J. Kenner: Kínzó vágy

, by Kristina

Fülszöveg: 

"Úgy állt ott, mintha az egész világ az ő birodalma lenne."

A nagy sikerű Rabság trilógia szerzője újabb háromkötetes sorozattal jelentkezik. Főhőse Angelina, aki gazdag nagybátyja után nemcsak egy hatalmas házat, hanem három udvarlót is örökölt. Az egyik Evan, egy titokzatos, megfejthetetlen üzletember, akitől Jahn bácsikája óva intette, és akinek külön végrendeletben tiltotta, hogy a lány közelébe kerüljön.
Angie azonban küzd a ráerőltetett szerep ellen. Lina szeretne lenni, aki legalább annyi szerelmet tud adni, mint amennyit el akar venni. És soha, semmilyen más férfit nem képzelt el maga mellé, csak Evant...

Kiadó: Athenaeum, 2014
Eredti cím. Wanted
Sorozat: Vágy 1. része
Fordította: Szilágyiné Márton Andrea
Kiadói adatlap: ITT 

A történetről és a szereplőkről

Angie legmélyebb titkát csak egy ember ismerte, Jahn bácsikája, aki meghalt és nagy veszteséget, űrt hagyott hátra maga után. A lány soha nem dolgozta fel igazán nővére évekkel ezelőtti szörnyű halálát, magát hibáztatja a történtekért, mindent magába folytott, megváltozott, azzá vált, akit a szülei szerettek volna. Majd Jahn gondjaiba vette, segített neki túltennie magát a gyászon, amennyire csak lehetséges volt, csupán azzal, hogy mellette volt, és bevezette a művészet világába, célt adott az életének.
Evan, Cole és Tyler a főszereplői a Vágy sorozatnak. A trió sokmindent köszönhet Jahn-nak, többet, mint amit képzelhetünk. :)
16 éves korában találkozott először Angie a hármassal  és a lány azóta is gyengéd érzelmeket táplál Evan iránt. De a pasi Jahnnak tett ígérete miatt minden alkalmat megragadott, hogy ellenálljon a lány csábító jelenlétének. Mígnem Angie meg nem tette a kezdő lépéseket a vágyai eléréséhez.  

"Ő volt a rend a káoszomban, a menedék a viharomban."

A legtöbb erotikus történetben a női főszereplőkben van egy közös viselkedési forma, amitől legtöbbször a történet ellaposodik. Merem azt állítani, hogy annak ellenére, hogy Angie is egy közülük, mégis egy kicsit egyedivé is vált a karaktere. Angie küzd igazi természete ellene, visszafolytja évekig a vad és felszabadulni szerető énjét, mert meg van róla győződve, hogy egy ilyen pillanata miatt ölték meg szörnyű körülmények között szeretett nővérét. 
Evan segít neki újra megtalálnia önmagát. Evan mindig is átlátott a felszínen, látta az igazi Angie-t. Már csak arra van szükségük, hogy bebizonyítsák egymásnak, mennyire összeillenek.

A könyv és Én

A könyvet először eredeti nyelven olvastam, még hónapokkal ezelőtt, amikor a Stark trilógia végére értem, és elvonási tünetek jelentkeztek, már pár óra után. :) 
Újraolvasás alkalmával is szórakoztató volt végig a történet. Izgalmas, romantikus, erotikus. Nem több és nem kevesebb, mint amit egy ilyen műfajű könyvtől el is várunk, hiszen a lényege, hogy pár órára elrepítse az olvasót egy romantikus képzeletbeli világba.

Annak ellenére, hogy az első J. Kenner könyv, amihez volt szerencsém, a Stark trilógiával, először olvasva csalódást okozott, később új színben láttam a történetet, és azóta is minden könyvét élvezettel olvasom. Ez is egy bizonyíték arra, hogy a hangulat is nagyon befolyásolja az olvasót.

Őszintén bevallom, hogy fogalmam sincs, mi volt az a különleges ok, amitől ennyire tetszett a könyv. Egyszerűen csak ellazított, élvezettel merültem el Angelina és Evan történetében.

Vannak könyvek, mint ez is, amelyeket hagyni kell, hogy túlgondolás nélkül higgyünk benne. Nem kell mindennek logikusnak és élethűnek lennie ahhoz, hogy mi magunk elhiggyük. Lehet ennek most így nem sok értelme van, de így érzem. Sokat segített, hogy megszoktam az író stílusát, és olyan hangulatban talál meg, ami elősegítette, hogy ne akarjak minden kijelentést és cselekményt megkérdőjelezni. Könnyű a könyv világába képzelni magunkat.

Szeretjük, ha az erotikus könyvek főszereplői veszélyesnek, és bünőzőnek tűnnek, igaz? De mi a helyzet, ha tényleg egy bűnözöről beszélünk? Ezért szerettem meg J. Kenner regényeit, mert mer kilépni a megszokottból és kockáztatni a választásaival, mind a karaktereket és mind a cselekmények lezajlását, a történetek alakulását illetően is.

J. Kenner újabb, Vágy című sorozatának mindegyik részének más a főszereplő párosa. Egy újabb dögös trió szerelembe esésének lehetünk a szemtanúi. :)


A szerzőről

Tíz évig dolgozott sikeres jogi szakértőként, szabadidejét pedig romantikus regények írásával töltötte.Az írónő 3 néven publikál:
J. Kenner szerzői névvel az erotikus romantika műfajban olvashatunk tőle. A Stark-trilógia és a Vágy sorozatát magyarul is elhozta/hozza az Athenaeum Kiadó. 
Julie Kennerként több műfajban is találkozhatunk a nevével: novellák, romantikus, young adult, urban fantasy, paranormális könyvek.
J. K. Beck álnéven felnőtt, sötét, szexi, izgalmas romantikus paranormális történeteket jelentet meg.
Texasban él férjével, két lányával és macskáival.

Honlapja a juliekenner.com


Blogturné

A Blogturné Klub 4 bloggere hív benneteket kalandozásra ezúttal az erotikus romantika világába. J. Kenner újabb trilógiával szórakoztatja olvasóit. A Vágy sorozat első kötete már meg is jelent Kínzó vágy címmel. Szeptember 22. és 28. között pedig értékelések, extrák és nyereményjáték népszerűsítjük a könyvet. 


09.22. Kristina blogja
Nyereményjáték

Az Athenaeum Kiadónak köszönhetően 2 példány Kínzó vágyat sorsolunk ki a turné végén.
Kövessétek figyelemmel a résztvevő blogokat, mert mind a 4 állomáson egy-egy újabb információ morzsa: kép, vagy adat segít benneteket abban, hogy kitaláljátok a megoldást és bekerüljetek a sorsolásra! Egy épület neve lesz a helyes megfejetés.


 Chicago-ban található és 110 emelet magas.

a Rafflecopter giveaway

0 comments: