Kívánságlistám (11.)

, by Kristina

Zajlik az élet, szemezgetek az várható megjelenésekből, tervezem sok könyv olvasását, és huss elszalad az idő, lassan az várhatóból újdonság lesz, én meg mindig inkább tanulok, hanyagolom a blogot, nincs időm olvasni...
 Ilyen az élet ezt kell elfogadni, nem panaszkodom, csak másik taktikát kellene bevetni, hogy a piszkozatok is közzétett bejegyzések legyenek, meg az olvasatlan könyvek olvasottak. :) Ihletre várok, méghozzá jó sokra. Addig is e heti kívánságlistám:


1. Susan Mallery: Chili és csokoládé
Kiadó: Mira
Eredeti cím: Sizzling
Sorozat: Buchanan testvérek 3. része
Megjelenés: 2013. május 8.

Tartalom:

 Csípős
Gloria, a Buchanan testvéreket felnevelő nagymama csípőtörést szenved, és állandó otthoni ápolásra szorul. Csakhogy az idős hölgynek meglehetősen felvágták a nyelvét, senki sem bírja ki pár napnál tovább a társaságát…
 Ropogós
Reid vállalja, hogy a jelentkezők közül kiválasztja Gloria mellé a három ápolónőt. Két jelölttel már az állásinterjún lefekszik, de Loriban méltó ellenfélre talál…
 FűszeresLori Johnsont kemény fából faragták. Ő az, aki minden beteggel boldogul, mert hamar megtalálja a gyengéjüket. Reiddel azonban meggyűlik a baja, bár elég hamar érzékeny pontra tapint…
És a finom ízek ellenállhatatlanul összeolvadnak…


Miért kell nekem?
Nem titok, hogy a Buchanan sorozat az egyik kedvencem, hiszen az első rész nagyon tetszett, arról már írtam is korábban itt, a második is nagyon tetszett, de az még mindig piszkozatként porosodik valahol a blog egy elrejtett zugában. Szóval tervezem, hogy írok róla egyszer, ha lehet, akkor egyszerre írok a Fahéj és karamelláról és a Chilli és csokoládéról, mert nagyon szeretném őket ajánlani, hiszen nagyon szórakoztató romantikus történetek.

2. Nicola Cornick: Botrány és ártatlanság

Kiadó: General Press
Eredeti cím: The Scandals of a Innocent
Sorozat: The Brides of Fortune
Várható megjelenés: 2013. 05. 03.

Tartalom:

Fortune Follyban a földesúr ismét hatályba léptet egy ősrégi adótörvényt, melynek értelmében minden hajadon lány és özvegyasszony köteles férjhez menni, vagy vagyona felét adóba befizetni. A hírre a csendes kis falut elözönlik a hozományvadász agglegények. Miss Alice Lister a közfelfogás szerint nem éppen tiszteletreméltó hölgy. Már az is elég baj, hogy szobalányból lett örökösnő, most pedig a csélcsap Lord Miles Vickery akarja elnyerni a vagyonát azzal, hogy a házasság révébe kormányozza. Alice azonban biztos benne, hogy Miles nem fogja teljesíteni a feltételeit. Hiszen melyik korhely fiatalember lenne képes pusztán anyagi megfontolásból becsületes maradni három hosszú hónapon át?

Miért kell nekem?

Még télen olvastam a bevezető novellát a sorozathoz és akkor tudtam, hogy nekem ez kell, és azóta is csak a szám jártatom, mert nem olvastam el a Titkok és vallomásokat sem. :( Nem tehetek róla, de most tényleg tanulnom kell, és még hónapokig eltart ez az időszak... Nyáron biztosan lesz annyi időm olvasni, amennyit csak szeretnék, szóval majd ezzel a sorozattal kikapcsolódom. :)

3. Mail Karolin: Albérlet a szerelemhez

Kiadó: Kalliopé
Várható megjelenés: 2013. 05. 15.

Tartalom:

Napsütötte nyári délutánon sétahajó indul a Dunakanyarból Budapest felé. Az utasok között különös, meghökkentő jelenségként tűnik fel egy fiatal pár: a kétes kinézetű férfi oldalán egy gyönyörű szőke hölgy pihen. Furcsa viselkedésükkel egyre inkább felkeltik a hajón dolgozó matróz, Barnabás figyelmét. Vajon mi vonzza az elragadó nőt a sármosnak jóindulattal sem mondható férfihoz? A hajóút gyökeresen megváltoztatja Barnabás addigi életét, mert halálosan beleszeret a kedves és szerény szőke lányba, Erikába. 
A regény rendkívüli bonyodalmai csodálatos hazai tájakra repítenek - a Dunakanyartól egészen a Balaton-felvidékig. Az Olvasó hajón utazhat, csodás tájakon barangolhat, átélhet egy szokatlan, magával ragadó szerelmet, ugyanakkor találkozhat a nyomor keserű valóságával, és korunk bűnös veszélyeivel. Az Olvasó az új évezred korai éveiben játszódó fiatalos, pörgős történetet tart a kezében.

Miért kell nekem?

Van valami ezzel a könyvvel kapcsolatban... Egy kis előérzet, amely azt súgja, hogy szeretni fogom a történetet. Remélem, hogy ezúttal sem nyúlok mellé. :)

4. Katie Ashley: Az ajánlat

Kiadó: Ulpius-ház
Eredeti cím: The Proposion
Sorozat: The Proposion 1. része
Várható megjelenés: 2013 július

Tartalom:

Harmincadik születésnapja közeledtével Emma Harrison rádöbben, hogy ketyeg a biológiai órája, és a herceg a fehér lovon még mindig sehol. Fogyatkoznak a lehetőségek, különösen most, hogy a legjobb barátja – egy meleg pasi – visszalépett, hogy spermadonor legyen. Persze ott van a spermabank, de Emma fél: mit lehet tudni, talán a sátán belekavarhat a dolgokba.
Aidan Fitzgerald, a megátalkodott nőcsábász rendszerint eléri, amit akar, különösen a hálószobában. Amikor a karácsonyi partin Emma elutasítja a közeledését, Aidan elhatározza, megszerzi a nőt, kerül, amibe kerül. Emma kínos helyzetét megismerve a férfi olyan javaslattal áll elő, mely mindkettejüknek jó lesz. Hajlandó vállalni a donor szerepét, de csakis természetes úton. Nem lévén elszánt pasivadász, sem az alkalmi szex híve, Emma ódzkodik az ötlettől, ám a férfi sármja és Emma anyaság utáni vágya győzedelmeskedik. A „gyermekgyártási” projekt azonban egyszer csak több lesz, mint fizikai aktusok sora. Aidan nem képes kisétálni a nő életéből, Emma meg kezdi úgy érezni, ez a férfi az igazi.
Most már csak egy kérdés maradt: képes-e Aidan megváltozni, olyanná válni, amilyennek Emma szeretné? 


Miért kell nekem?
Azzal indoklom először is, hogy Goodreads-en 4.20-as átlag nem lehet rossz. Hogy mi lesz belőle, mire a boltok polcaira kerül, az most leginkább a fordítótól függ. Reméljük a legjobb kezekbe jutott és mi már utána átadhatjuk magunkat nyugodtan az olvasás élményének.

4 comments:

Zsani said...

Alig várom Reid könyvét! És már kevesebb, mint két hét. Kedvem támadt ugrálni. :D

Kristina said...

Én is az ő észét várom a legjobban, de valamiért félek is egy kicsit, hogy nem sikerül olyan jóra, mint az előző kettő. :D
Nem tudom, hogy mikor jutok hozzá, mert most tényleg nem szabad sokat olvasnom , de azt nagyon várom Zsani, hogy írj róla. :))))

Zsani said...

Ha 8.án meg is szerezem nem biztos, hogy rögtön neki is esek, mert sürgős listámon van: Egy felejthetetlen hölgy, A szirén, Szabadulás... :)

Kristina said...

Én májusra már beterveztem 10 könyvet,... de hogy ezek közül melyiket fogom először olvasni azt még nem tudtam eldönteni. :D
A szirén biztosan jó, mert Anginak és Nikinek is tetszett. Remélem, hogy a Szabadulást is ki bírjuk majd beszélni, már nagyon szeretném olvasni én is. :)