Kaptok tőlem egy díjat,

, by Kristina

mert én is kaptam.
Meglepődtem, hogy kaptam, (nagyon is!), meg nagyon szépen köszönöm, mert tényleg jól esett MFKata! :) 

DE az van, hogy eszem ágában sincs betartani a szabályokat ezzel kapcsolatban. ;)

Én azt mondom, hogy több ember is megérdemli, sőt mindenki, aki blogot vezet, mert nem csak időigényes a bejegyzések bepötyögése (kivéve annak, aki copy paste-el lopja), de munka is egyben, a szórakozás mellett.

Azzal, hogy olvasok valakit, szerintem már díjazom a tehetségét, a munkába fektetett idejét,... ugye egyet értetek velem?  Szóval az igazi díj, az az olvasók figyelme.
A jobb oldalon található bloglistában azok a blogok találhatóak akiket gyakrabban olvasok, de közülük is párat külön kiemelnék pár mondatban (megakadályozni, ebben úgysem bírtok), szóval:

Magnolia olvas Te drága! :)
A blogod, nem csak azért olvasom, mert hasonló az ízlésünk (szinte már ijesztően), de sokszor volt már, hogy rossz napom volt és mosolyt tudtál csalni az arcomra. Újabb és újabb ötletekkel rukkolsz elő, a kívánságlistám meg köszöni szépen, de már így is elég hosszú! :D

Az Éhezők Viadala rajongói oldal, Ancsinak köszönhetően nem csak sok friss filmes hírrel vár bennünket (szinte nap, mint nap), hanem a könyvekkel kapcsolatos érdekességekkel is.

Angelika blogja volt természetesen az elsők között, amit követni kezdtem évekkel ezelőtt. Rengeteg izgalmas, boldog könyvélményt köszönhetek neki. Ez szerintem látható is a blogomon, hiszen a legtöbb sorozatra ő szoktatott rá. Ezúttal köszönöm neki, hogy sokszor lehettem szerelmes nem létező karakterekbe is! :)

Szilvamag olvas beszámolói után már nem egyszer volt, hogy olyan könyvre is kedvet kaptam, amit egyébként soha nem is terveztem volna olvasni. A mai napon is ez történt,... hát hogy érek így egyhamar a kívánságlistám végére? :D

Javíthatatlan világa mostanában nem frissül, én még is ajánlom nektek, mert nem csak vicces és kedves lány a blog írója, de még a könyvélményeit is nagyon egyedi módon adja/adta át az olvasóinak.

Olvasás élménye, KönyvesemGica olvasgat, Roni olvas, MFKata gondolatai,  Könyvek háborúja már sokszor segítettek át a várakozás nehézségein azzal, hogy a szavaikkal valamilyen formában adtak egy darabkát a nagyon várt könyvekből. :)


Ők azok, akiknél minden olyan könyvről megtalálható beszámoló, ami engem is érdekel! :)
Köszönöm Nektek csajok, hogy sokszor csaltatok mosolyt az arcomra!

2 comments:

Magnolia said...

Először is szeretném megköszönni az ... jajj, hogy ez nem az Oscar-díj, szóval köszönöm! Másodszor meg: na, tudod mit! Mit mondtam én neked!?
Amúgy nagyon tetszik az új sablonod! Le is tesztelem gyorsan :)))

Angi said...

Drága vagy, köszi! :*