34. Keddi Kívánságlistám

, by Kristina

 J. Lynn: Wait for You - Várok rád
Műfaj: new adult
Sorozat: Várok rád 1. rész
Kiadó: Könyvmolyképző
Elit Start: 2014.12.16. Rendeld meg ide kattintva
Premier péntek: 2015.01.16.

Fülszöveg:
A 19 éves Avery Morgansten, annak a bizonyos 5 évvel korábbi rettenetes, egész életét megváltoztató Halloween bulinak az emlékei elől menekülve, beiratkozik az otthonától több ezer kilométerre levő főiskolára. Amire azonban soha nem számíthatott volna, hogy éppen az a fiú kezd érdeklődni iránta, aki egyetlen pillanat alatt összetörheti Avery, gondosan felépített jövőjét. 
Vannak dolgok, amiket meg kell élni… 
Cameron Hamilton 190 centi magas, szikrázóan kék szemű, szívdöglesztő srác, akinek csodálatos képessége van arra, hogy elérje, Avery megint olyasmikre vágyjon, amikről úgy gondolta, hogy régen kiölték belőle. Nagyon nem jó ötlet összejönni vele. Ugyanakkor lehetetlen semmibe venni a feszültséget, amely kettejük között támad, és amely felszínre hozza Avery lényének, addig nem tapasztalt oldalait. 
Vannak dolgok, amiket nem fojthatunk magunkba… 
Amikor azonban Avery váratlanul fenyegető e-maileket és telefonhívásokat kezd kapni, már kénytelen szembenézni a múltjával, amit szeretett volna rejtve tartani. Van ugyanis valaki, aki nem engedi, hogy elfelejtse azt a bizonyos éjszakát, amikor minden megváltozott. Vajon sikerül végül feldolgoznia magában, hogy felszínre kerül ez a rettenetes igazság? És Cam mellette áll majd, hogy támogassa? 
És vannak dolgok, amikért megéri harcolni…

Miért kellett nekem?
Az írónő több könyve okozott már kellemes meglepetést, a karakterei sorra rabolták el a szívem. Érdekelt, hogy milyen történetek születnek a tollából a paranormális világon kívül. Abszolút kedvenc lett a könyv. :) Sőt 2014 Top 5 listájában szerepel. IMÁDTAM! Ajánlom mindenkinek. December 27-én írok róla bővebben a Várok rád blogturné keretén belül. :) 

Rachel Gibson:Valentin-napi gubanc
Eredeti cím: The Trouble With Valentine's Day
Műfaj: romantikus
Kiadó: Athenaeum
Várható megjelenés: 2015. 01. 14.

Fülszöveg:
Mi tennél, ha a pasid ejtett, az amúgy stresszes munkádból kiábrándultál, és szeretnél feltöltődni, no meg valahogyan visszanyerni az önbecsülésedet? Kate Hamilton szorult helyzetében otthagyja Las Vegas csillogását, hogy az Idaho állam vadregényes vidékén fekvő kisvárosban, Gospelben vigasztalja magányos nagyapját, és mindent megtesz azért, hogy maga is erőre kapjon. 
Útközben megpróbál elcsábítani egy szívdöglesztő idegent, ám az kikosarazza, mire a lány komolyan kétségbe esik azon, hogy vajon lehet-e ennél elkeserítőbb a helyzete. 
Lehet, hogy igen… Először is, kiderül, hogy Gospelben a legtutibb péntek esti buli a verselgető társasköri hölgyek felolvasóestje. Aztán Kate találkozik Rob Sutterrel, az egykori jéghokis fenegyerekkel, aki jelenleg a szemközti sportbolt tulajdonosa – s kiderül: ő az a szívdöglesztő idegen, aki lepattintotta! 
Hogy korábban Rob is megégette már magát a szerelemben, az enyhe kifejezés! 
Amikor egy nap zárás után erősen kompromittáló helyzetben találják magukat Kate nagyapjának boltjában, teljes gőzzel beindul a gospeli pletykagépezet…

Miért kellett nekem?
Mert Susan Elizabeth Phillips mellet egyedül Rachel Gibson könyveit merem gondolkodás nélkül bevállaltni, a sportos romantika királynői mindketten. Történeteikben a humor, a romantika és a szenvedély is garantált. Pár hónapja volt szerencsém horvátul olvasni a történetet, így megjelenés körül biztosan fogok a könyről írni bővebben. 

0 comments: