Mi leszek, ha nagy leszek?

, by Kristina

 kép forrás

Buchanan!!!


Komolyan, lassan oda jutok, hogy reménytelennek érzem a helyzetem... :D

Miért nem vagyok én is egy könyv főszereplője? Csak annyi kikötésem lenne, hogy Buchanan vezetéknevű pasi legyen a lovagom, a párom, a férjem, a szeretőm, vagy akármim, csak Buchanan legyen!

Legyen az Julie Garwood, Karen Rose, vagy Susan Mallery írónő, de ha egy szereplőnek Buchanan nevet adnak, az biztos, hogy tökéletes még a tökéletlenségével is. Lassan pavlovi reflexszerűen elindul nálam is a nyálelválasztás - már csak a név hallatára is. Komolyan. Nekem kell egy Buchanan!

Legyen akár Skót felföldi harcos, vagy Amerikában élő rendőr, ügyvéd, sportoló, séf, tengerészgyalogos, esetleg magánnyomozó..., nem számít a foglalkozása, mert biztos, hogy rettentően férfias, az ágyban felülmúlhatatlan, tudja mi kell a nőnek és még a népnek is... Tehát levonom a következtetést, nem csoda, hogy csak a könyvekben létezik. :D 

Szokás szerint Magnoliával a Buchanan férfiakon elmélkedtünk, amikor megkérdezte:
M: Tudod mi a jó Buchananekben? Sokan vannak a klánban, így mindenkinek jut legalább egy! Nem fog kitörni a veszekedés.

Egyébként, ezt a spontán kitörést az okozta, hogy Karen Rose: Vigyázz rám című könyvét olvasom épp. És hihetetlen, hogy mennyire élő és eleven karaktereket hozott létre a könyv lapjain az írónő, mindamellett a történet briliánsan, izgalmasan felépített krimi. A romantika és a thriller elemeit úgy ötvözi, hogy egész nap a könyv lapjaira ragadtak a szemeim (hiába tudom, hogy a tanulás a vizsgák miatt jobb időtöltés lenne). És a legfontosabb, hogy Ethan Buchanan a főszereplő pasi neve. Khm. :)

Hát, ennyit tőlem mára, mentem vissza olvasni!  :)
Becsszó holnaptól tanulok... 

Ja, meg egy Bradley bejegyzéssel is jövök valamikor a holnapi nap folyamán. :)

0 comments: