Kívánságlistám (14.) - Frissítve

, by Kristina

Cora Carmack: Szakítópróba
Eredeti cím: Losing It
Kiadó: Content 2 conneckt
Várható megjelenés: 2013. június 24.


Tartalom:

Szüzesség.
Bliss Edwards hamarosan végez a főiskolán, de még nem veszítette el. Mivel megelégelte, hogy már csak ő szűz a barátai közül, elhatározza, hogy a lehető leggyorsabb és legegyszerűbb módon fogja orvosolni a problémát: egy egyéjszakás kalanddal. A dolog azonban nem úgy sül el, ahogy tervezte. Pánikba esik, és faképnél hagy egy elképesztően helyes srácot meztelenül az ágyában, ráadásul olyan indokkal, amit senki sem venne be.
És ha ez még nem lenne elég kínos, amikor megérkezik az utolsó félévének első órájára, döbbenten ismeri fel az új tanárát. Őt hagyta ott nyolc órával korábban meztelenül az ágyban…
Cora Carmack egy huszonegynehány éves író, aki huszonegynehány évesekről ír. Sok mindennel foglalkozott már életében. Volt unalmas munkája (pl. egy hipermarketben), izgalmas munkája (pl. színházban), stresszes állása (pl. tanárként) és álommunkája (pl. az írás). Imádja a színházat, az utazást és bármit, ami megnevetteti. Szereti a szereplőit a lehető legképtelenebb helyzetekbe hozni, és miközben segít rajtuk, megpróbálja őket összeboronálni valakivel. Hiszen a kétbalkezes embereknek is szükségük van szerelemre…


Miért kell nekem?
Legelőször LadyA oldalán figyeltem fel a könyvre, mert bizony Ő fordította és már csak ezért is nagyon várom. A magyar borító meg Nekem bizony nagyon tetszik, a pasi rajta nyami nyami. :D



 Christina Lauren: Gyönyörű rohadék
Eredeti cím: Beautiful Bastard
Kiadó: Lilith Könyvek
Műfaj: Erotika
Várható megjelenés: 2013. 06. 28.

Tartalom:
Egy ambiciózus gyakornok. Egy perfekcionista igazgató. És rengeteg indulat. Ismerje meg a történetet, amelynek blog előzményét több mint kétmillióan olvasták el online! 
Chloe Mills esze borotvaéles, mindent belead a munkájába, és éppen most szerzi az MBA-diplomáját. Egyetlen problémája van csak: a főnöke, Bennett Ryan, aki szigorú, korlátolt, tapintatlan - és teljes mértékben ellenállhatatlan. A Gyönyörű Rohadék. 
Bennett Franciaországból tért haza Chicagóba, hogy fontos szerepet vállaljon a családi médiavállalkozásban. Nem gondolta volna, hogy az az asszisztens, aki oly sokat segített neki innen, Chicagóból, míg ő külföldön volt, egy káprázatos, ártatlanul provokatív - és végtelenül dühítő - lény, akit mostantól mindennap látnia kell. A pletykák ellenére Bennett sohasem csípett fel nőket a munkahelyén. De Chloe annyira csábító, hogy már hajlandó érte kijátszani - vagy akár nyíltan felrúgni - a szabályokat, csak hogy megkaphassa őt. Az irodaépület bármely zugában. 
Mikor az egymás iránti étvágyuk eléri a kritikus pontot, Bennettnek és Chloének dönteniük kell, milyen áldozatot hajlandók hozni, milyen nyereségért. 

A könyv egy ideig The Office by tby789 címen csak on-line volt elérhető, és kétmillióan olvasták a szórakoztatóirodalmi oldalakon. A Gyönyörű rohadékot, mielőtt könyv formájában is megjelent volna, alaposan átdolgozták. 
A könyvből film is készül a közeljövőben. 
Csak felnőtt olvasóknak.

Miért kell nekem?
A múlt héten fedeztem fel, de amikor megláttam az erotikus címkét, azonnal tovább is lapoztam. Mégis miután Magnolia mondta, hogy ő bizony már nagyon várja, akkor erőt vettem magamon és miután elolvastam a fülszöveget szó szerint ezt mondtam, hogy ez rohadt jól hangzik, de majd kiderül, hogy milyen lesz mire hozzánk is elér. Szóval a könyvvel kapcsolatban nagy elvárásaim vannak. :)

Samantha Young: Dublin Street
Eredeti cím: On Dublin Street
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Műfaj: Romantikus (erotikus)
Várható megjelenés: 2013.  06. 06.

Tartalom:
Négy éve az amerikai Jocelyn Butler, hátat fordítva tragikus múltjának, Edinburh-ban kezdett új életet. Joss nem adja át magát a gyásznak, nem néz szembe a démonaival, és senkihez sem akar igazán közel kerülni, de miután beköltözik Dublin Street-i fantasztikus albérletébe, lakótársnőjének jóképű bátyja fenekestül felforgatja féltve őrzött magánéletét.
Braden Carmichael az a fajta ember, aki mindig megszerzi, amit akar. És ő most Jocelynt akarja az ágyába csábítani. Braden, miután megtudja, hogy Joss irtózik a komoly kapcsolatoktól, alkut kínál, amelynek keretében átadhatják magukat a vágyaiknak anélkül, hogy „túlbonyolítanák” a dolgokat. Jocelyn merő kíváncsiságból belemegy az egyezségbe, miközben nem is sejti, hogy a skótot egyetlen cél vezérli: a lelkéig lemezteleníteni a konok lányt…


Miért kell nekem?
Már hónapok óta terveztem olvasni szerbül, akkor még nem is hallottam semmit a magyar megjelenésről. Igen ám, de a tanulás, meg egyéb dolgok mellett amilyen sok időm volt olvasni, örülhetek, ha hetente írhatok valamit egy könyvről is. Szóval olvasni nagyon szeretném, főleg, hogy nagyon soktól hallottam eddig nagyon jó kritikát, az majd kiderül, hogy nekem mennyire jön be végül. :)

Miután olvastam:
Előjött igazi rajongó énem, mert a könyvet imádtam. A szereplőket, a történetet, a stílust, egyszóval mindent. Nem magyarul olvastam, és ezt szerencsére nem bántam meg. 
Itt írtam róla: http://kristinablogja.blogspot.com/2013/06/samantha-young-dublin-street.html

Sheila O'Flanagan: Tarts ki mellettem!
Eredeti cím: 
Kiadó: Alexandra
Műfaj: Romantikus
Várható megjelenés: 2013. 06. 03.

Tartalom:
Dominique Brady, az önbizalomhiányos fiatal lány pincérnőként dolgozik egy hamburgerbárban, ahol megismerkedik Brendan Delahaye-jel, a nagyra törő üzletemberrel. Bár a legtöbben nem jósolnak nagy jövőt ennek a kapcsolatnak, Dominique és Brandan összeházasodnak. Minden úgy alakul, akár a mesében: a feleség kedves és elbűvölő, a férj pedig egyre sikeresebb. 
Hirtelen azonban minden megváltozik, amikor Branden mindenféle magyarázat nélkül eltűnik. Dominique magára marad, és kénytelen szembesülni azzal, hogy a saját lábára kell állnia és egyedül kell gondoskodnia magáról, a kislányáról... Vajon van-e benne elég bátorság, akaraterő és kitartás mindehhez? 
A Tarts ki mellettem! lebilincselő regény arról, hogy azokról sem tudhatunk mindent, akiket szeretünk, és hogy minden vég valami újnak a kezdete. 

"Nagyszabású, megható történet, az írónő rajongói számára valódi csemege." Daily Mail 

"Tele van romantikával és humorral, és persze a váratlan fordulat sem hiányozhat... Ez a könyv kiragadja az embert a legsötétebb rosszkedvből is!" RTE Guide 

Miért kell nekem?
Egy kis romantikára mindig lehet időt szakítani, és a tartalom alapján ez bizony jó időtöltésnek ígérkezik majd. 

Tammara Webber: Easy - Egyszeregy
Eredeti cím: Easy
Kiadó: Könyvmolyképző
Műfaj: Romantikus, YA (ifjúsági)
Várható megjelenés: 2013. 06. 06.

Tartalom: 
Egy ismeretlen megmentő.
Egy nyugtalanító titok.
A szerelem nem mindig sima ügy…
A fiú figyelte a lányt, de nem ismerte őt. Aztán egy váratlan összecsapás jóvoltából a megmentőjévé vált…
Tagadhatatlan vonzerő hatott közöttük. Ám a múlt, amelyen a fiú kemény munkával igyekezett felülkerekedni, és a jövő, amelybe a lány őszinte hitét vetette, azzal fenyegetett, hogy elszakítja őket egymástól.
Csak együtt vehették föl a harcot a fájdalom és a bűntudat ellen, nézhettek szembe az igazsággal, és találhattak rá a szerelem nem várt erejére.



Miért kell nekem?
 Ezzel a könyvvel is már hónapok óta szemezek, remélem hogy hamarosan tényleg olvasni is fogom már. :)

Miután olvastam:
A könyv magával ragad, és nem ereszt, egy igazi kincs, kihagyhatatlan. Hamarosan írok róla.


4 comments:

Zsani said...

Az utolsó kivételével, mind a hármat ma néztem ki magamnak. :)

Kristina said...

Hát igen, nem is lehetne ennél egyformább az érdeklődési körünk. :D

Mel said...

Juppí!!!A gyönyörű rohadék és a Dublin street magyarul???? Karácsony van? ;) Pont időben jönnek, akkor nem lövöm le a poént azzal hogy angolul elolvasom. :)
Persze a többi könyv is kíváncsivá tett.;)

Kristina said...

:D Nagyon úgy tűnik, hogy sok ígéretes könyv érkezik a nyárra! :)