Jennifer Probst: Keresd a tökéletest

, by Kristina

A Kinnections Párkereső Ügynökség egyre népszerűbb Verilyben. A siker titka, hogy két barátnője és üzlettársa mellett Kennedy Ashe is hihetetlenül eredményesen végzi a munkáját. Álomrandikat szervez, és még a legfélénkebb ügyfelek is kivirulnak a kezei között. Sosem retten vissza a nehézségektől - még akkor sem, amikor Nate Ellison Raymond Dunkle-lel kerül szembe. Nem elég, hogy a férfi atomtudós, de ráadásul mérhetetlenül ellenszenves is. Kennedy megfogadja, hogy kerül amibe kerül, ő bizony átformálja ezt a szörnyeteget, és a férfiból lesz a legjobb parti a városban. 
A magabiztosnak látszó Kennedy ugyanakkor a saját magánéletét tekintve tele van bizonytalansággal. Amikor ráébred, milyen sok bennük a közös Nate-tel, azonnal pánikba esik. 
Vajon képes lesz hallgatni a szívére?
Vagy félreáll, és hagyja, hogy Nate valaki más mellett találja meg a boldogságot?

Az idei év egyik legjobb jelenkori romantikus könyvének tartom Nate és Kennedy történetét. Kellő mennyiségben van benne romantika, ahhoz, hogy sóhajtozásra késztessen, a humora pedig eszméletlenül találó. Többször is hangosan felnevettem olvasás közben, ami nem is lett volna gond, ha nem éjszaka közepe lett volna. Így rengetegszer kellett a párnába folytanom a kuncogást is, ha azt akartam, hogy a párom aludjon is valamennyit. :D

Letehetetlen volt! A írónő nagyon eltalálta a stílust, a bonyodalmak izgalmassá tették. Nem éreztem egyszer sem laposnak, még csak nem is próbálkoztam azzal a mondattal, hogy "Na jó, akkor még egy fejezet és alvás", mert felismertem már az első fejezeteknél, hogy esély se lenne arra, hogy én ezt a történetet félretegyem, még csak pár óra alvás kedvéért sem.

Ezúttal a párkeresés újabb formáját ismerhetjük meg Probst Társkereső cégénél. A három tulajdonos hölgy különbözőbb személyiségű már nem is lehetne, mégis legjobb barátnők már évek óta, sőt a céget is összeszokott harmóniában vezetik. Kennedy, Kate és Arilyn hármasa különleges. Támogatják, néha noszogatják is egymást. Élveztem, hogy a második részben is fontos szerepe volt a barátságuknak.
Kennedy gyermekkora, és gimis évei borzalmasan teltek, túlsúlya miatt rengeteg sérelem érte, így ő maga is változáson kell átessen, hogy szabadon szerethessen. Persze neki mindent lelkileg kell feldolgoznia, rendeznie önmagában. Hiába tökéletes a teste, amit sok edzés és diétával tart egyensúlyban, az elméje még egy kocka csoki miatt is lelkiismeretfuralással támadja.

Gondolom velem együtt sokat szeretik azokat az átalakító műsorokat, ahol a nők megszépülnek, átformálódnak új külsőnek köszönhetően. Ezúttal mindez, egy férfival történik meg, de nem is akárhogyan. :) Nate egy tipikus kocka, szörnyű szemüveg, hosszú haj, munkaköpenyén látható a napi menüje, persze kávéfolt is kötelezően szerepel az összeállításban. Ehhez párosul egy olyan jellem, aki kendőzetlenül kimondja a véleményét, semmi burkolt célzásra nincs szüksége, egyenesen rátér a lényegre. Elárulom, nehezen képzeltem el, hogy tökéletes párkereső válik belőle. Ami pedig megkönnyebüléssel töltött el, hogy nem is volt arra szükség, hogy a jelleme is megváltozzon, hiszen megtalálta azt a személyt, aki önmagáért szeretett belé.
Eddig a golfot, unalmas sportnak tartottam, de Nate-nek köszönhetően újabb szintre került. :D




Kiadó: Libri
Eredeti cím: Searching for Perfect
Sorozat: Szerelmi gyakorlatok haladóknak 2. rész
Megjelenés: 2015 július
Fordító: Babits Péter


A Libri Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent Jennifer Probst legújabb regénye, a Keresd a tökéletest, mely a Keresd... című sorozat második része. Ennek örömére a Blogturné Klub hét bloggere bemutatja Kennedy és Nate humorral és szenvedéllyel fűszerezett történetét.

2015. július 13-tól mindennap egy-egy blogger teszi közzé a véleményét a könyvről, illetve rengeteg, a történethez kapcsolódó érdekességgel is találkozhattok majd, ha velünk tartotok. Érdemes követni a turnét, ugyanis nem csak plusz információkat tudhattok meg a könyvről és szereplőiről, de ahogyan az lenni szokott, nyerhettek is!



07/14 Angelika blogja
07/15 CBooks
07/16 Szembetűnő
07/17 Kristina blogja
07/18 Deszy könyvajánlója
07/19 Dreamworld
07/20 Insane Life


A történetben Kennedy mindent elkövet annak érdekében, hogy formába rázza a kissé szétszórt, randizásra totálisan alkalmatlan Nate-et. Ez a folyamat viszont több lépésből áll. Mostani játékunk során megismerkedünk a legalapvetőbbekkel. 
Nektek nincs más dolgotok, mint követni a turné hét állomását - amelyeken a “Hozd magad formába!” ütemterv egy-egy lépéséhez illő kérdésekkel találkozhattok -, valamint válaszolni mindegyik kérdésre, hogy esélyetek nyíljon megnyerni a Libri kiadó által felajánlott Keresd a tökéletest könyvek egyikét. 
Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz. A nyertesnek pedig 72 óra áll rendelkezésére válaszolni a megküldött értesítő levelünkre, ellenkező esetben újat sorsolunk.

Hogy hívják azt a Kolumbiából származó, könnyen elsajátítható, latin ritmusokra épülő táncot, mely fitness program is egyben?




a Rafflecopter giveaway

0 comments: