25. Keddi Kívánságlistám

, by Kristina

Julie Garwood: A nagymenő
Kiadó: GABÓ
Eredeti cím: Hotshot
Műfaj: romantikus krimi
Várható megjelenés: 2014. február 19.

Tartalom:
Peyton Lockhart és testvérei megöröklik Bishop's Cove-ot, a kicsiny, de pazar óceánparti üdülőhelyet, ez azonban feltételekkel jár. A lányok egy évig irányíthatják a helyet, és ez idő alatt hasznot kell termelniük, csakis így lehet az ő tulajdonuk az üdülő. Peyton, aki egy tekintélyes francia konyhaművészeti iskolában szerzett diplomát, nemrég vesztette el ételkritikusi állását, csodálatosnak találja, hogy egy évig valami egészen más dologgal foglalkozhat. A lányoknak számtalan kihívással kell szembenézniük, és sok olyan emberrel, akik mindent elkövetnek, hogy megakadályozzák őket a céljuk elérésében. Többek közt Peyton perlekedő unokatestvéreivel is, akiket felháborított, hogy nem ők örökölték az üdülőhelyet, valamint egy hatalmas ingatlanfejlesztő társasággal, amely szintén szemet vetett a vízparti tulajdonra. Peyton számára hamarosan nyilvánvalóvá válik, hogy minden erőfeszítésüket szabotálják, de nem hagyja, hogy a fenyegetések eltántorítsák... egészen addig, amíg kis híján megölik. Ekkor gyerekkori barátjához és védelmezőjéhez, az FBI-nál dolgozó Finn MacBainhez fordul segítségért. Finn egyszer már megmentette az életét, másodszor is biztosan meg tudja tenni. 

Miért kell nekem?
Mert minden egyes rész a Buchanan sorozatban izgalmas, romantikus és letehetetlen. Szerintem ez sem lesz kivétel. :) A borítóról a pasit esetleg felismeri valaki? :D Vagy súgjam meg a nevét. :D Már a csak a borító miatt polcon lesz a helyen. De, hogy őszinte legyek én már a következő részt várom, mert ott Aiden a főszereplő. :)))


Lora Leigh: Buja szándékok
Kiadó: Ulpius-ház
Eredeti cím: Nauti Intentions
Műfaj: Erotikus
Sorozat: Buja fiúk 4. része
Várható megjelenés: 2014. ???

Izzó szexualitás és erotika.
Egy fiatal nő története, akinek egyetlen emléke sincs, amelyre öröm volna visszagondolni. Mígnem a múltjából érkező fuvallat életre nem kelti vágyakkal teli képzeletét.
Janey Mackay nem akar mást, mint végre maga mögött hagyni fájdalmas múltját. Itt az ideje, hogy a saját lábára álljon és nővé váljon, de a bátyja, Natches a széltől is óvja. És nem ő az egyetlen…
Amióta látta a lányt bikiniben, Alex Jansen őrnagy igyekszik elfojtani magában a tüzet, amelyet Janey gyújtott benne. Ha csak megérintené a lányt, halál fia lenne – ezt a Mackay fiúk garantálják. Álmainak és szenvedélytől izzó képzeletének lányalakja mind ez ideig szerelem nélküli légüres térben élt, tartott a férfiaktól, akikről úgy vélte, veszélyt hoznának rá. Alex eltökéli, hogy bebizonyítja neki az ellenkezőjét, méghozzá hosszú – gyakran kínzóan lassú – ölelésekkel.
Mindenki biztos benne, hogy Janey végre szabad, hiszen kínzója már alulról szagolja az ibolyát. Aztán valaki hátborzongató üzeneteket kezd hagyni a lánynak, és Alex nem nyugszik, amíg végképp biztonságban nem tudja. És amíg teljesen az övé nem lesz – testestül-lelkestül…

Miért kell nekem?
Mert eddig minden rész jobb volt az előzőnél, tehát ha nem csal az előérzetem ez is a jobbak között végzi az osztályzásnál. Hiszen erotikus és romantikus, amitől nem kell várni semmi többet, csak annyit, hogy szórakoztasson. Ha valaki filozófikus elmélkedést vár akkor ne is kezdje el. Ebben drágáim garantált a forró izzadós szex, és a kevés bonyodalom. :)


Kristen Proby: Velem Seattle-ben
Kiadó: Ulpius-ház 
Eredeti cím: Come Away With Me
Műfaj: jelenkori romantikus
Sorozat: Velem Seattle-ben 1. része
Várható megjelenés: 2014. ???

Hogy a tengerparton összeakadjon egy szexi idegennel, nem szerepelt Natalie Conner terveiben azon a békés, fotózásra alkalmas reggelen. És ugyan mi a csudáért gondolja azt a férfi, hogy Natalie pont őt akarja fényképezni? Ki ez a pasas egyáltalán? Bár az tagadhatatlan, hogy dögös és hihetetlenül romantikus – gyógyír lehetne Natalie sebzett lelkére.
Luke Williams másra sem vágyik, mint hogy legyen egy kis nyugalma, úgyhogy látva az arcára irányuló kamerát, éktelen haragra gerjed. Amikor azonban rájön, hogy a lánynak fogalma sincs az ő kilétéről, felébred benne a kíváncsiság, mi több, elbűvöli a fotózó szépség. Natalie-nak szexre termett a teste, igéző az ajka, és Luke képtelen betelni vele, de még nem jött el az idő, hogy elárulja a lánynak, ki is ő valójában.
Ám Natalie nem ostoba, és nehezen viseli a titkokat és a hazugságokat. Vajon mi történik majd, ha kiderül, mit rejteget Luke?

Miért kell nektek? :)
Tegnap este lazulásképp elkezdtem angolul Magnolia ajánlásának köszönhetően, és annyira belemélyedtem, hogy észre sem vettem azt a pár órát ami közben elmúlt. Remélem, hogy lesz időm írni estére és akkor holnap már olvashattok is róla bővebben. A lényeg, hogy nekem tetszik, kb. most tartok a könyv 60%-nál. 
Csak megjegyezném: Tudom, hogy a kiadók nem kötelesek megtartani az eredeti címet, na de akkor is, miért a sorozat címét adták könyvcímnek is? Nem akarok minden szöszbe belekötni, de akkor is zavaró na...

1 comments:

Mea said...

Matt Boomer van a borítón, egyúttal ajánlom a sorozatot is, amiből a kép van :) http://www.imdb.com/title/tt1358522/