Elindult útjára a Blogturné Klub!

, by Kristina


Gondolom a legtöbben már olvastátok a résztvevő blogokon (a listát lent találjátok), hogy megalakult a Blogturné Klub, amelynek én is a részese lehetek legnagyobb örömömre!
A Blogturné Klub könyves blogger tagjai megjelenés előtt előolvasnak, majd különböző módon és stílusban értékelnek egy-egy könyvet, valamint  extrák segítségével beszámolnak bizonyos könyvek karaktereiről, sőt beleolvasást is biztosítunk, zenelistákat, mindent amiben egy igazi olvasó örömét fogja lelni.


  Mindez az olvasóknak segít a várható megjelenésekről bővebb információkhoz jutni, valamint lehetőséget is kaptok az adott könyvek megnyerésére! :)

Érdemes figyelni a Blogturné Klub Facebook oldalát, vagy a Moly.hu oldalon található zónánkat is, a blogok mellett, ahol folyamatosan értesülhettek arról mely könyvről számolnak be a résztvevők. Mindez azért fontos, mert nem minden friss megjelenésű könyvről fogok személyesen beszámolni, hiszen csak azt vállalom, amely személy szerint engem is érdekel, vagy időhiány miatt nem tudtam vállalni.

Készüljetek fel, hogy az elkövetkező hetekben, nem csak jobbnál jobb könyvekre hívjuk fel a figyelmetek, de játékoknak köszönhetően különböző nyeremények is gazdáikra találnak majd. :)

Az első blogturné kezdetét vette Sarah J. Maas: Üvegtrón  (Throne of Glass) című könyvével, amely a Könyvmolyképző Kiadónak köszönhetően szeptember 18-án jelenik meg. 
Az Üvegtrón Blogturné szeptember 7-től 15-ig tart. Már lehet játszani a nyereményekért, a nyertesek névsora pedig a turné végén várható, a Könyvmolyképző jóvoltából 3 Üvegtrón példány és 5 könyvjelző lesz kisorsolva.
A turné alatt, vagyis 9 napon át, nem csak beszámolóknak, hanem karakter ismertetőknek köszönhetően is megismerhetitek miért is érdemes elolvasni Celaena Sardothien, Adarlan legjobb bérgyilkosának történetét.

Üvegtrón turné résztvevői és dátumok:
(Folyamatosan frissítem, hogy könnyebben nyomon tudjátok követni.)


1. 09/07 MFKata gondolatai - Ismerd meg Noxot
2. 09/08 Deszy könyvajánlója - Ismerd meg Adarlan királyát
3. 09/09 Dreamworld - Ismerd meg Kaltaint
4. 09/10 Roni Olvas - Ismerd meg Caint
5. 09/11 Szilvamag olvas - Ismerd meg Perringtont!
6. 09/12 Kristina blogja - Ismerd meg Nehemiat!
7. 09/13 Kelly Lupi olvas - Ismerd meg Doriant!
8. 09/14 Nem harap a… - Ismerd meg Chaolt!
9. 09/15 Függővég - Ismerd meg Celaenat!




A Blogturné Klub tagjai:




0 comments: