Audrey Carlan: Calendar Girl 4

, by Kristina

Fülszöveg: 
Mia Saunders tizenkét hónapos utazása Hollywoodba, New York Citybe és végül Aspenbe repíti.
Októberben Mia új életet kezd, és egy híres, naponta jelentkező tévéműsorban lesz háziasszonya az Élő Szépség betétnek. Párja még a fogság utóhatásaival küzd, de szerencsére közös erővel leküzdik a démonokat.
Ezután New Yorkba utazik, ahol a háláról forgat. Minden álma valóra válni látszik… kivéve egyet.
Decemberben az álomszerű Aspenben találja magát, ahol egy helyi művészről készít kisfilmet, meglehetősen egyedi körülmények között.
Kedves olvasó, készülj, mert Mia kalandja a várva várt végéhez közeledik!
Ébren tart a vágy, az izgalom, a szenvedély. Ez az INSOMNIA könyvek birodalma. Ne várd a hajnalt, olvasd ki az éjszakát!



El se hiszem, hogy véget ért a sorozat. Ilyenkor mindig kicsit elérzékenyülök, hiszen búcsút kell intenem a karaktereknek, akikkel mondhatni egy teljes évet töltöttem. Az eddigi részek közül ez a könyv sikeredett a legromantikusabbra és a legszenvedélyesebbre is. A legnagyobb örömömre Wes rengeteg szerepet kapott a könyvben, Miával teljes erővel azon dolgoznak, hogy a kapcsolatuk tökéletesre csiszolódjon.

Mia éve nem csak kalandosra sikeredett, de sorsfordítóra is egyben. Hihetetlen, hogy majdnem minden hónapban más-más hangulata volt a történetnek, mindegyik hónap adott valami pluszt a lánynak ahhoz, hogy felnőjön, célt találjon az életben. Teljesen más a januárban bemutatkozott Mia és az, aki decemberben elbúcsúzik az olvasótól. Az előző részekben Mia olyan barátságokat épített ki, akik a jellemfejlődésére is kihatottak, felbukkant Max a testvére, és megtudta milyen, amikor a családi szeretet veszi körül, amely őszintébb bármilyen más érzésnél.

Ez a rész viszont teljes mértékben a szerelemről szól. Wes szörnyű eseményeken ment keresztül, amikor elrabolták. Mikor visszatér Miához, a testi sérülés mellett rengeteg lelki sérüléssel kell szembenéznie. És együtt veszik fel a harcot a férfi démonaival szemben. Az éjszakai rémálmok egyre szörnyűbbek, és egyre kezelhetetlenebbek, így Mia öszöntzésére szakemberhez fordulnak.
Úgy érzem, hogy a töménytelen mennyiségű szexjelenettel kissé túllőtt a célon az írónő, néha a kevesebb néha több. Nem? Valahogy mindenre a szex volt a megoldás, bármilyen érzelemről legyen szó: dühről, szomorúságról, boldogságról, csalódottságról, félelemről, valahogy mindig az lett a vége, hogy Wes és Mia őrülten egymásnak estek. Igaz, hogy sokminden történik a könyvben, néha úgy éreztem, hogy legalább a könyv felét a szex teszi ki. Na jó, egy erotikus romantikustól ezt is várja az ember, de azért itt a történet is érdekes volt, és néha minden háttérbe szorult a szex miatt.

A lány nagyon sok olyan emberrel ismerkedett meg, akik fontos szerepet játszanak immár az életében. Minden hónapban valami újat tudott meg önmagáról, rengeteget változott és teljesen új élete lett. Ebben a könyvben végre teljes életet élhet. Nem csak megállapodik a szerelme mellett, de végre megtalálja álmai munkáját is.

Végre teljes fény derül Mia, Maddie és Max teljes múltjára, de ami nekem legjobban tetszett, hogy igazi testvéri kapcsolat alakult ki közöttük és közösen élték át a nehezebb pillanatokat is.
A könyv végén található egy Mi történet velük? fejezet is és IMÁDTAM. Így nem volt olyan rossz érzés letenni a könyvet, mert egy-két fontos dolgot elárult minden fontos karakter jövőjéről az írónő.

Az egész sorozat különleges a maga módján, de nekem ez az utolsó rész lett a kedvencem.


Kiadó: Insomnia Könyvek - Libri
Fordító: Farkas Melinda
Oldalszám: 474


A Calendar Girl sorozat utolsó könyve is megjelent magyarul. Mia sűrű és izgalmas éven van túl, mi pedig hónapról hónapra izgulhattunk érte. Az utolsó 3 hónapja is szenvedélyesre és izgalmasra sikeredett, tartsatok velünk a 4. rész turnéján az állomásokon beszámolunk róla.


12.11. CBooks
12.13. Kristina blogja


Most kiderül mennyire ismeritek jól a sorozatot. Minden állomáson egy-egy kérdést találtok az előző részekről. A helyesen válaszolók között az Insomnia Könyvek felajánlásával Audrey Carlan Calendar Girl - Október - November - December 3 példányát sorsoljuk ki.

Melyik hónapban találkozott Wes és Mia?


a Rafflecopter giveaway

0 comments: