Abbi Glines: Te vagy nekem a remény

, by Kristina

Fülszöveg:
Cage York egy jóképű baseballjátékos nagyravágyó tervekkel és reményekkel. Igazi vagány srác, aki imádja a nyüzsgő várost, a napfényt és a szép lányokat. Ám az álmai hamar szertefoszlanak. Egy ballépése miatt a hőn áhított karrier helyett Sea Breeze-től távol ragad egy farmon. Az izgalmas és pörgős hétköznapokat felváltja az egyhangúság. De Cage nem sokáig búslakodik, mert már odaérkezésekor felkelti az érdeklődését egy csinos barna lány.

Eva Brooks élete szinte mesébe illő volt. Mindig a kitűzött cél felé haladt, és el is érte azt. Szerelmével együtt tervezgették a jövőt. Ám egy nap levelet kap, melyben vőlegénye, Josh elbúcsúzik tőle… örökre.

A csalódott Cage és a megtört szívű Eva találkozása nem indul zökkenőmentesen. A lány, úgy tűnik, kezdetben utálja a fiút. Eva próbál bezárkózni, és megvédeni magát egy esetleges újabb csalódástól. De Cage nem adja fel, minden alkalmat megragad, hogy a lány közelében lehessen. És ahogy az idő halad, Eva is rájön, hogy mindketten új reményt adhatnak a másiknak. Végül az egymás iránt érzett szenvedély lassan minden kétségüket eloszlatja. De képesek lesznek végleg maguk mögött hagyni a múltat? És ami talán még fontosabb: le tudnak mondani terveikről, vágyaikról a szerelemért?


Cage York története után már hónapok óta epekedtem, vagyis pontosabban, mióta megismertem őt a sorozat előző részében. Akkor az igazi nőfaló, az életet habzsoló sportoló énjét mutatta meg, miközben a saját könyvére egy kicsit felnőtt, komolyabb oldalával találkozunk már az első oldalaktól. Először annyira meg is lepett, hogy hirtelen nem tudtam őt beazonosítani melyik történetben találkoztam már vele. :D Ne tessék nevetni, mostanában annyi történetet olvastam egymás után, hogy kell egy kis idő amíg belerázódom a sorozatok folytatásába.


Ó igen, aki olvasta a fülszöveget és egy kicsit is ismer, azt tudja, hogy elsősorban miért is ragadta meg a figyelmem a könyv... Azonnal beszippantott, mikor a főhőseink ellenségeskedve, ugyanakkor vonzalmas pillantásokkal méregették egymást ismerkedéskor. A gyengéim, amikor a főhősök először nem kedvelik egymást, itt pedig bővelkedhetünk a villámosan szúró tekintetekben: Eve részéről.

Cage kap egy utolsó esélyt arra, hogy bizonyítson és akkor visszakerülhet a csapatba. Pár hónapot kellene kibírni az edzőjének köszönhetően egy farmon, messze a nagyváros, az alkohol és a lányok káros hatásától. A munkának és a farm gazdájának szorgos felügyelet alatt egy kis szigort, alázatot és tiszteletet kell tanulnia, amit szerintem nagyon szépen elsajátít hétről hétre. 
Ám a kísértés ott lebeg minden pillanatban, mikor meglátja a főnök gyönyörű lányát, aki iránt egyre nagyobb szenvedély és kíváncsiság hajtja.

Eve nem egy egyszerű teremtés, a megszokott komplikált, Glines féle jelleme és egyedisége érdekes karakterré formálja. Tipikusan egy hétköznapi csomagba bújtatott különleges egyéniség. Évek óta gyászolja elvesztett első szerelmét,  túl nehezen ismeri fel a "fától az erdőt" szindrómába esik a könyv legnagyobb részében. Mégis mindez könnyed kis mondatoknak tűnnek, a könyvben mégis határokat feszegető volt a fájdalma, az emlékeinek súlya. Nagyon sok mondanivalóval büszkélkedik a könyv, sok kis apró reménysugárral és ösztönzéssel.



Abbi Glines történetei mindig érdekesek, különlegesek, de eddig soha nem olvastam egy olyan regényt se tőle amiben ne találtam volna hibát. És íme, eddig ez a könyv, vagyis a régen várt Cage története nyerte el legjobban a tetszésem! Persze itt is akadt egy-két dolog, amin ráncoltam a homlokom, de kétségkívül eddig itt ez tetszett a legjobban.

Gyorsan megkedveltem az új karaktereket, a cselekményszál egyszerűsége és drámai pillanatai, bonyodalmai voltak olyan érzelmesek, hogy hullámzó hangulatú történet született mindezeknek köszönhetően. A színhelyek, a jelenetek, sőt még az apróbb kis jelentéktelen részletek nagyon megkönnyítették, hogy olvasás közben egy meleg, nyári, kánikula közepén érezzem magam: ahol a nyálam csorgathattam egy félmeztelen, adonisz izzadságtól gyöngyöző mellkasát csodálva... :D

Olvasható egyedülálló regényként is. De persze az élmény nem lesz olyan tökéletes, ha nem ismered az előző két részt a Sea Breeze sorozatból. 

Kiadó: Maxim
Eredeti cím: While it Last
Fordította: Margitta Nóra
Oldalszám: 272
Műfaj: new adult
Sorozat: Sea Breeze 3. része


A Maxim Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelenik Abbi Glines: Te vagy nekem a remény című regénye, a Sea Breeze sorozat harmadik kötete. Ennek örömére a Blogturné Klub hat bloggere bemutatja Cage York és Eva Brooks cseppet sem zökkenőmentes történetét, melyet átitat a múlt fájdalma. Vajon mi lesz az erősebb: az álmok vagy a reményt hozó szerelem?

2016. április 7-től minden másnap egy-egy blogger teszi közzé a véleményét a könyvről, illetve rengeteg, a történethez kapcsolódó érdekességgel is találkozhattok majd, ha velünk tartotok. Érdemes követni a turnét, ugyanis nem csak plusz információkat tudhattok meg a könyvről és szereplőiről, de ahogyan az lenni szokott, nyerhettek is!




Állomások:

04/09 CBooks
04/15 Dreamworld
04/17 Kristina blogja



Mostani játékunk során megismerkedünk a farmerélet legjellemzőbb kellékeivel és állataival. Minden állomáson találtok egy linket, melyet megnyitva egy puzzle-t kell kiraknotok, s az összeállt képen látható tárgy megnevezését vagy állat fajtáját be kell írnotok a rafflecopter doboz megfelelő sorába.

Ha minden állomást teljesítettetek, esélyetek nyílik megnyerni a kiadó által felajánlott regény három példányának egyikét.

Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz. A nyertesnek pedig 72 óra áll rendelkezésére válaszolni a megküldött értesítő levelünkre, ellenkező esetben újat sorsolunk.



a Rafflecopter giveaway

0 comments: