Tammara Webber: Sweet - Édesem

, by Kristina

Fülszöveg:
A lány életének nagy szerelme a fiú, aki erről mit sem tud.
A fiú szüntelen harcot vív a fennmaradásért, de az életét is odaadná a lányért.
Az alapdiploma és az orvosi egyetem között, a nyárra hazatérő Pearl Torres Frank két dolgot tud: Boyce Wynn megtestesíti mindazt, amitől menekülnie kellene, és mindazt, amihez hanyatt-homlok rohanna. Lázadó és harsány. Nem érdekli mások véleménye. Szenvedélyes. Erős. Veszedelmes.
És van még egy tulajdonsága, amit Pearlön kívül mindenki előtt titkol: Édes.





Ahogy azt Tammara Webber írónőtől megszokhattam, kaptam egy olyan karakterekkel és cselekménnyel felépített történetet, amely szórakoztató, de inkább a drámaisága az amely élénken tartja az olvasó figyelmét. A sorozat előző két részéhez hasonlóan a történetben bele lett csempészve a szenvedély, olykor a humor is, de sokkal fontosabb szerepet kapott a karakterek fejlődése, a múltja és az, hogy mit kezdenek a jelenükkel, hogy legyen jövőjük.

Lucas Maxfield karakterét mindazok ismerik, akik a sorozat előző két részét olvasták, hiszen ő volt a főhős, akiért több ezer könyvrajongó szíve dobogott gyorsabban. Megismerjük újabb kis részletét a múltjának, de természetesen itt már sokkal nagyobb hangsúlyt kapnak Boyce és Pearl, a mostani főszereplők. 

Évek óta ismerik egymást, mégis valamiért titokban tartották, hogy barátság fűzi egymáshoz őket. Boyce lakókocsiban él, apja szerelőműhelye mellett, annak halála után, pedig fiatal kora ellenére is egyre sikeresebben vezeti. Nehéz gyermekkora volt, az anyja elhagyta, az apja bántalmazta. Mégsem tört meg, hihetetlen erős karakterré vált. 

Pearl gazdag családba született, egyetemre jár, de mégsem látja magát boldogan abban a jövőben, amit neki álmodtak meg. Szembe száll a szüleivel, változtatni akar, el is érte amit szeretne, de annak az az ára, hogy el kellett hagynia a szülői házat. Boyce azonnal felajánlja neki, hogy lakjon nála, amit a lány el is fogad. Tetszett, hogy Pearl nem vált nyafogó, elkényeztetett csitrivé, munkát keresett, próbálta magának biztosítani az anyagiakat ahhoz, hogy arra az egyetemre járhasson, ami biztosítja neki, hogy boldogabb élete legyen. 

Amit nagyon sajnáltam, hogy a szereplők nem estek egymásnak hamarabb. Persze ennek is van előnye, érdekesebb volt, nagyobb volt a feszültség... A történetnek nem az volt a legfontosabb eleme, hogy szerelmesek legyen, szenvedély legyen, hanem hogy mindketten nőjenek fel, érjenek meg ahhoz, hogy kapcsolatuk stabil lehessen.

Nekem a legtöbb negatív pontot bizonyos karakterek hozták meg. Tudom, hogy kellenek a negatív szereplők is, de eleve a történet sem volt olyan vidám, és azzal, hogy felvonultatott idegesítő és bonyodalmat keltő szereplőket, nekem egy kicsit rontott az élményen. 

Easy rajongóknak kötelező olvasmány, de (és ezt ritkán mondom) egyedülálló kötetként is olvasható, teljes mértékben érthető és élvezhető. Persze, utána mindenki meg akarja majd ismerni az előzményeket. :) 

Eredeti címe: Sweet 
Sorozat: A szív körvonalai 3.
Fordító: Komáromy Rudolf
ISBN: 9789633996768
392 oldal, kartonált


11.12. - Angelika blogja
11.13. - Kristina blogja
11.14. - CBooks
11.15. - Insane Life


Számos Boyce-hoz hasonló rosszfiút szelídített már meg egy-egy jókislány a regények lapjain. Vajon ti mennyire ismeritek ezeket a történeteket? Most kiderül! A blogturné valamennyi állomásán három nevet olvashattok a közreadott feladványokban: a szerző, valamint a főszereplők keresztneveit. A feladat ezek alapján a regények magyar címeit kitalálni.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)



a Rafflecopter giveaway

0 comments: