworld



A The Deal - Az üzlet kötet egyik főszereplője Garrett, aki profi hokijátékos és egész életét a jégkorong határozta meg. Hazánkban, ha nem is a legnépszerűbb sportok közé sorolható a jégkorong, de bizony nekünk is vannak szép eredményeink. 
Vajon mennyire ismeritek a hazai válogatottat? 
Minden állomáson egy képet találtok és a játékos jelenlegi klubjának a nevét, ezek alapján kell megtalálnotok melyik játékost látjátok és beírni a Rafflecopter megfelelő dobozába.

(Képek forrása: http://www.jegkorongblog.hu )


Figyelem! A sorsolásban azok vesznek részt, akik minden kérdésre helyesen válaszoltak, valamint felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

EC Klagenfurt


a Rafflecopter giveaway

0 comments: