Samantha Young: Jamaica Lane

, by Kristina

Fülszöveg:
A nagysikerű Dublin Street és London Road folytatása.
Barátkozó természete ellenére Olivia fájdalmasan bátortalan az ellenkező nemmel, még szólni sem meri a srácokhoz, akik bejönnek neki. De amikor Edinburgh-ba költözik, új életet kezdhet, és miután belezúg egy szexi egyetemistába, úgy dönt, ideje legyűrnie a félelmeit és megszerezni, amire vágyik.
Nate Sawyer igazi nagypályás, aki senki mellett nem hajlandó lehorgonyozni. A legjobb barátaihoz azonban a végletekig hűséges. Így amikor Olivia hozzá fordul a párkapcsolati nyűgjeivel, felajánlja, hogy bevezeti a lányt a flörtölés rejtelmeibe, és segít hogy szexuálisan is magabiztosabb legyen.
A csábítás trükkjeit bemutató baráti tanfolyam hamarosan elsöprően szenvedélyes románccá alakul. Nate múltja és elköteleződésre való alkalmatlansága azonban tönkreteszi a kapcsolatot, és Olivia egyedül marad. Vajon rájön Nate, hogy élete legnagyobb hibáját követte el, vagy örökre elveszíti a lányt?
A nagysikerű Dublin Street-sorozat újabb darabja, tele szenvedéllyel, erotikával és szerelemmel. Add át magad!


Első olvasás alkalmával is nagy szerelem volt számomra Olivia és Nate könyve, de most újraolvasva magyarul is egyszerűen ittam minden szavát. Az Olivia név különben is nagyon közel áll a szívemhez, hiszen így hívják a kislányom is. Minden könyv, ahol Olivia a főszereplő nagy kedvencemmé válik, van valami ebben a névben, amitől még különlegesebbek lesznek a hősnők.

Ez a könyv kihozta belőlem az abszolút rajongót! Kellő mennyiségben van benne a humor, a romantika, a cukiság, a barátság és a szenvedély, annyira jó volt olvasni, hogy így nálam 5ből simán 7 pontot kap ez a könyv, ennyire ajánlom. :) 

Jó volt, hogy az előző könyvek szereplői is többször felbukkantak, hogy bele leshettem a happy end utáni életükbe. Joss, Braden, Ellie, Adam, Jo és Cam mind megmutatták magukat, de Hannah történetére is ebben a könyvben már nagyon kíváncsi voltam. De nem szaladok most előre, Hanna könyvére még egy kicsit várni kell magyarul.

Olivia Amerikából költözött át Skóciába az édesapjával, hogy közelebb legyen Johoz és Cole-hoz. Meglepően könnyen sikerült a társasághoz csatlakoznia, és közelkerült a lányokhoz. Sikerült munkát kapnia az egyetemi könyvtárban, tipikus könyvmoly, félénk, visszahúzódó, de a társaságukban sikerül nagyon gyorsan feloldódnia. 
Nate és ő nagyon gyorsan barátok lesznek, sőt legjobb barátok. Nate nagyon sármos, vicces pasi, és egy igazi nőcsábász. Filmekről, játékokról ír kritikákat és nagyon sok alkalommal Oliviával közösen nézik meg és próbálják ki ezeket.

A lánynak tetszik az egyik egyetemista, aki gyakran jár a könyvtárba, ám annyira gyáva és esetlen, hogy nagyon gyakran meg sem mer szólalni amikor a fiú kérdez tőle valamit. Egyik dolog követi a másikat, és egyszer csak azon kapják magukat, hogy Nate segít Oliviának merészebbé válni. Megtanítja neki, hogy gyönyörűnek lássa magát, magabiztosabb legyen és bizony szexi is.

Rengeteg vicces és szenvedélyes jelenet van kettejük között. Szinte észre sem veszik és valami több kezd kialakulni barátságnál. De mindent titokban tartanak a barátaik előtt, mert senki sem nézné jó szemmel, vagy sokkal többet látnának bele a kapcsolatukba. Amit valljuk be, hogy jogosan is látnának. Tényleg nagyon különleges már az elején is kettejük kapcsolata, ám amikor belopóznak az érzelmek onnantól tényleg nincs megállás.

Az egész könyv felépítése nagyon könnyed, már az első soroktól kezdve ellazultam és kizártam a külvilágot. Ó, hogy mennyire imádtam minden fejezetet! 


Eredeti cím: Before Jamaica Lane
Fordító: Molnár Edit
Sorozat: Dublin Street 3. 
Oldalszám: 504
ISBN: 9789634571865


Újabb könyvvel kápráztatja el a New Adult műfaj rajongóit Samantha Young. A kedvelt London Street és Dublin Street után most egy újabb szerelmi történet alakulásának drukkolhatunk, amiben a félénk Oliviát és a flörtölés nagymestéret Nate Sawyert ismerhetjük meg. A Blogturné Klub 8 bloggere mesél nektek a könyvről, és a turné végén nektek is lehetőségetek van megnyerni a 3 könyv példány egyikét. Tartsatok velünk és ismerjétek meg az új szerelmes párt, akiket nem lehet egy könnyen elfelejteni! 


11.24. Insane Life
12.01. CBooks 
12.02. Kristina blogja


Samantha Young mindig egy-egy utca névhez kapcsolja történeteit. Ezúttal a Jamaica Lane névre hallgató utcának lesz jelentősége a történet során, ám azt nem áruljuk el egyelőre, hogy pontosan micsoda. Viszont mi is ismerünk néhány híres utcát, amiben most a ti segítségeteket kérjük. Minden blogon találtok egy képet a világ egyik híres utcájáról, és egy mondatot, ami közelebb visz a megfejtéshez. A ti dolgotok csak annyi, hogy beírjátok, hogy melyik utca szerepel a képen, és máris megnyerhetitek a turné végén a Könyvmolyképző Kiadó által felajánlott 3 könyv egyikét.



Ez az utca Jeruzsálem óvárosában található, és állítólag Jézus haladt át, mielőtt keresztre feszítették.

a Rafflecopter giveaway

0 comments: