Laurelin Paige: Chandler

, by Kristina

Fülszöveg:
Jó vagyok az irodában tárgyalás közben, de még jobb vagyok a hálószobában. Sokkal jobb. Már az első találkozáskor lekerül a bugyi bármelyik nőről, akit falrengető orgazmusban részesítek, mielőtt beteszem a taxiba. Vagy akár három orgazmusban is. De többet nem kap, mert még tervezgetni kezdi a jövőt. Az nem nekem való. 

Legalábbis eddig nem volt nekem való. 

Genevieve Fasbenderig. Öt éve ő az első nő, akivel egy egész éjszakát szeretnék eltölteni. És ő az első nő, aki azt mondta nekem, hogy nem én vagyok számára az ideális, akárhányszor elégítem is ki. Ez a nő rámenős, merész és pokolian makacs, és nagyon magasra teszi a mércét. 

De Genevieve Fasbender még nem tudja, mi vár rá…Nagyon fura volt, hogy Hudson karaktere itt csak mellékszereplőként bukkant elő, de persze maga Chandler is tökéletesen játszotta az alfahímet, így egy pillanatig sem engedte hogy unatkozzak. 

Maga a cselekmény érdekes volt, apróbb bonyodalommal tette izgalmassá a vége felé az írónő, de addig is Chandler és Genny románca, macska-egér játéka gondoskodott arról, hogy ne legyen unalmas. Bővebben a kapcsolatukról, a történetről nem mesélnék, mert elrontanám az összhatást.

Chandler nagyképűsége az elején kicsit zavart, de miután jobban megismertem már megszoktam, hogy odákat zeng a saját tökéletességéről. Egy idő után már nevetni is tudtam rajta, mert még hihető is, hogy léteznek ilyen férfiak, akik tökéletesnek gondolják magukat. A nők iránti kapcsolata kissé túl hihetetlen volt, az egyéjszakás kalandok híve, mert így próbálja magát távol tartani attól, hogy megint szerelmes legyen és összetörjék a szívét. És láss csodát, Genny betoppan az életébe, és az egyéjszakás kalandjukat nem képes elfelejteni. Ám hidegzuhanyként éri, amikor kiderül, hogy a nőt kicsit sem hozta lázba, a férfi szerint tökéletes együttlétük. 

Genny önálló, küzd azért, hogy a férfiak uralta üzleti világban helyet kapjon. Nehezíti, hogy az apja és testvére sem mindig könnyítik meg az előrehaladását.

Az hogy mennyire illenek össze ők ketten, nem is első találkozáskor derül ki, és ez is egyik különlegessége a történetnek.

Tartottam kicsit a könyvtől, Hudson után nem tudtam hova tenni, hogy milyen lesz Chandler karaktere főszerepben. Ám miután elvonatkoztattam az előző könyvektől egész kis érdekes kaland bontakozott ki a szemem előtt.

A kedvencem ugyan nem lett, de azért okozott pár szórakoztató órát.
Igaz, hogy a sorozat 5. része, de olvasható önálló regényként is. Ezzel talán még fel is kelti az érdeklődést az előző részek iránt.

Eredeti cím: Chandler
Fordító: Horváth M. Zsanett
Oldalszám: 281Újabb kötettel bővültek a Libri Kiadó Insomnia könyvei. Laurelin Paige Fixed sorozatának ötödik részébe, egy újabb romantikus-erotikus történetbe merülhetnek bele a műfaj kedvelői. Ezúttal a kötet címét is adó Chandler, a fiatalabb Pierce-fiú történetét ismerhetik meg az olvasók, a Blogturné Klub három bloggerét követve pedig versenybe szállhatnak a könyv három példányáért.
07.22 - CBooks
07.24 - Kristina blogja


Mivel a történet a Fixed sorozat ötödik része, nyereményjátékunk is ehhez a sorozathoz kapcsolódik

Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


Milyen kapcsolatban áll Celia Werner a Pierce családdal?

a Rafflecopter giveaway

0 comments: