33. Keddi Kívánságlistám

, by Kristina

Katie McGarry: Aki mer, az nyer
Eredeti cím: Dare you to
Műfaj: young adult
Sorozat: 2. része
Kiadó: Könyvmolyképző
Elit Start: 2014.12.02.
Premiem péntek: 2014.12.12. 

Fülszöveg:

Ha kiderülne az igazság Beth Risk családi életéről, a tizenhét éves lány édesanyját börtönbe zárnák, ő maga meg ki tudja, hová kerülne. Mindenáron védeni igyekszik tehát az anyukáját, mígnem egy szép napon a nagybátyja beavatkozik, és választásra kényszeríti Bethet: az anyukája szabadsága vagy a saját boldogsága. Így találja a lány egy fedél alatt magát a nagybácsi feleségével, aki ki nem állhatja, és új iskolában, ahol senki sem érti meg. Egyetlen srác kivételével, akit viszont ő nem akar közel engedni magához, de hiába… Ryan Stone a város büszkesége, népszerű baseballsztár – olyan titkokkal, amelyekről mélyen hallgat. Még a barátai előtt is, akikkel pedig mindenben osztozik, például őrült fogadásokban. Vajon mi a legőrültebb fogadás tárgya? Randira hívni a deszkás csajt, aki fütyül rá. Ám ami fogadásnak indul, heves vonzalommá változik, amelyre se Ryan, se Beth nem számított. A kifogástalan hírű fiú egyszeriben kockára teszi álmait – és az életét – a lányért, akibe szerelmes, a lány pedig, aki senkit sem enged igazán közel magához, immár saját meggyőződését vonja kétségbe…


Miért kell nekem?

Alig pár hete olvastam a sorozat első részét, és már meg is jelent magyarul Beth könye. Igaz szerelem is volt azonnal Echo története, ITT olvasható az értékelésem, ezért természetes, hogy ez a könyv sem maradhat le a polcomról.


K. Bromberg: Szükség
Műfaj: erotikus
Sorozat: Szükség 1. része
Kiadó: Ulpius-ház
Várható megjelenés: 2014. december 03.


Fülszöveg:
Rylee Thomas hozzászokott ahhoz, hogy ura minden helyzetnek. De hamarosan találkozik egy férfival, akivel élvezet elveszíteni az irányítást…
A pajkos mosolyú és fájdalmasan jóképű Colton Donavan számára kihívást jelentek, mert olyan világban él, ahol minden nő őt akarja. Én vagyok a szabályt erősítő kivétel. Megszokta már, hogy az élet minden területén pontosan azt kapja, amit akar. Ő a vakmerő férfi, aki mindig az irányíthatóság és irányíthatatlanság közötti szűk mezsgyén jár, akár a pályán dönget, akár azon kívül.
Colton úgy robban be az életembe, mint egy tornádó: felemészt minden kontrollt, feszegeti a sebezhetőségem korlátait, és kérlelhetetlenül behatol a sebzett szívem köré font védőháló mögé. Széthasítja azt a világot, amit olyan óvatosan, rendezetten, kiszámíthatóan, fegyelemmel építettem fel.
Amit ő akar, azt nem tudom neki megadni, amire nekem van szükségem, azt ő nem adhatja meg. De ha már egyszer a finom külső mögött megpillantottam lerombolt lelkének rejtett sötét titkait, vajon el tudok sétálni tőle?
A szexuális vonzalom tagadhatatlan. Mind a ketten kétségbevonhatatlanul vágyunk az irányításra. De ha e két világ összecsap, elég lesz-e a vonzalom arra, hogy összekössön minket, vagy a ki nem mondott titkok és a konok csaták végül arra késztetnek, hogy elváljanak útjaink?

Miért kell nekem?
A könyvvel az amazonon böngészgetve találkoztam először, majd pár óra múlva szembe jött velem a facebookon is a magyar megjelenésének híre. A kiadó oldalán a sorozat következő két része is felkerült, de megjelenésükben nem is merek reménykedni a közeljövőben.


J. A. Redmerski: Ének a szentjánosbogarakról
Műfaj: new adult
Kiadó: Ulpius-ház
Várható megjelenés: 2014. december 03.

Fülszöveg: 
A New York Times bestseller írónője, J. A. Redmerski új műve egyszerre szíven üt és szívet tép. A könyv két fiatalról szól, akik épp a legsötétebb pillanatban találnak egymásra.

Elias Kline és Brayelle Bates kicsi koruktól fogva elválaszthatatlanok. Amikor Bray Dél-Karolinába költözik, lassan mindketten ráébrednek, hogy ártatlan gyerekkori kapcsolatuk már sokkal több egyszerű barátságnál, így Bray visszatér Eliashoz Georgiába. Egy ideig minden szivárványosnak tűnik, ám egy sorsdöntő éjszaka közbeszól.
Szörnyű baleset történik, Elias és Bray pedig elmenekül. Mivel nem akarnak rács mögé kerülni, azon igyekeznek, hogy szabadságukat a lehető legteljesebb mértékben kiélvezzék. Hozzácsapódnak egy bandához, így a páros vad és vakmerő új élete kiteljesedik. Azonban a problémáik elől nem futhatnak örökké.
Amikor utoléri őket a múltjuk, muszáj szembenézniük a valósággal. Bár a leglehetetlenebb helyzetekből is kiverekedik magukat, Elias ismeri Bray fájdalmas titkát. A lányt önmagától kell megmenteni, s ez nem biztos, hogy sikerül...

Miért kell nekem?
A soha határa sorozat második részében megismert párosnak a könyve. Elias és Brayell kalandját meséli el, és eddig nagyon megosztotta az olvasók, goodreads felhasználók véleményét. Tartok tőle, de Redmesrki könyveinek egyszerűen nem lehet ellenállni. 


Levia Anne: A múlt ára
Műfaj: romantikus krimi
Kiadó: Álomgyár
Várható megjelenés: 2014. 

Fülszöveg:
Mit tennél, ha egy nap arra ébrednél, hogy mindent elvesztettél?
Ködbe vesztek az emlékek, oda lett a múltad. Nem tudod kik a barátaid és kik az ellenségeid.
Carolinát, az ismert újságírót, súlyos autóbalesete után cserbenhagyjak. A kórházban emlékek nélkül ébred – mostantól csak az ösztöneire hallgathat. Üldözik, élete veszélyben van, és csak egy valakire számíthat. Vajon visszaszerezhető minden, vagy a szerelem is az emlékekkel együtt veszett el örökre?
Minden feltörő emléke keserédes, és veszelyes irányba űzi. A remény hajtja, hogy mindez a küzdelem megéri.
LEVIA ANNE páratlanul izgalmas romantikus krimije az újrakezdésről, a kitartásról, a reményről, a hűségről, a szerelemről és az igaz barátságról szól, egy olyan korban, amikor ezek a szavak már nem sokat jelentenek.


Miért kell nekem?
A gyönyörű borító és izgalmasnak ígérkező történet. Remélem, hogy egy újabb tehetséges magyar szerző mutatkozik be első regényének megjelenésével.

0 comments: