Laurelin Paige: Megtalállak még - Fixed on You

, by Kristina

Fülszöveg
New York szívében, egy toronyház elegáns irodájából nyíló titkos szobában veszélyes egyezség születik. 
A lány szemtelenül fiatal, intelligens és rámenős. Nappal egyetemista, éjjel felszolgáló egy bárban.
A férfi sármos, makacs és célratörő, csak a mások feletti korlátlan hatalom hozza lázba. 
A lánynak sürgősen pénzre van szüksége, a férfi tisztességtelen ajánlatot tesz neki.
A férfi látszólag mindent tud a lányról, a hatalmában tartja, rendelkezik a teste felett. Alayna Wither az a nő, akit talán még szeretni is tudna. 
A lány azonban sötét titkot őriz; megszállottjává tud válni annak, akit megszeret. Hudson Pierce, a bár új tulajdonosa, multimilliomos szépfiú úgy hat rá, akár a legkeményebb drog.
És a testet-lelket felőrlő hajsza megkezdődik

Laurelin Paige a The New York Times, az USA Today és a Wall Street Journal bestsellerszerzője.
- A Fixed-sorozat eddig több mint 1 millió példányban kelt el csak az USA-ban. 
- Az első rész 12 országban jelenik meg közel egy időben.
- Az Amazon adatai alapján a tavalyi év 7. legnépszerűbb könyve.
- A People Magazine szerint a 10 legkeresettebb könyv egyike.
- A Goodreads oldalán az írónő regényei 100 000-nél is több jó értékelést kaptak.


Egy újabb milliárdos pasi találja meg az igazit, újabb erotikus történet, amely nők százait fogja rajongásra késztetni. Két szereplő, akik egymást akarják, mégis a múltjuk óvatosságra inti őket.
Alayna, vagyis Laynie nem a harcos és kiegyensúlyozott hősnők táborát erősíti, ellenkezőleg ő a gyengébb, az erősnek mutatkozó mégis a támaszra szoruló nő tipushoz tartozik. Karaktere ugyan nem sokat változik az első könyv végére, de mégis hajlamot mutat arra, hogy megfelelő társá válljon egy olyan férfi oldalán, akinek mindene az uralkodás, a megszokottság, és az irányítás. Laynie ugyan az Égi Bárka nevű klubban dolgozik pultosként, hogy azzal keresse meg a hiányzó pénzt a tanulmányaihoz, jövőjét továbbra is a klubbon belül látja, menedzserként.
Szülei meghaltak, Brian a testvére pedig ahelyett, hogy támogatná, folyton megalázza, labilis személyként kezeli, ahelyett, hogy segítene rajta, állandóan csak ront a helyzetén. Múltja miatt a lánynak sok támogatásra volna szüksége, de azzal, hogy Hudsont sodorja útjába a sors, sokat ronthat, de sokat javíthat is a helyzetén a lány.

Abból kifolyólag, hogy itt is egy milliárdos pasi a főszereplő, aki nagyban hasonlít Christian Grey és Gideon Cross karateréhez, a történet mégis teljesen egyedi, amit az olvasó már pár fejezet után észre is vesz. Tömegsztori? Végülis az. De kanyargós utakon jutnak el szereplőink egyik pontból a másikba, ezzel pedig biztosítják az olvasó szórakozását.

Meglepő módon két olyan szereplőt alkotott Laurelin Paige, akik múltja tele van családi gondokkal, lelki problémákkal, jelenük pedig rengeteg harccal. A sok titok, a bizalomhiány, a folyamatos harc a családdal közös pontjuk, de ahelyett, hogy megkönnyítené egymás dolgát, kisebb-nagyobb kihívások elé állítja kapcsolatukat. Igazán egyedi párost ismerhetünk meg, és jelen pillanatban a legfontosabb kérdés, ami foglalkoztat, hogy mikor lesz már november, amikor is megjelenik a trilógia második része, a Sehol se talállak - Found in You. 


Már az első fejezetnél könnyen a könyv rabjává válik az olvasó, mert azonnal olyan bonyodalmakat sző a történet köré az író, ami könnyen felkelti a figyelmet, és aminek a megoldása már nem olyan kiszámítható, így letehetetlenné válik egy kis idő után.

Azt ugyan nem mondhatom, hogy hibátlan a történet, mert voltak jelenetek, mondatok, amiknél erősen ráncoltam a homlokom, hiszen túlzottan is kitalált történet hatását keltették. De nagyon könnyen szemet lehet hunyni ezen apróbb hibákon, hiszen a sok romantikus és túlfűtött jelenet gyorsan visszarántja az olvasót az írónő áltak alkotott álomvilágba.
Annyi romantikus könyvben olvastam már a hamptoni tengerpartról, hogy amikor kedvenceink ott töltöttek egy romantikus hétvégét, csak sójatoztam és arra vártam, mikor lépnek elő más könyvek főszereplői is. :)A könyvvel kapcsolatban rengeteget tévedtem. Első nagy pozitív csalódásom az volt, hogy egy kicsit sem hasonlít a Szürke ötven árnyalatára. A fülszövegben használt "egyezség" kifejezést félreértelmeztem, és azt hittem itt is egy hasonló megállapodás születik majd a főszereplők között. De mégsem, szerencsére. :)
Másik nagyobb félelmem a függővég volt, amiben az utolsó oldalakig biztos voltam. És íme egy olyan trilógia, aminek az első része nem függővéggel, talánnyal és futással zárul. Ellenkezőleg, egy olyan jövőre ad esélyt a főszereplőknek, amiben mindketten megtalálhatják a boldogságot. 


Oldalak száma: 342
ISBN: 9789633101674
Kiadás éve: 2015
Fordító: Horváth M. Zsanett


Laurelyn Paige irónő nagysikerű Fixed sorozatát hozzánk is elhozza a Libri Kiadó. Hudson Pierce és Alayna Withers kapcsolatáról szóló trilógia első részét a Blogturné Klub tagjai népszerűsítik olvasóik körében. 8 napon keresztül követhetitek nyomon a magyar bloggerek élménybeszámolóit a Megtalállak még - Fixed on You című könyvről. 


1. Kristina blogja 07.27.
2. Angelika blogja 07.28.
3. KellyLupi olvas 07.29
5. Insane Life 07.31.
6. CBooks 08.01.
7. Zakkant olvas 08.02.
8. Könyvszeretet 08.03.


Minden állomáson egy-egy szereplő nevét rejtik el a bloggerek a bejegyzésekben. Nektek az lesz a dolgotok, hogy megkeressétek azokat és a rejtvény megfelelő sorába beillesztve a blogturné végén a fő megoldást beírjátok a rafflecopter dobozába.
A helyes megfejtők közül három példányt fogunk kisorsolni Laurelyn Paige: Fixed on you - Megtalállak még c. könyvéből.

Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz. A nyertesnek pedig 72 óra áll rendelkezésére válaszolni a megküldött értesítő levelünkre, ellenkező esetben újat sorsolunk.
a Rafflecopter giveaway

0 comments: