Kishírek (1.) - E. L. James

, by Kristina

Forrás
  A napokban ugyan megosztottam veletek Facebook oldalamon azt a rövid interjút, amit E. L. James adott a Vanity Fair Oscar buliján, de mivel nem biztos, hogy mindenki látta is, akit érdekel... Úgy gondoltam, hogy megér egy bejegyzést, hiszen megígértem, hogy megírom nektek, amint tudomást szerzek valamilyen formában a folytatásról. 
   A követező biztos, hogy jelenleg nincs tervben az Ötven árnyalat trilógia folytatása, sőt az írónő most visszafogottabb szerelmi történeten gondolkodik és valószínű, hogy ezt egy másik álnéven fogja megjelentetni. 
 Továbbá, ha érdekelnek bennetek a könyvek megfilmesítésével kapcsolatos hírek, akkor ajánlom nektek Barbi - Beautiful Shades oldalát. Igaz, még nincs sok hír, hiszen még csak a forgatókönyvíró van meg, aki már el is kezdte a munkáját. A rendező kiléte még bizonytalan, így a szereplőválogatásról szóló pletykák is csak pletykák maradnak. 
  Vagyis hiába a találgatások, majd megtudjuk, amint hivatalosan is bejelentik, addig is érdekességeket és további kis híreket E. L. James-ről és a könyvekről ITT olvashattok majd.  Valamivel bővebben az interjú fordítása is az oldal szerkesztőjének Barbinak köszönhetően ide kattintva olvasható.
   Angolul a hír itt és itt olvasható.

Szép napot! :)

6 comments:

Anonymous said...

De jó, hogy felhívtad rá a figyelmet! Köszi! :)

Mel

Kristina said...

Szívesen. :)
Remélem, hogy hamarosan az is kiderül, hogy miről szól a következő könyve. :)

Mel said...

Na igen :) Lehet hogy kissé rosszmájú voltam az előbbi kommentben. :)

Kristina said...

Miért is? :)

Mel said...

Na...a teló átka, nem ment el a komment. :) Csak annyit írtam, ha nem fogy az új könyv, akkor folytatja a szürkét.

Kristina said...

Sose lehet tudni. :D