Laurelin Paige: Első érintés

, by Kristina

Fülszöveg:
AZ ​IGAZSÁG MEGSZÁLLOTTJA. A VÁGY RABJA.
Emily Wayborn csinos és sikeres szinkronszínész, aki kicsapongó múltját maga mögött hagyva kezd új életet. Vége azoknak az éveknek, amikor luxus eszkortlányként gazdag és perverz férfiak kívánságát leste. Ám amikor kétségbeesett üzenetet kap egykori barátnőjétől, egyre mélyebbre hatol a sötétségbe, amelyből egyszer már kiszabadult.

Lenyűgözött, elbűvölt, bárhová követtem volna, de Amber bajba került, és szüksége volt a segítségemre.

Emily elhatározza, hogy felkutatja eltűnt barátnőjét, a nyomok pedig Reeve Sallishez, a jóképű, ám veszedelmes szállodatulajdonoshoz vezetik, aki nőfaló, perverz, és alvilági módszereiről híres.

Lassan, apránként, kétség sem férhet hozzá, hogy Reeve lesz a végzetem.

Hogy megtalálja Ambert, Emily kénytelen felkínálni a testét, így próbálja kifürkészni a férfi titkait és a barátnője nyomára lelni. Ám ahogy egyre jobban belebonyolódik a viszonyba, ellenállhatatlan vonzalmat érez Reeve perverziói iránt, miközben sejti, hogy a vesztébe rohan.
Laurelin Paige új sorozata még forróbb, érzékibb és veszedelmesebb, mint a világszerte sikerlistás Fixed- regények.



Bevallom nem számítottam arra az élményre, amit a könyv nyújtott. Jól szórakoztam végig, egyszerűen meglepett még engem is, hogy mennyire könnyen elmerültem a történetben. Szerintem eléggé egyedi lett, és ezt az egyediséget az olykor sötétebb hangulat adja, az állandóan ott leselkedő veszély, a sötét erotika, a nem mindennapi szereplők.

Ahogy a fülszövegben is olvasható Emily újra kénytelen a régi tapasztalatait latba vetni és elcsábítani, talán pont azt a személyt, akinek köze van barátnője eltűnéséhez, vagy legrosszabb esetben a halálához. Hiába kerül elő egyre több nyom, amely Reeve bűnösségét támasztja alá, a kettejük között kialakult kapcsolat egyre erősebbé válik. Majd újabb részletek derülnek ki, amelyek még az olvasót is összezavarják a végére. 

A könyv első felében az adja az alaphangulathoz a pikantériát, hogy Emily annak ellenére is vonzódni kezd a férfihoz, hogy az titokzatos, veszélyes és talán bűnös is. Ám a kettejük közötti vonzalom annyira erős, hogy egyikük sem tud ellenállni. Arról viszont nem beszélnék bővebben, hogy mi adja pontosan a második feléhez az izgalmat, mert túl spoileres volna. 
Mondjuk úgy, hogy minél jobban megismertem Emily múltját, annál jobban meglepődtem azon a tényen, hogy nő nem ártatlan. Ugye általában a főszereplő nő maga a tökély, a tiszta lelkű szépség, és végre egy könyv, amelyben a főhősnő múltjából érdekes dolgok kerülnek elő. És ahogy kerültek elő a múlt darabkái, úgy vált a szememben Amber karaktere ellenszenvessé.

Nekem az elejétől kezdve nagyon tetszett Reeve, a magabiztossága levett a lábamról. És a legérdekesebb, hogy a könyv végéig nem sikerült teljesen kiismerni, a titokzatossága az egyik fő erénye. A kettejük kapcsolata érdekes volt, nem kifejezetten domináns-szubmisszív, de ott volt végig, hogy a férfi irányított és a nő alárendelte magát. 

A könyv messze nem hibátlan, mondjuk eleve nekem az ellenszenves lenne a valóságban, hogy a pasi nagyon is bűnösnek tűnik, ám a nő mégis a lábai előtt hever. Ugyanakkor ilyen formában olvasva egyáltalán nem zavart ez a tény. Persze azért Emily karakterét néha szívesen fejbe vágtam volna, hogy döntse már el mit akar. 

Csak ajánlani tudom a könyvet!

Eredeti cím: First Touch
Oldalszám: 474
Fordító: Horváth M. Zsanett
ISBN: 9789633109236
Sorozat: First and Last 1.


Húsvétra újabb könyvben merül el a Blogturné Klub négy tagja, méghozzá Laurelin Paige legújabb magyar regényében, az Első érintésben! 
Néha az ész és a szív teljesen szembemegy egymással, és hiába a veszély és a fájdalom, nincs mit tenni - csak megadni magad. Így van ezzel Emily is. De ott a bűntény, ezt pedig nem szabad elfelejteni. Mi lesz vajon ennek a vége?



04.17 - Insane Life
04.19 - CBooks
04.21 - Kristina blogja


Laurelin Paige könyvei már a hazai szíveket is meghódították. Most egy kis nosztalgiára invitálunk titeket. Mennyire emlékeztek az eddigi kötetekre?
Minden állomáson találtok egy idézetet valamelyikből, nincs más dolgotok, mint kitalálni, melyikből és beírni a könyv címét a Rafflecopter doboz megfelelő sorába. 

Figyelem! Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

“– Jack, van egy személyes kérdésem, ha nem bánod. 
– Úgy tizenhat centi. De nem a méret a lényeg, hanem hogy mihez kezdesz vele. – Hudson nyilvánvalóan az apjától örökölte az alpári humorát.”

a Rafflecopter giveaway

0 comments: