Abbi Glines: Ha esélyt adnál (BtK)

, by Kristina

Fülszöveg:
Féktelen szerelmi történet; gyógyír azoknak, akiknek a Ha az enyém lennél olvasása összetörte a szívét… Egyáltalán nem könnyű őrülten magunkba bolondítani egy fiút. Mármint, hogy a fiú őrüljön meg a szerelemtől. Különösen akkor nehéz ez, ha az érintett fiú emberemlékezet óta az unokanővérünkbe szerelmes. Ami laza szórakozásnak tűnt, a csábítás játékává válik. Sawyer és Lana szándékai talán eltérőek, de ugyanolyan hévvel vonzódnak egymáshoz… Sawyer egy fájó szakításból próbál kilábalni. Három évig járt együtt Ashtonnal, gyerekkori szerelmével, akiről kiderült, hogy mindvégig Beau-t, Sawyer testvérét szerette. Lana Ashton unokatestvére, és azért érkezett, hogy vele töltse a nyarat, és nem utolsó sorban meghódítsa Sawyert, akit gyermekkoruk óta szeret.

Kiadó: Maxim, 2014.
Sorozat: A Vincent fiúk 2. része
Eredeti cím: The Vincent Brothers
Megjelenés: 2014.június 12.

A történetről és a szereplőkről


Miután egy szerelmi háromszög közepén találta magát és apró darabokra törték Sawyer Vincent szívét, a fiú hiába próbálja elfogadni a helyzetet, a remény, hogy talán Ashton visszatér hozzá, még hónapokkal később is a mindennapjai részét képezi. Fájdalmas látnia, ahogyan Ashton végre önmaga lett Beau oldalán, hogy a kapcsolatuk természetes és őszinte, sokkal jobb, mint ahogyan az közöttük volt. 
Lana gyengéd érzelmeit a fiú iránt, már megfigyelhettük az első részben is. Ahol a lány annyira fiatalnak tűnt, naívnak és könnyen manipulálhatónak, hogy igazi meglepetést okozott már első belépőjével a második részben. 

Sawyer-t az első részben nem sikerült igazán megismernem, meg valljuk be az igazat, hogy nem is nagyon érdekelt, hiszen mindvégig Beau-nak szurkoltam. Egyszerűen Ashton és Beau voltak az egymáshoz való pár, míg Sawyernek egy kicsit változnia kellett ahhoz, hogy ő is tündökölhessen.
A mindig tökéletes és nyugodt fiú tulajdonságait végre egy kicsit levetkőzte magáról Sawyer és kaptunk egy hirtelen haragú, csipetnyit rosszfiús viseledéssel megáldott pasit, akiért már érdemes volt rajongani. 

Lana nőisebb lett, magabiztosabb, de akkor is sok szenvedés vár rá, mire Sawer észhez tér, hogy a lányt nem kihasználni kell, hanem őszintén szeretni. Ami tetszett, hogy szinte azonnal elkezdtek a szikrák pattogni közöttük, elég gyorsan közeledtek is egymáshoz... talán pont ez miatt volt részük több szenvedésben is, mert nehezen találták meg az aranyközéputat. Sawyer-nek idő kellett, hogy rájöjjön Lana mennyire fontos számára, Lanának pedig arra kellett idő, hogy felismerje nem szabad feladnia az álmait. 

A könyv és Én

Méltó folytatása a Ha az enyém lennél-nek, mert a másik Vincent fiú is végre megkapja a maga boldog befejezését, még ha nem is azzal a személlyel akivel évekig tervezte. 
A történet inkább szól a második esélyekről, arról, hogy a sors nem mindig azt osztja ránk, amit mi szeretnénk.

Nem lett top kedvencem a könyv, mert túl sok jelenetet írtam volna át, olvasás közben állandóan azon kattogott az agyam, hogy de mégis miért ezt a megoldást választotta az írónő? A valós és valótlan érzelmi reakciók miatt, valamint az ellentétes viselkedések voltak az a pont, amitől 3 és 4 csillag közöttire értékelelem könyvet. Utálom, amikor tetszik egy könyv, de túl sok dologba tudnék belekötni.
Ami saját magamnak is meglepetést okozott, hogy a szereplők érzelmeit nem sikerült átéreznem, megértettem én őket, csak így nehezebben éltem át, azt amit kellett volna.
Mégis örülök, hogy elolvastam, mert mindkét Vincent fiú története gyönyörű véget ért. Az extrafejezet voltak a kedvenceim! :)


Extra

A könyv színhelyei nagyon színesek és sok szórakozást nyújtanak a szereplőknek. 
Az első részból jól megismert kisvárosi szórakozóhelyek, mint a medencés buli, a prériparti,  vagy a tóparton fürdőzés most is színteret nyújt a szereplőknek. De ebben a részben az írónő elkalauzol bennünket wakeboradozni, kempingezni a Cheaha hegységbe, vagy napozni a floridai West Beachre, azon belül is kiva Dunes-ba.

Blogturné


Könyvhétre jelenik meg a Maxim Kiadó Dream válogatás sorozatában a Vincent fiúk sorozat második része, Ha esélyt adnál címmel. Ebben a részben Sawyer kerül a középpontba, összetört szívét vajon be tudja-e gyógyítani egy új szerelem? Kövesd végig a turnét, és mi esélyt adunk neked a nyereményjátékunkban, hogy megnyerd a 3 példány egyikét.



Résztvevő blogok:



06.09 Kristina blogja


Nyereményjáték

Sawyer Vincent kedveli a sportokat, kíváncsiak vagyunk, mit gondolsz, vajon melyik sportot űzi együtt Lana-val? Írd be a tippedet a rafflecopter doboz megfelelő sorába! Most is 3 példányt sorsolunk ki a könyvből, vigyázz, ha nem írsz be semmit, nem nyerhetsz! Tippelni kell, nem a valóságra vagyunk kíváncsiak, legyél kreatív, vagy válassz a megadottak közül!
A Maxim Kiadó kizárólag magyarországi címre postáz!


a Rafflecopter giveaway

0 comments: