Keddi Kívánságlistám (19.)

, by Kristina

Lisa Kleypas: Légy a feleségem reggelre
Eredeti cím: Married By Morning
Sorozat: Hathaway-ek 4. része
Kiadó: Ulpius-ház
Várható megjelenés: 2014.01.20.
Ár: 3499 Ft

Két éve már, hogy Catherine Marks a Hathaway nővérek társalkodónője lett. A kellemes állást csupán az idősebb báty, Leo Hathaway bosszantó viselkedése keseríti meg.
Cat nem gondolta volna, hogy állandó civakodásuk mögött kölcsönös vonzalom rejlik.
Ám amikor egy újabb veszekedés után elcsattan egy váratlan csók, Cat döbbenten tapasztalja heves reakcióját. Leo veszélyes viszonyt kezdene, ám Cat nem egészen az, akinek látszik…
A családi otthon megmentése érdekében Leónak meg kell nősülnie, és egy éven belül utódot kell nemzenie.
Catherine úri modora azonban olyan sötét titkot rejt, amely örökre tönkreteheti őt. De Leo számára, aki azt gondolta, sosem lesz képes újra szeretni, Cat ellenállhatatlanul és ördögien vonzó.
Azonban a Catre leselkedő veszély, amely elől menekülni próbált, örökre elválaszthatja a szerelmeseket. Képesek lesznek-e elűzni a sötét árnyakat, hogy aztán átadhassák magukat forró vágyaiknak?
Lisa Kleypas huszonegy éves kora óta több mint tizenhat történelmi-romantikus bestsellert írt. Világszerte nagy sikerű történetei csábításról, érzéki vágyról, intrikáról és bosszúról szólnak, kritikusai a női lélek rejtelmeinek egyik legnagyobb ismerőjeként ünneplik a szerzőt.

Miért kell nekem?
Catherine és Leo már régóta úgy viselkednek, mint a kutya, meg a macska. Vagyis garantáltan nem csak szenvedélyes perceket, de sok kis vitát is kezdeményeznek majd a saját történetükben. 

Rebecca Donovan: Elakadó lélegzet
Eredeti cím: Reason to Breathe
Sorozat: Breathing 1. rész
Kiadó: Maxim
Várható megjelenés: 2013.10.01.
Ár: (fűzött) Ára: 2 999 Ft, (kötött) Ára: 3 799 Ft 

Az USA Today bestsellere.
„Senki sem próbált szóba állni velem, én is elvoltam magamban. Az volt az a hely, ahol mindennek biztonságosnak és könnyűnek kellett lennie. Hogy sikerült Evan Mathewsnak egy nap alatt lebontania az én állandó világomat?”
Weslynben, a connecticuti gazdag városban, ahol a lakosság többségének az a legfőbb gondja, hogy milyen benyomást kelt, és kivel előnyös mutatkozni, Emma Thomas a legszívesebben átváltozna levegővé, de addig is rögeszmésen ragaszkodik a tökéletesség látszatához: úgy öltözik, hogy senki se lássa rajta a zúzódásokat, nehogy kiderüljön, mennyire távol esik a tökéletességtől az élete. Egy napon váratlanul beköszönt a szerelem, amelynek hatására Emma kénytelen tudomásul venni a saját értékét, bár ez azzal fenyegeti, hogy kiderül a titok, amelyet olyan kétségbeesetten takargat…
Egy lány története az életet megváltoztató szerelemről, a leírhatatlan kegyetlenségről és a törékeny reményről. A Elakadó lélegzet a nagy kritikai elismerést aratott trilógia első kötete.

Miért kell nekem?
A történet komolysága keltette fel az érdeklődésem, és ha az előérzetem nem csal, akkor újabb kedvenet fogok avatni.

Abbi Glines: Ha az enyém lennél 
Eredeti cím: The Vincent Boys
Sorozat: A Vincent fiúk 1. rész
Kiadó: Maxim
Várható megjelenés: 2013.10.15.
Ár: (fűzött) Ára: 2 999 Ft

Csábuljon el a vonzás és árulás e forrón sistergő történetétől!
„Volt benne valami rosszaság, ami vonzott. Mi ütött belém? Miért akartam annyira vétkezni?”
Ashton kezd belefáradni, hogy folyton a jó kislányt kell adnia; alkalmazkodni szülei és barátja, Sawyer Vincent elvárásaihoz. A fiú maga is a tökéletesség élő szobra, a gimnázium bálványozott élsportolója, minden lány álma. Ám amikor elmegy nyaralni a családjával, Ashton szeme megakad udvarlója unokafivérén, Beau-n. Nála szexisebb srácot életében nem látott, és bár a fiú a kisváros rossz hírű fekete báránya, végzetesen vonzódik hozzá.
Beau a testvéreként szereti Sawyert, ezért százszor is meggondolja, mielőtt nyitni merne a tabunak számító Ashton felé. Igyekszik távol tartani magát tőle, noha kölyökkora óta szereti. Amikor Ashton fel akarja eleveníteni a gyerekkori barátságot Sawyer távollétében, Beau tudja, hogy nemet kellene mondania.
Egyikük sem szeretne fájdalmat okozni Sawyernek, ám minél inkább igyekeznek kerülni egymást, annál hevesebb lesz a vonzalmuk. Aminek egyre nehezebb ellenállni…

Miért kell nekem?
New Adult és Abbi Glines. Ezek a varázsszavak, amelyek miatt elcsábultam. Nagyon sok pozitív véleménnyel találkoztam már a külföldi blogokon az írónő könyveivel kapcsolatban, így persze, hogy fészkelődik a kíváncsi természetem. 

Jamie McGuire: Veszedelmes sorscsapás
Eredeti cím: Walking Disaster
Sorozat: Gyönyörű sorscsapás 2. része
Kiadó: Maxim. 
Várható megjelenés: 201.10. 15.
Ár: (fűzött) Ára: 2 999 Ft, (kötött) Ára: 3 799 Ft

Végre itt van a New York Times sikerlistás Gyönyörű sorscsapás nagy izgalommal várt folytatása! Lehet-e túlságosan szeretni?
Travis Maddox két dolgot őrzött meg abból, amit az anyja a halálos ágyán mondott: Nagyon szeress! És még keményebben küzdj!
Veszedelmes sorscsapásban Travis életét könnyűvérű lányok, illegális fogadások és az erőszak teszik ki. De éppen akkor, amikor legyőzhetetlennek érzi magát, Abby Abernathy térdre kényszeríti.
Minden éremnek két oldala van: a Gyönyörű sorscsapásban Abby mondta el, hogyan látja a szerelmüket. Most elérkezett az idő, hogy Travis szemén át lássuk kettejük kapcsolatát, és újabb részletekre is fény derüljön. De akkor se ess kétségbe, ha még nem ismered Abby történetét, hisz ez a könyv így is felejthetetlen élményt nyújt.

Miért kell nekem?
Az első rész olvasásakor teljesen a regény bűvkörébe, vagyis pontosan Travis Maddox bűvkörébe kerültem. Ahogy arról be is számoltam, nem igazán tudtam épkézláb mondatok összeszedni, hiába próbáltam objektív lenni, mert csakis a rajongó énem jött elő írás közben. Vagyis ez a rész kihagyhatatlan az idei olvasó listámról. :) Meglepetéssel is készülök, úgyhogy várlak vissza benneteket, amint írtam erről a könyvről. :)

Sarah J. Maas: Üvegtrón
Eredeti cím: Throne of Glass
Sorozat: Üvegtrón 1. része
Kiadó: Könyvmolyképző
Várható megjelenés: 2013. 09. 15.
Ár: (kartonált) 2549 Ft, (kemény táblás) 3399 Ft

Az ismert világ leghíresebb orgyilkosa. Celaena Sardothien gyönyörű és halálos. A sors nagy dolgokat tartogat a lenyűgöző, ifjú nő számára.
Távolvég sötét, nyomorúsággal teli sóbányáinak mélyén egy megviselt,tizennyolc éves lány robotol a rabszolgák között. Életfogytiglanig tartó kényszermunkára ítélték. Hiába képezték ki a földrész legjobb orgyilkosai. Hiába lett a halálos mesterség leghíresebb művésze. Elkövetett egy végzetes hibát. Elfogták.
A kegyetlen börtönbe egy napon különös látogató érkezik. Az ifjú és felettébb jóképű Westfall kapitány meglepő ajánlatot tesz a rettegett orgyilkosnak. Szabad lehet, ha előtte végrehajt egy hihetetlenül vakmerő és elképesztően nehéz feladatot. Az ország koronahercege bajnokot akar küldeni az apja halálos versenyére. Csatasorba állnak a birodalom legtehetségesebb tolvajai és legkönyörtelenebb harcosai. A küzdelem tétje az életben maradás. Ha győz, Celaena visszanyeri a szabadságát. Függetlenül attól, hogy képes lesz-e megnyerni a kegyetlen versengést, megrázó felfedezés vár az ifjú hölgyre. Már csupán az a nagy kérdés, hogy meglágyulhat-e egy orgyilkos kőszíve.

Miért kell nekem?
Nem csak izgalmasan hangzik, de más is, mint amiket mostanában szoktam olvasni. Szeretek a tűzzel játszani, remélem, hogy ezúttal sem égetem meg magam.

3 comments:

Unknown said...

És mi van Jodi E. Malpas könyveivel.....?Ez a férfi és A férfi alatt...? Ulpius 2013-ra igérte,de semmi hír még róluk,pedig nagyo várjuk őket,mivel már a harmadik réz is megjelent...

Ági said...

Nekem mondjuk nem nagyon tetszett a Gyönyörű sorscsapás, de most valahogy kedvet hoztál a második részére. Mindig is imádtam olvasni egy ismert történetet egy másik ember szemszögéből.

Kristina said...

A Malpas könyvekről nem tudok semmit. Őszintén elég, ha csak azt látom, hogy Ulpius, és már ki sem merem írni a megjelenési dátumot, mert szinte biztos, hogy késnek.

Ági, nekem olyan érzésem van, hogy Travis jobban megkedvelem, viszont a csajtól meg még jobban kiráz majd a hideg. :D Vannak hibái az első résznek, de engem valamiért beszippantott.

Nagyon sok függ a hangulattól. :)