24. Keddi Kívánságlistám

, by Kristina

Igaz, hogy ezt a rovatot elhanyagoltam az utóbbi hetekben, de most, hogy jönnek az újabb és újabb megjelenések, amelyek engem is érdekelnek, már szinte elviselhetetlen bizsergést érzek az ujjaimban, hogy írjak róluk. Még ha nem is újdonság számotokra mindegyik könyv, de azért könnyebb követni őket, ha egy helyen vannak, vagy épp sóhajtozni, hogy lehet megint kezdeni a spórolást a megvételre.:)

J. A. Redmerski: Az örökké határa
Kiadó: Ulpius-ház
Eredeti cím: The Edge of Always
Műfaj: new adult
Sorozat: A soha határa 2. része
Várható megjelenés: 2014. 02. 14.

Tartalom:

A fiú a hosszú utat választotta. A lány azt, amelyik sehová sem vezet. De a véletlen úgy hozta, hogy mind a kettő ugyanoda vitt…

Amikor minden darabokra hullik, a szerelem akkor is megmarad…
Camryn Bennett soha nem volt még boldogabb, mint most. Öt hónap telt el azóta, hogy egy távolsági buszon megismerkedett lelki társával, Andrew Parrish-sel – és nem az esküvő lesz az egyetlen különleges esemény az eljövendőkben. Camryn idegesen, mégis izgatottan várja, hogy leélhesse az életét Andrew-val – azzal a férfival, akiről a szíve mélyén tudja, hogy örökké szeretni fogja. Oly sok minden áll még előttük – mígnem váratlanul bekövetkezik a tragédia.
Andrew nem érti, hogyan történhetett velük ilyesmi. Próbál továbblépni, és azt hiszi, Camryn is ezt teszi. De amikor rájön, hogy Camryn titokban iszonyatosan szenved, és a fájdalmat önpusztító módszerekkel igyekszik elnyomni, kész bármit megtenni, hogy visszahozza a lányt az életbe. Be akarja bizonyítani, hogy a szerelmük mindent legyőz. Andrew úgy dönt, hogy újabb, reménnyel és szenvedéllyel teli utazásra viszi Camrynt. Már csak arról kell meggyőznie a lányt, hogy vágjanak bele…

Miért akarom?
Mert azonnal és menthetetlenül beleszerettem A soha határa történetébe. A karakterek, az életszemléletük és maga a történetük alakulása a lelkem minden pontját megérintette. Tudom, hogy sok olvasót zavar, ha egy tökéletes történetet elront az írója azzal, hogy feleslegesen tovább bonyolítja az életüket. Viszont most figyeljetek rám: Ne így fogjátok fel ezt az egészet, hanem örüljetek, hogy még egy könyvön keresztül élvezhetjük mindazt, amit már az első részben is megismerhettünk.
Sőt az olasz kiadó, már megint nagyot alkotott a borítóval. Hát, nekem elég beszédes. :)


Katie Ashley: A javaslat
Kiadó: Ulpius-ház
Eredeti cím: The Proposal
Műfaj: jelenkori romantikus
Sorozat: Az ajánlat 2. része
Várható megjelenés: 2014. 04.14. (alexandra.hu oldalán írja)

Tartalom:

Az Aidan árulását követő hetekben Emma minden tőle telhetőt megtesz, hogy továbblépjen. Figyelmen kívül hagyja a férfi számtalan üzenetét, a virágokat, mert nem biztos benne, hogy szeretné, ha Aidan visszahódítaná. Ám Aidan nem adja fel harc nélkül – legalábbis addig semmiképpen, míg Emma nem engedi, hogy fellebbentse a fátylat a múltjáról, arról az eseményről, amely miatt retteg az elköteleződéstől.
A sors azonban közbeszól: a koraszülés veszélye miatt Emma szigorú ágynyugalomra kényszerül két hétre. Aidan meglepő javaslattal áll elő: mivel be akarja bizonyítani, hogy szereti Emmát és születendő gyermeküket, és kész kötelezettséget vállalni, szabadságot vesz ki, hogy gondoskodhasson a lányról. Emma vonakodva beleegyezik, bár magában megesküszik, hogy távolságtartó lesz.
Noha meghatja Aidan figyelmessége és szeretetteljes gyengédsége, elbizonytalanodik, amikor a sürgősségi osztály orvosa, Alpesh „Pesh” Nadeen udvarolni kezd neki. Peshben megvan minden, amire Emma vágyik egy férfiban: sikeres, stabil, kész megállapodni, vállalni a férj és az apa szerepét. Szeretné elnyerni Emma szívét, ám a lány nem biztos benne, hogy képes nekiadni.
Mert lehetséges, hogy a szíve még mindig azé a férfié, aki összetörte azt – azé, aki oly kétségbeesetten próbálja visszahódítani.

Miért kell nekem?
Az első részt, vagyis Az ajánlatot elolvastam pár nappal ezelőtt, annak ellenére, hogy megfogadtam, kézbe se veszem, amíg nem jelenik meg a folytatás. 
Nem volt rossz, de nem is nyűgözött le, ezért nem is írtam róla. Szórakoztató volt, csajos, úgy a maga módján jó, de inkább maradtam semleges iránta, főleg hogy függővéggel zárult, ami esküdt ellenségem. Nem volt rossz, ne értsetek félre, mert egy délutáni kikapcsolódásnak tökéletes volt, de úgy érzem, hogy a második résszel lesz csak egy egész.


Jennifer Ashley: Szabadító szerelem
Kiadó: Kossuth
Eredeti cím: 
Műfaj: történelmi romantikus
Sorozat: Mackenzie 5. része
Várható megjelenés: 2014. január 29.

Tartalom:
Elliot McBride hatalmas vagyont szerzett Indiában, majd Skóciába visszatérve kalandos körülmények között elnyeri gyerekkori szerelme, a szépséges Juliana kezét. Az ifjú pár a skót Felföld egyik eldugott, festői zugában, egy ódon, romantikus kastélyban kezdi a közös életet. Minden adott tehát a zavartalan boldogsághoz. Vagy mégsem? A szerelmes fiatalasszonyt egyre több nyugtalanító kérdés gyötri. Minden bátorságára és hitére szüksége van, hogy férjét ugyanannak a derűs és szeretetreméltó embernek láthassa, akibe kislány korában beleszeretett. Mert Elliot McBride élete sötét titkokat rejt… Jennifer Ashley díjnyertes romantikus-erotikus sorozatában továbbszövi a Mackenzie csa­lád izgalmas, magával ragadó történetét.


Miért kell?
Kevés az olyan sorozat, amikor mindegyik rész tud újat mutatni, de tartani is a színvonalat. Nos a Mackenzie sorozat ilyen, mert mindegyik rész élvezetes, szenvedélyes, izgalmas és főleg szórakoztató. Ez az egyik olyan történelmi romantikus, amiről azt gondolom, hogy hiba lenne kihagyni. :)

Jodi Malpas: A férfi alatt
Kiadó: Ulpius-ház
Eredeti cím: Beneath This Man
Műfaj: Erotikus
Sorozat: Ez a férfi 2. része
Várható megjelenés: 2014.02.14. 

Tartalom:

Tudta, hogy a katasztrófa felé rohan. Minden ösztöne azt súgta, hogy meneküljön, de Jesse Ward elől nehéz megszökni.
Ava O'Shea öt napja hagyta ott a részegen dühöngő Jesse-t a Lussóban - egy olyan férfit hagyott hátra, aki fojtogatta az intenzitásával és megbénította az érintésével. Ezen a férfin sosem lesz könnyű túljutni.
És most visszatért az életébe.
Kérdésekre kell választ kapnia, de a szándék, hogy e válaszokat megtalálja, azzal a hatalommal ruházza fel az élvhajhász playboyt, hogy megint tönkretegye őt. Nyitva kell tartania a szemét, s az elővigyázatosság a legfontosabb - nehéz feladat, amikor Jesse Ward karnyújtásnyi távolságban van.
És a férfi ezt tervezi.
Sötét és sérült ember - Ava ezt tudja, de csak akkor tudja meg azt is, hogy mennyire sötét és sérült, ha bejut kemény páncélja mögé.


Miért kell nekem?
Az elsőt sem olvastam még, szinte a sejtjeim legmélyéig érzem, hogy erős a függővég vár az olvasókra az utolsó oldalon (ez lassan már szitokszónak számít, ha engem kérdeztek), persze itt a tartalom már be is bizonyítja, hogy nem rossz az előérzetem. 
Csak azért fogom elolvasni, mert a barátnőm rajong az első részért. Persze azért még kivárom a sorozat minden részének a megjelenését, mert nincs kedvem az ezredik függő, befejezetlen sorozatom miatt bosszankodni.

0 comments: