Kívánságlistám (12.)

, by Kristina

A mai kívánságlistám rövid, de annál nagyobb jelentőséggel bír. :)

1. Sylvian Reynard: Pokoli erény
Kiadó: Pioneer Books
Eredeti cím: Gabriel's Inferno (sorozat 1. része)
Műfaj: erotika, romantika
Várható megjelenés: 2013. 05. 23.

Tartalom:
Sylvain Reynard világhódító útjára indult bestsellere felejthetetlen történet egy férfi megváltásáról és egy fiatal nő szexuális ébredéséről.

Gabriel Emerson professzor nappal Danténak, éjszaka pedig a csábítás művészetének a specialistája. Mivel biztos benne, hogy már elnyerte a helyét a Pokol alsóbb bugyraiban, régen lemondott a megváltásról, s értelmetlennek találja, hogy megfossza magát az élet örömteli bűneitől. És hogy minden vágyát kielégítse, beveti közismerten jó megjelenését és kifinomult csáberejét. Ám amikor a hallgatói között feltűnik az okos, csinos és ártatlan Julia Mitchell, akinek fájdalmasan ismerős angyalszemei vannak, minden korábbi cinikus meggyőződése megkérdőjeleződik.
A lány titokzatos bája, visszahúzódó szépsége és veleszületett jósága a végletekig bosszantja a férfi öntelt énjét, ugyanakkor mérhetetlen vonzalmat is ébreszt benne. Pedig jól tudja, hogy számára Julia tiltott gyümölcs. A lány iránti vonzódása és kettejük rejtélyes kapcsolata azonban nemcsak a karrierjét veszélyezteti, hanem olyan útra tereli, ahol elkerülhetetlen a múlt és a jelen összecsapása.


Miért kell nekem?
Már hónapokkal ezelőtt tervbe vettem, hogy elolvasom, akkor még magyar megjelenésről szó sem volt. Mivel néha még levegőt venni sincs rendesen időm, nem hogy azokat a könyveket elolvasni amiket mind a listámra írtam, így szerencsére nem olvastam el angolul, hiszen lám-lám kijön végre magyarul is.
 Sokat beszélgettünk erről a könyvről molyon, és jó véleménnyel voltak róla, így természetes, hogy nem maradhat ki az én listámról sem.

2. Penny Vincenzi: A döntés
Kiadó: Alexandra
Eredeti cím: More Than You Know
Műfaj: romantikus, chick lit
Várható megjelenés: 2013. 06. 03.

Tartalom:
Szerelem…
Az önerőből ingatlanmágnássá lett Matt Shaw és a ragyogó divatszerkesztő, Eliza Clark története a hatvanas évek Londonjától a fényűző Milánóig és az elegáns New Yorkig ível.
Házasság...
Eliza és Matt házassága szenvedélyes és bonyolult. Kérdés, hogy képesek-e megmenteni, vagy útjaik végérvényesen elválnak.
Gyermek...
Emmie, rajongva szeretett, koravén kislányuk együtt tartja és el is választja őket.
És végül egy fájdalmas döntés, amelyet a bíróságon hoznak meg, ott, ahol fény derül az igazságra, és ahol feltárulnak a titkok...

"Elvarázsol az elejétől a végéig." (Evening Standard)

"Egy hatalmas doboz gyönyörű, kézzel készített csokoládétrüffel irodalmi megfelelője - valódi kényeztetés." (Woman and Home)

"Penny Vincenzi könyvei 1989 óta vannak a bestsellerlisták élén, és még sosem okoztak csalódást." (Glamour)


Miért kell nekem?

Vannak könyvek, amikről még ha nem is tudok sokat, de olyan előérzetem támad, ami erősen csak azt sugallja, hogy nekem ez tetszeni fog. Majd kiderül, hogy beborul?
Az ilyen fülszöveg visz majd a sírba, mert sokat elárul, de ugyan akkor mégsem! Rejtelmes, de talán majd a titok végére járunk. :)

4 comments:

Klaudia said...

Az elsőnél felsóhajtottam, hogy jaj, megint egy erotikus könyv, majd rájöttem, hogy angolul nekem is rajta van a nagyon akarom listámon:)
Kösz az infót!

Kristina said...

Jaaa, egyébként nekem is ez jutott eszembe amikor megláttam a borítót, de aztán felfogtam, hogy ki az író, meg a kiadó! :D

Mel said...

Már megint gyarapodott a várólistám...egyre jobb könyveket ajánlasz! ;)
Kár hogy nem tudok egyszerre 10 könyvet olvasni. :)

Kristina said...

Ez a legnagyobb bajom nekem is most, mert hirtelen sok jó könyvet kaptam, de megfogadtam, hogy egyszerre csak egyet szabad. :D