Jessica Sorensen: Ella és Mich jövője - The Forever of Ella and Micha

, by Kristina

Fülszöveg:
Ella és Micha új története reményről, szívfájdalomról és az igaz szerelem erejéről…
Ella folytatja tanulmányait; igyekszik a jövőjére összpontosítani, és elfelejteni múltja sötétségét. A családjában dúló dráma miatt azonban egyre nehezebben birkózik meg a mindennapokkal. Igazából nem akar mást, csak Michát, viszont esze ágában sincs hagyni, hogy problémái a fiú álmainak útjába álljanak.
Micha az országot járja együttesével, úgy tűnik, megkapott mindent, amire valaha vágyott. Szíve mélyén azonban tudja, hogy valami hiányzik. Sokkal nehezebben bírja Ella nélkül, mint hitte. És hiába szeretné, ha vele tartana a lány, eszébe sem jutna azt kérni tőle, hogy emiatt hagyja ott az egyetemet.
Amikor ők ketten együtt vannak, minden lehetségesnek tűnik… de mostanában alig jut idejük egymásra. Miután egy új tragédia alapjaiban rengeti meg már így is törékeny világukat, egyikük súlyos döntést hoz, ami talán örökre szétválasztja őket…




Ella és Micha rengeteg dolgon keresztül mentek már fiatal koruk ellenére, külön-külön és együtt is. Most újabb kalandok várnak rájuk, újabb döntések, nehézségek, amelyeken át kell esniük ahhoz hogy a boldog befejezést megkapják. Amikor végre kimondhatják, hogy egy pár alkotnak, akkor a távolság az, ami megnehezíti az életüket. A távkapcsolat senkinek sem könnyű, és még ha nehezítő tényezők is bekerülnek a gépezetbe, az bizony meg tudja keseríteni a szerelmesek életét.

Amikor valaki szerelmes minden pillanatot a kedvesével szeretne tölteni, ám az élet gyakran közbe szól. Ellát a tanulmányai foglalják le Las Vegasban, és mivel a legjobbat akarja párjának, így elengedte Michát, hogy építse a zenész karrierjét mérföldekre távol tőle. Ez viszont azzal jár, hogy a fiúnak fellépésekre kell járnia, az ideje legtöbb részét a stúdióban kell töltenie. Így még a telefonos kapcsolattartás is nehézkes számára. A lány lelki állapota nem sokat változott az első részhez képest, a sötétség ott van körülötte, megtört lelkének szüksége van arra a fényre, amit a fiú biztosít számára.

Micha az ország másik felében, New Yorkban próbál nevet szerezni magának és együttesének, ám boldogsága nem felhőtlen, hiszen legszívesebben Ellával töltené a nap minden pillanatát. Kapcsolatukban az a különleges, hogy ők ketten először barátok voltak, és ez még jobban megerősíti közöttük a kapcsot, és pontosan ezért szeretne nagyon a lány mellett lenni, hiszen ismeri a múltját, a nehézségeket, amin a lány keresztül ment.

Az Ellát körülvevő sötétség lassan olyan döntésekhez sodorja, amely a boldogságukat veszélyezteti. Sokszor érzi úgy, hogy Micha túl jó hozzá, lassan ellöki a fiút magától. Ezzel próbálja védeni saját magától. Egyrészt megértettem a gondolkodását, de mégis sokszor kergetett olvasás közben az őrületbe. Szerencsére a fiú felismerte, hogy mit tesz a lány, és próbálta egyben tartani, mellette maradni. De ami a legtöbb segítséget jelentette számukra az Lila és Ethan volt. 

A könyv abszolút kiemelkedő jelleme Micha volt, voltak pillanatok, amikor azt gondoltam, hogy azért tökéletes, mert egy kitalált karakter, tökéletesen passzolt Ellához. Miközben Ella ebben a részben sokszor kihozott a béketűrésből, ezért ez a rész gyengébben is teljesített az előzőnél. Jó volt olvasni, szórakoztatott. Mindenképp ajánlom a könyvet azoknak, akik olvasták az előző részt, hiszen ezzel együtt lesz kerek egész a történetük. Ééééés alig várom Lila és Ethan könyvét!

Kiadó: Könyvmolyképző
Fordította: Komáromy Rudolf
Oldalszám: 312
Elit start: 2017.06.08.
Premier Péntek: 2017.07.07.



A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából a Könyvhétre érkezik egy új Jessica Sorensen regény, az Ella és Micha titka sokak által vágyott folytatása.

Tarts velünk a blogturnén, tudd meg, hogy miként alakul Ella és Micha kapcsolata, és milyen akadályokat gördít eléjük az élet. A turné során a kiadó jóvoltából 3 példányt meg is nyerhetsz a könyvből.



06.08. - Sorok Között
06.10. - Angelika blogja
06.14. - Dreamworld
06.16. - CBooks
06.18. - Kristina blogja


A regény során Micha karrierje egyre jobban ível felfelé, a srácból lassan menő énekes válik. Így a mostani játékunkban egy-egy híres énekes képét találjátok, a ti feladatotok pedig, hogy rájöjjetek a kép alapján ki látható a fotón, és írjátok be a rafflecopter doboz megfelelő sorába. A helyes megfejtők kisorsolunk 3 példányt a regényből.

Figyelem! A kiadó csak magyarországi postacímre postáz. A nyertesnek pedig 72 óra áll rendelkezésére, hogy válaszoljon a kiküldött értesítőre, ellenkező esetben automatikusan újat sorsolunk.



a Rafflecopter giveaway

0 comments: