Lora Leigh: Buja álmok

, by Kristina

Tartalom:
Natches Mackaynek évek óta nincs kapcsolata a családjával, kivéve két unokatestvérét. Ők voltak azok, akik a családiasság érzését biztosították neki. Most azonban akaratán kívül belerángatták az apja életébe, ami végzetes lehet számára.
Amikor Chaya Dane ügynököt Kentuckyba küldi a kormány, hogy ellopott fegyverek után nyomozzon, a nő sok mindenre számít, kivéve azt, hogy a vonzó Natches álmaiban szerepeljen.

* * *

Meglepődtem a regény kezdetén, először mert azonnal egy katonai akció kellős közepébe csöppentett, majd mert kiderült, hogy Chaya és Natches közös múlttal rendelkezik. Éreztem már az előző részben is a közöttük pattogó szikrákat, de akkor nem is gondoltam, hogy ennyire komoly, az ami történt és történni fog velük. 
Szenvedélyen kívül, nagyon sok volt az érzelem is. Itt nem csak egy domináns pasi és egy gyenge, segítségre szoruló nő játszadozásáról szólt a történet, mert bevallom én ettől tartottam.

Nem igazán ajánlom külön történetként, mert elég sok utalás van az előző rész történéseire, főleg, hogy annak az ügynek a nyomozását folytatják, amely bajba sodorta Cristát, Dowg párját a Buja éjszakákban. Elvégre a rosszfiú kinyírásával nem derült fény minden piszkos ügyletre, sőt tovább bonyolódott minden (szerencsére).

Meglepett Natches, főleg mert sokkal jobb viselkedést produkált, mint azt az unokatesóira lehet mondani a saját könyveikben. Engedékeny volt, kevésbé vad, sokkal több érzelmemmel, de ezektől függetlenül csillapíthatatlan vággyal és makacssággal is rendelkezett. Chaya nem engedte, hogy mindent ő irányítson, de amikor kellett, akkor ő is elgyengült. Hihető párost alkottak, annak ellenére is, hogy túl sok "véletlen" miatt alakult úgy a történetük, ahogy. Erről nem mesélek, mert az már  egyenesen poéngyilkosság lenne.  *széles, mindentudó vigyor*

Natches könyve határozottan a legjobb eddig. A sorozat elég hadilábon indult az első rész miatt, de a második rész már nagyon tetszett, és bizony, most pedig a harmadik részt mondom nyerőnek.
Sokkal izgalmasabb volt már az elejétől kezdve, mint az eddigiek és kicsit más is az alaphangulata.
Szenvedélyből nem volt hiány, sőt vicces beszólásokból sem. Izgalmasabb és sokkal több cselekménnyel, akcióval, és kicsit részletesebb nyomozással, persze ezúttal az ágyjeleneteken kívül is. Szerencsére nem egy olyan erotikus könyv, amelyben az első oldalaktól az utolsókig csak izzanak az ágyban, de nem ám.  Mondjuk csak 50:50 arányban. :D

Ezúttal is szerepet kapott a többi Mackay fiú és párjaik, Natchesnek sok bosszankodást okozva, nekem meg sok-sok széles mosolyt. A nyomozás miatt Alexet is egyre többet felbukkan, valamint hazaért Janey is, így teljes a kör a következő történetre hiszen ők a főszereplői. Janey Natches húga, vagyis Alex pedig Crista bátyja, vagyis elkerülhetetlen lesz a családi összetűzés és piszkálódás, jajj már alig várom. :D

Mivel ez egy erotikus romantikus történet, szerintem úgy is kell kezelni. Vagyis ne legyen semmilyen elvárásod vele kapcsolatban. Ezek a könyvek arra jók, hogy egy szabad délután elvonulj a világ hülyeségei elől és élvezd a kitalált karakterek baromságait, elcseszett életükről szóló mesét és kalandjaikat. Szórakoztat, beleélheted magad, azonosulhatsz a szereplőkkel. Miért?
Mert ilyen dolgok nem történhetnek meg veled az unalmas és szürke hétköznapjaidban, ahogyan az enyémben sem történnének, ha nem olvasnék ilyen könyveket. :)


Kiadó: Ulpius-ház
Kiadás éve: 2013.
Eredeti cím: Nauti Dream
Sorozat: Buja fiúk 3. része

0 comments: