28. Kívánságlistám

, by Kristina

Jessica Bird (J.R. Ward) - Egy ellenálhatatlan agglegény
Kiadó: Ulpius-ház
Eredeti cím: An Irresistible Bachelor
Sorozat: Egy felejthetetlen hölgy 2. rész
Várható megjelenés: 2014. 

Tartalom: 
A restaurátor Callie Burke új megbízatása, hogy hozzon helyre egy műtárgyat, amely a könyörtelen, gazdag és szexi politikus, Jack Walker tulajdonában van. Amikor Callie-t rábeszélik, hogy a munka elvégzéséhez költözzön Jack hatalmas birtokára, az egyszerű üzleti ajánlat valami sokkal bonyolultabb és szenvedélyesebb dologgá válik.

Miért kell nekem?
Az első rész nagy hatással volt rám, mert néha egy egyszerű romantikus történet is felkeltheti rajongásunkat. Idézném is az előző könyvről szóló bejegyzésemből a következő mondatokat: "Jack Walker jött, bemutatkozott és tarolt. A következő rész főszereplője, de már itt ledöntött a lábamról, szóval csak annyi lenne a hozzászólásom, hogy MIKOR JÖN MÁR AZ Ő KÖNYVE? 
Callie Burke az a szerencsés lány, akinek elcsavarja a fejét a következő részben. Róla még nem tudom, hogy mit gondoljak, mert nem igazán sikerült megismerni, de kétség kívül elég drámai volt a belépője a sorozatba. :)"

Susan Mallery: Egy falat csokoládé
Kiadó: Mira könyvek 
Eredeti cím: Sweet Talk
Sorozat: Sütikirálynők 1. része
Várható megjelenés: 2014. április 16.

Tartalom:
Claire Keyes, a csodagyerekből lett világhírű zongoraművész két dologhoz végképp nem ért: a sütéshez és a szerelemhez. Az élet azonban úgy hozza, hogy segítenie kell frissen műtött ikertestvérének a családi pékségben, holott a viszonya Nicole-lal egyáltalán nem felhőtlen… 
Wyatt Knight, Nicole régi jó barátja azt hiszi, ő már örökre kigyógyult a romantikus érzésekből. Egyedül neveli fogyatékkal élő kislányát, és kíváncsian várja Nicole ikertestvérét, Claire-t, akiről annyi rosszat hallott, mint még soha senkiről…
„ Ebben a folytatásos családregényben minden együtt van, ami a jó romantikus könyvekhez kell: az érdekes karakterek, az ellentmondásokkal teli családi kapcsolatok, a rokonszenves főhősök és a szenvedélyes szerelmi szál.” 
The Romance Readers Connection

Miért kell nekem?
A Buchanan sorozatával számomra az írónő bebizonyította, hogy a könyvei viccesek, romantikusak és szenvedélyesek. Tökéletes kikapcsolódást biztosítanak a nap minden percében. 


Rebecca Donovan: Visszafojtott lélegzet
Kiadó: Maxim
Eredeti cím: Barely Breathing
Sorozat: Csak lélegezz 2. rész
Várható megjelenés: 2014. április 24.

Tartalom:
Weslynben most mindenki tudja Emma titkát, de Carol már nem bánthatja. Vannak, akiket még mindig kísértenek annak az éjszakának a borzalmai, és vannak, akik kénytelenek szembenézni döntésük következményeivel. Emma csak most kezd visszatérni az igazi hétköznapokba, és ebben segítségére van életének két legfontosabb személye, szerelme, Evan és legjobb barátnője, Sara. A lány úgy dönt, hogy itt az ideje, hogy anyjával is szorosabbra fűzze a viszonyát, ennek előmozdítása érdekében hozzá költözik. De biztosan ez a legjobb döntés? Képes lesz – e szembenézni mindazzal, amit múltja rejteget?

Miért kell nekem?
Az első rész döbbenetes befejezése után már nem volt kérdéses, hogy akarom-e a folytatást. Emma és Evan története még messze nem ért véget, kíváncsi természetem, pedig szeretné tudni, hogy milyen megpróbáltatások várnak rájuk a következő részekben. 

Wendy Higgins: Angyali szövetség
Kiadó: Maxim
Eredeti cím: Sweet Peril
Sorozat: Angyali gonosz 2. rész
Várható megjelenés: 2014. április 24.

Tartalom:
Anna Whitt, egy őrangyal és egy démon lánya megfogadta, hogy soha nem követi apja példáját, nem rontja meg az embereket. Naivitás volt ez tőle. Ahogy sok minden más is. A suttogók rákényszerítik, hogy túlélése érdekében megszegje fogadalmát, akkor is, ha ezzel engednie kell lénye sötét oldalának, és hírhedtté válni iskolatársai között. Élete sivárabbnak tűnik, mint valaha. Ráadásul ott van Kaidan Rowe is, a Bujaság hercegének fia, ő tölti be minden gondolatát. Mikor aztán váratlanul tudomást szerez egy réges-régi jövendölésről, a világot kezdi járni Kopano – a Harag hercegének fia – kíséretében, hogy megszervezze a démonokkal szembeni ellenállást. Hamarosan kiderül ugyanis, hogy az óriások felszabadítása nem mehet vérre menő küzdelem nélkül. A végső győzelemig Annának és Kaidannak félre kell tennie érzéseit, és leküzdeni élete legnagyobb kísértését. Vajon megéri-e életüket kockáztatniuk a szerelemért?

Miért kell nekem?
Anna története mondhatni újszerű, mert nem úgy alakultak a története, ahogyan arra számítottam, így természetes, hogy kiváncsian várom legújabb kalandjait. 

0 comments: