Mariana Zapata: The Wall of Winnipeg and me - Szívvel a falnak

, by Kristina

Ha Mr. Darcy amerikai focizna…Vanessa Mazur pontosan tudja, hogy helyesen cselekszik. Nem is érzi rosszul magát azért, mert felmondott.
Asszisztensi/házvezetőnői/tündérkeresztmamai állását a szövetség legjobb védőjátékosa mellett mindig is átmenetinek szánta. Nagy tervei vannak, melyek között nem szerepelt az extra méretű alsógatyák mosása, legalábbis nem élete végéig.
Így amikor Aiden Graves bekopog az ajtaján, és azt kéri tőle, hogy jöjjön vissza hozzá, teljesen ledöbben.
A „winnipegi nagy fal”-ként ismert pasas két évig a köszönését sem fogadta, a születésnapjáról is megfeledkezett. Most pedig? Valami egészen elképesztő dologra akarja rávenni.
Mit válaszolhat az ember lánya annak a férfinak, aki megszokta, hogy mindig megszerzi, amit akar?
Hol a határ az ellenszenv és a szerelem között?
Tantrikusan izgalmas, hosszan bontakozó románc.
Éld át a tüzét!Számomra ez a könyv megtestesíti a tökéletes sportos-romantikus olvasmányt, hiszen minden olyan elem szerepel benne, amitől elcsábul a romantikára éhes kicsiny kis szívem.

Mindig izgalmas dolog új író regényébe kezdeni, olyan mint egy ismeretlen uticélra tartó repülőre felszállni. Ott van a kaland ígérete ugyan, csak nem tudjuk, hogy mennyire lesz rögös az út. Bevallom én mindig félek kicsit az ilyen helyzetekben, mert számomra nagy hatással kell legyen már az első pár oldal, hogy utána tényleg élvezhessemm a történetet.

És végül jelentem, hogy Mariana Zapata is bekerült az olyan írók közé, akik regényére nem fogok nemet mondani a jövőben, már ki is választottam Amazon Unlimiteden a következő regényt tőle. Már csak azt kell eldönteni, hogy lesz e türelmem németül olvasni, vagy inkább behabzsolom angolul. :D 

Sőt, most hogy az utóbbi egy évben főleg angolul olvastam, félek a magyar fordításokat olvasni, mert sokszor ért csalódás, de ezt a regényt olyan élvezettel olvastam! Neset Adrienn nagyon jó munkát végzett. :)

Rengeteg érzelem átjön, szórkoztató, sokszor kuncogtam el magam (a férjem nézte is, hogy már megint mit olvasok), a szereplők egyediek és persze tökéletes párost alkotnak.

Maga az alaptörténet ugyan nem egyedi, olvastam már hasonló alapon játszódó sportos romantikus, de a szereplők mégis nagyon egyedivé teszik. Hihetetlen, de Aiden a tökéletlensége miatt lesz igen tökéletes párja Vanessának. Meg persze azért van benne egy két nagyobb csavar, ami jól megdöbbenti az olvasót. Én legalább is pár dologra nem számítottam, és nagyon pozitív érzést keltettek bennem. Még véletlenül sem árulom el miről beszélek, tessék elolvasni a könyvet. :D 

2 éves munkakapcsolat után a lány úgy dönt, hogy végre a saját céljait szeretné elérni, és úgy dönt, hogy felmond az amerikai focisztárnál, nem szeretne tovább az asszisztense lenni. Persze a férfi akkor döbbenn rá igazán, hogy mekkora kincset is veszített, amikor pár hét múlva sem gondolja meg magát a nő. Nagyon lassan alakul ki közöttük szerelmi kapcsolat, de ez egyáltalán níncs negatív hatással. Sőt, így bontakoznak csak ki igazán a karakterek.

Nem szerelem első látásra, igazán még ezredik látásra sem. De akkor is van a cselekményben egy bizsergető érzés, amely reményt ad az érzelmek kiterjedésére. Mindkét félnek rá kell jönnie, hogy mi a fontos számukra, sőt ami igazán fontos, hogy hogyan is illeszkednek be egymás életébe teljesen különböző karaktereik. 

Csak ajánlani tudom a könyvet!

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
ISBN: 9789634575580
Oldalszám: 608 oldal
Szerző: Mariana Zapata
Fordító: Neset Adrienn
Megjelenés: 2019.11.05. 


A Könyvmolyképző Kiadó gondozásában hamarosan érkezik Mariana Zapata: The Wall of Winnipeg and Me - Szívvel a falnak című könyve. Az írónő a lassan épülő románcok nagy szakértője, és első magyarul is érkező regényében nemcsak, hogy bepillantást nyerhetünk egy profi sportoló életébe, de tanúi lehetünk annak is, ahogy lassanként egy mogorva, rideg férfi szíve is képes meglágyulni, ha megfelelő társára akad. Tartsatok velünk a Blogturnén, és nyerjétek meg a kiadó által felajánlott három példány egyikét!10/23 Deszy könyvajánlója

10/25 Hagyjatok olvasok! (Extra)

10/27 Veronika’s Reader Feeder

10/29 Fanni's Library

10/31 Angelika blogja

11/02 Kelly és Lupi olvas

11/04 Hagyjatok olvasok!

11/06 Kristina blogja

A könyvben központi elem az amerikai futball, hiszen a főszereplő, Aiden az NFL egyik legjobb védőjátékosa. A turné állomásain olyan könyvek fülszövegeiből találtok részleteket, amelyekben szintén szerepet kap ez a sportág. A rafflecopter dobozba kérjük írjátok be az adott blogon található könyv címét. A játék végén a Könyvmolyképző Kiadó felajánlásának köszönhetően három példányt sorsolunk ki a könyvből.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


Phoebe Somerville éppen az a fajta nő, akiről minden férfi sóvárogva álmodik. A szexis idomokhoz borotvaéles ész is tartozik. Édesapjával sohasem volt felhőtlen a viszonya, ezért a furcsa végrendelet sem éri váratlanul. A Chicago Starst, az NFL egyik futballcsapatát örökli – legalábbis hat hónapra…

Ha a bajnokság során sikerül eljutniuk a döntőig, megtarthatja a csapatot, ha nem, a tulajdonjog átszáll Reed Chandlerre, gyűlölt unokatestvérére.
a Rafflecopter giveaway

0 comments: