27. Keddi Kívánságlistám

, by Kristina

Katy Evans: Real - Valós
Kiadó: Ulpius-ház
Eredeti cím: Real
Műfaj: new adult
Sorozat: Real 1. rész
Várható megjelenés: 2014. 

Tartalom:
Forró. Szexi. Izmos. Fájdalmas. Valós. Perzselő nemzetközi bestseller, mely elsöpör mindent, amit korábban a szenvedélyről képzeltél…
Remington Tate rossz fiú hírében áll a ringben is, ringen kívül is. Gránitkemény teste és nyers, állati ereje őrületbe hajszolja női szurkolóit. Neki azonban attól a pillanattól, hogy a szemébe nézett, nem kell más nő, csakis Brooke Dumas. Vágya színtiszta, ellenállhatatlan és VALÓS.
Brooke számára álomállásnak tűnik a jól fizető új, sportterápiás munka: karban tartani Remington testének tökéletes gépezetét. De mialatt vele és csapatával sorra látogatja a földalatti harc veszedelmes arénáit, Brooke testében is fellobbannak a legősibb vágyak. Ha volt is olyan pillanat, hogy Brooke és Remy csak flörtöltek egymással, hamarosan mindkettejükben kibontakozik az erotikus megszállottság, és kapcsolatuk ennél is többel kecsegtet.
Izzó vágyuknak azonban sötét oldala is van. Vajon képesek lesznek-e kitartani, amikor fény derül Remy legmélyebb titkára, és Brooke-nak családja segítségére kell sietnie – vagy hirtelen minden, amit olyan valósnak véltek, szertefoszlik, mint a káprázat?

Miért kell nekem?
Rosszfiú - pipa
Szenvedélyes és romantikus - pipa
New Adult - PIPA
Szükségem van még több okra? :) Ó, igen és Magnolia is ajánlotta. :)

Julia Quinn: Lent délen, édes...
Kiadó: GABÓ
Eredeti cím: Minx
Műfaj: történelmi romantikus
Sorozat: Csudajó trilógia 3. része
Várható megjelenés: Már megjelent!

Tartalom:

Egy szívtiprót csak egy nádi boszorka csábíthat el…
Henrietta Barrett soha nem követte a társasági etikettet. Ő igazgatja idős gyámjának a távoli Cornwallban lévő birtokát, női ruha helyett nadrágban jár, és az egyáltalán nem kisasszonyos Henry névre hallgat. Ám amikor gyámja meghal, Henry szeretett otthona egy távoli unokatestvér tulajdonába kerül.
És a kisasszonyt csak egy szívtipró szelídítheti meg.
William Dunford, London legjobb partinak számító agglegénye meglepődik, amikor megtudja, hogy birtokot és nemesi címet örökölt… valamint egy gyámleányt, aki azon mesterkedik, hogy a birtokra tett első látogatása egyben az utolsó is legyen. Henry elhatározza, hogy a nagyon jóképű fiatal lord nélkül fogja tovább vezetni Stannage Parkot, de Dunford ugyanilyen biztos abban, hogy változtathat bizonyos dolgokon… és a változtatásokat zabolátlan fiatal gyámleányával kezdi. Azzal, hogy Henryt igazi hölggyé okíttatja, nemcsak az előkelő társaság kedvencévé teszi, de ellenállhatatlan kísértéssé is annak a férfinak, aki úgy gondolta, őt női báj és kellem soha nem kísérti meg.

Miért kell nekem?
A történet alapja nagyon ismerősnek tűnik, hasonló lehet, mint Whitney, kedvesem Judith McNaught-tól, amibizony évek óta továbbra is az egyik nagy történelmi romantikus kedvencem. ÉS persze, Julia Quinn neve számomra egyet jelent a tökéletes kikapcsolódással.

Bella Andre: A Sullivan család
Kiadó: Ulpius-ház
Eredeti cím: The Look of Love
Műfaj: jelenkori romantikus
Sorozat: Sullivan 1. rész

Várható megjelenés: 2014. 05. 30. (Shopline szerint)


Tartalom: Néha csak egy pillantás kell
Chloe Peterson megesküdött, soha nem követi el többé azt a hibát, hogy megbízik egy férfiban. Indokai olyan fájóak, mint a sérülések az arcán. Úgyhogy amikor kocsija a vizes útról belecsúszik az árokba, meg van győződve róla, hogy az a fantasztikus fickó, aki megmenti, túl szép ahhoz, hogy igaz legyen.
Chase Sullivan sikeres fotográfusként válogathat a gyönyörű nők közül. Elégedett az életével - amíg rá nem talál Chloéra és a totálkáros kocsijára a Napa Valley-i út szélén.
A köztük felsistergő vonzalom minden szerelmes pillantással és bűnösen édes érintéssel egyre nő, s Chloe nem tehet róla, de el kell tűnődnie rajta, hogy talán azzal a férfival találkozott, aki kivétel a szabály alól...
Bella André az erotikus romantikus családregények műfajának nagysikerű írónője, a New York Times bestseller szerzője. Érzékenyen megírt történeteit már több mint tíz országban olvashatják rajongói. ASullivan család-sorozatban megismerhetjük a testvérek, a hat fiú és az ikerlányok izgalmas szerelmi életét.

Bella Andre: Menekülés a szerelemtől

Kiadó: Ulpius-ház
Eredeti cím: From This Moment On
Műfaj: jelenkori romantikus
Sorozat: Sullivan 2. rész
Várható megjelenés: 2014. 07. 30. (Shopline szerint)

Tartalom: Csak egy éjszaka
Marcus Sullivan mindig felelősségteljes fivér volt, apjuk halála után gondoskodott hét testvéréről. Ám amikor az általa tökéletesen megtervezett jövő hazugságnak bizonyul, Marcusnak egyetlen meggondolatlan éjszaka elég hozzá, hogy megszabaduljon az egésztől.
Nicola Harding, a popénekesnő, akit az egész világ csak Nico néven ismer, igazi szexbálvány. De ez hazugság. Miután csúnyán elárulták, senkit nem enged közel magához, nehogy megtudják, ki ő valójában... vagy megint megsebezzék. Különösen azt a fantasztikus idegent a bárban nem engedi a közelébe…
Nicola és Marcus megegyezik benne, hogy csak egy éjszakát töltenek el egymással. Ám ehelyett szorosabb kapcsolatba kerülnek, mint bármelyikük el tudta volna képzelni...


Bella Andre: Most és mindörökké

Kiadó: Ulpius-ház
Eredeti cím: Can't Help Falling In Love
Műfaj: jelenkori romantikus
Sorozat: Sullivan 3. rész
Várható megjelenés: 2014. 09. 30 (Shopline szerint)

Tartalom:
Mennyit érdemes kockára tenni?
Gabe Sullivan tűzoltóként minden nap az életét kockáztatja San Franciscóban, de a szívét nem teszi többé kockára. Különösen nem azért a nőért, akit egy halálos lakástűzből mentett ki... és akire egyfolytában gondol.
Megan Harris mindent a hős tűzoltónak köszönhet, aki megmentette őt meg a lányát. Mindent, kivéve a szívét. Mert miután elveszítette pilóta férjét, megesküdött, soha többé nem teszi ki magát annak, hogy olyan férfit szeret - és veszít el -, aki veszedelmes foglalkozást űz.
De amikor Gabe és Megan ismét találkozik, hogyan hagyhatná a férfi figyelmen kívül a nő bátorságát, elszántságát és szépségét? És hogyan tagadhatná meg a nő a férfitól meg a lányától a köztük kialakult erős köteléket... sőt magától a férfi édesen érzéki csókjait, amelyektől ő kockára tesz mindent, amit már oly régóta óvott.


Az előző három könyv pedig Magnolia bejegyzése miatt 
került a listámra, amely ITT olvasható el. :)

Miért is kellenek nekem? Mert néha pontosan arra van szükségem, hogy legyen egy egyszerű, de annál élvezetesebb romantikus történet a kezemben. Néha a kevés bonyodalom tesz nagyszerűvé  és élvezetessé egy romantikus könyvet.

0 comments: