Sierra Cartwright: Megfeszítve

, by Kristina

Fülszöveg:
Amikor a félelmet nem ismerő, hidegfejű Nathan Donovan lesz az új főnök, Kelsey Lane élete fenekestül felfordul. A multimilliomos tulajdonos állandóan maga mellett akarja tudni a lányt, ám az igényei ezzel még nem érnek véget.
Kelsey kerüli a romantikus viszonyokat, főleg az olyan fékezhetetlen és uralkodó férfiakkal, mint amilyen Nathan is. Idővel mégis úgy érzi, a főnök kitüntető figyelme és érzéki vágyakozása valamit lángra lobbantott benne, így olyan útra lép, amely megkérdőjelez mindent, amiben addig hitt.
A legfiatalabb és legmerészebb Donovan fivér hozzászokott ahhoz, hogy mindent megkap, amit csak akar. És most az okos, szexi Kelsey Lane-re vágyik. Hamar rádöbben, hogy ez a nő teljesen más, mint azok, akikkel eddig volt dolga.
Kelsey belemegy a vágyak harcába: befúrja magát Nathan bőre alá, és lerombolja a falakat, amelyekkel a férfi körül bástyázta a szívét. Mégsem biztos abban, hogy hajlandó megadni neki azt az egy dolgot, amit a férfi a legjobban akar…
Sierra Cartwright bestseller sorozatában mesterien vezeti olvasóit a vágy és a hatalmi játszmák világába, ahol a megérzések sosem hazudnak, csak pokolian nehéz hinni nekik.
VIGYÁZAT; BDSM SZEXJELENETEKET TARTALMAZ, CSAK FELNŐTTEKNEK.


Az előző két rész is forró volt és erotikus, de Nathan története túltett azokon is, ami a BDSM dolgot illetti. A romantikus szál érdekes volt ugyan, ám kissé nehezebben hihető, ennek ellenére nagyon tetszett az egész könyv. Mostanában eléggé untam az ilyen történeteket, de a Megfeszítve valamiért nagyon tetszett, pont  jókor olvastam és csak lazán átadtam magam az élménynek. 

Kelsey és Nathan kapcsolata nem indult fényesen. Persze, ez teljesen érthető is, hiszen a nő arra sétált be, hogy új fúnöke van és minden kezd megváltozni a cégnél. Az elején inkább voltak ellenségek, mint beosztott/főnök viszonyban. Aztán fordult a kocka amikor a férfi megtudta, hogy Kelsey érdeklődik a BDSM iránt és egyszer csak Nathan úgy döntött, majd ő bevezeti őt a szenvedély világába.

Mivel Kelsey az üzleti világban nagyon határozott, és nem csak az önállóság, de az is fontos számára, hogy uralja a helyzeteket amikbe kerül. Így maga Nathan sokszor billenti ki a őt az egyensúlyából. A férfi  redkívül határozott és főnökösködő. Egyszóval tökéletesen betölti a dom szerepét is. Kelsey nehezen érti meg, hogy attól, hogy ő az életben képes irányítani az életet, egy kapcsolatban, vagy az ágyban, átengedheti a szerepet a párjának.

INTENZíV! Naaaagyon itenzív az egész könyv. Tombolnak a vágyak, izzik a lepedő, de még a korbács is sistereg. :D Rengeteg erotikus könyvet olvastam már ebben a műfajban, de lányok, hát még nekem is égett az arcom néha. Az egyik barátnőmnek kölcsön adtam a könyvet, aki egyébként ritkán olvas, sőt erotikus könyv sosem volt a kezében. Hát kíváncsi vagyok arra, hogy mit fog mesélni a könyvről. :D

Maga a BDSM a könyvben nagyon szépen illusztrálva és magyarázva is van. Nagyon ritka, amikor ennyire érthető egy dom kapcsolata az alávetettel. És nem csak forró volt, de (nem is tudom, hogy használhatom e azt a szót, hogy) tanulságos is. Christian Greyt is megszégyenítené Nathan, annyira magabiztos, céltudatos és főnökösködő.

Mindenképp ajánlom, főleg azoknak, akik jó kis erotikus történetet szeretnének olvasni, de még azoknak is akiket érdekel a BDSM téma. 

Maga a romantika, ahogy már említetett, kissé elsietett és elhanyagolt. Inkább a fizikai kapcsolat, a vágy az ami összekötötte a szereplőket.  A szerelem része szép és jó, de nem igazán foglalkozott azzal az írónő, hogy az olvasó megértse, hogy mitől és hogya is estek ők őrült szerelembe.

Folytatás lesz, hiszen van még egy Donovan, aki nem találta meg élete párját. Ráadásul Erin történetéhez már az előző könyvben, és itt is kaptunk utalásokat. Merem remélni, hogy az is hasonló lesz az eddig megjelentekhez, mert amiket eddig elhintett, azt a követkzetetést vonom le, hogy forró lesz és igazán mocskos. :)

Eredeti cím: Boss
Sorozat: Donovan dinasztia 3. rész
Fordította: Hoppán Eszter
Terjedelem: 408 oldal
Megjelenés: 2018. augusztus


Végre elérkezett az idő, hogy Nathan Donovan is megtalálja élete párját, a Donovan dinasztia új része is intenzív és döbbenetes. Az Insomnia könyvek újabb taggal bővültek, Sierra Cartwrith ezúttal is túltett magán. A Megfeszítve turné szeptember 23-27-ig tart.09/23 Kristina blogja
09/25 Betonka szerint a világ...
09/27 Cbooks
Ismerjük meg az írónőt! A megszokott módon, most is sorsolásra kerül a könyvből egy példány a turné végén, a kiadó felajánlásának köszönhetően. De ahhoz, hogy megnyerhessétek, helyes válaszokat kell adnotok.. Ám egy kissé eltérő módon, most a válaszokat nem a bejegyzésekben találjátok majd, hanem a google lesz a barátotok. :)

Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


Hány éves korában írta az írónő az első könyvét?


a Rafflecopter giveaway

0 comments: