Nalini Singh: Angyalháború

, by Kristina

Fülszöveg:
Nalini Singh ezennel visszatér a vad szenvedély és halálos erő világába.
New Yorkban angyalok zuhannak alá az égből. Valami ismeretlen erő támadta meg őket.
A vámpírokat soha nem látott betegség tizedeli.
A Céh vadászának, Elena Deveraux-nak és New York arkangyalának, Raphaelnekmeg kell találnia a halálos kór forrását, még mielőtt az egész városban szétterjed, kiirtva annak lakosságát, és romos pusztaságot hagyva maga után. Hamarosan azonban Raphael Tornya is ellenséges ostrom alá kerül.
Ha pedig mindez nem lenne elég, miközben New York élet-halál harcot folytat, valami sokkal sötétebb erő is szemet vet a városra… és Raphaelre. A folyók vörösre változnak, a rémálmok életre kelnek, és a világ már soha többé nem lesz ugyanaz.
„Töprengtél már azon, milyennek kell lennie egy valódi romantikus hősnek? Akkor vedd meg az Angyali vadász sorozat bármelyik részét, aztán olvasd el mindet.” Vampire Book Club


Eddig mindegyik rész a kedvencem. Nem tudnék egy történetet sem kiemelni, mert mind különlegesen magas helyen végződnek a toplistáimon. Nalini Singh rendkívül tehetséges.

Elena és Raphael körül továbbra sem nyugodnak a kedélyek. Ami nekünk olvasóknak csak jót jelent. 😊
Az elejétől nagyon izgalmas történetet talált ki ezúttal is az írónő. Sőt, az első részhez hasonlóan sok volt megint az akció és a nyomozás is. Néha horrorba illő jelenetekkel tette színessé a jeleneteket.

Raphaelnek és Elenának van még mit csiszolgatni a kapcsolatán, de ott van előttük az örökkévalóság, hogy teljesen összeszokjanak. A szerelmesek kapcsolata továbbra is felhőtlen ami a szenvedélyt és egymás iránt érzett szerelmet illeti. De az erőviszonyok már teljesen más dolog. A férfinek lassan meg kell tanulnia, hogy hiába ő az arkangyal, a feleségének is van szava, amit meg kell néha fontolnia.

Újabb angyalbál vár kedvenc párosunkra, ami szerencsére  kevésbé lesz eseménydús, mint a korábbi részekben azt megszokhattuk. De mellette akkor sem unatkozik a Vámpírvadász és New York arkangyala. Városuk lassan ostrom alá kerül, ki kell deríteniük ki áll a háttérben. Mellette pedig egyre tovább fejlődnek a Tízek tanácsának tagjai. Az is aggodalommal tölti őket, vajon Raphael új képességei segíteni, vagy gyengíteni fogják e őket.

Elena nagy utat tett meg mióta először találkoztam vele. Mindent újra kellett tanulnia, de igazi harcos szellem, aki semmitől nem retten meg. Ám most újra rémálmok gyötrik, de egyvalamit már nem felejthet el, nincs egyedül, mellette van a párja, akire bátran számíthat bármikor.

Raphaelre is nehéz napok várnak, háború a láthatáron, de az ellenség továbbra sem fedi fel magát. Így rá és társaira vár, hogy kiderüljön ki ellen harcol. Miközben az angyali etikett minden apró szabályát be kell tartaniuk.

Örülök, hogy újra sok izgalom és nyomozás várt Elenára és Raphalere. Visszatért az az érzés, amit az első rész alatt éreztem. Nalini furfangos módon rángatni a szálakat, mert kiszámíthatatlan minden könyvében a cselekmény.

Minden karaktert tárt karokkal vártam. Végre több szerep jutott a Hetek azon tagjainak is, akik eddig nem voltak főszerepben. Nasir és Aodhan is a többiekhez hasonlóan olyan szereplők, akikről szívesen olvasnék még.

Önálló kötetként nem ajánlom, az igazi hatást csak sorrendben olvasáskor lehet átélni. Sok utalás van az előző részekre, és érdemes is ismerni azokat.

Eredeti cím: Archangel's Legion
Fordító: Császár László
Oldalszám: 552
ISBN: 9789633998922
Várható megjelenés: 2018.06.07


A Könyvmolyképző kiadó jóvoltából itthon is folytatódik Nalini Singh nagysikerű Angyali vadász sorozata. Ha kíváncsi vagy hogyan alakul Raphael és Elena története, hiányzik a többi szereplő, tarts velünk a három állomásos turnén!


06.10 Kristina blogja


Sokan ismerhetitek már az Angyali vadász sorozatot, Nalini Singh lebilincselő történeteket tud írni és nagyszerű karaktereket választ. Idén visszatér Raphael és Elena, ezért mostani játékunkban idézeteket fogtok találni és arra kell rájönnötök, hogy ki mondta kinek az idézeteket.
A helyes megfejtők között egy példányt sorsolunk ki.

Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.


– Volt már nő, aki visszautasított? 
– Egyetlenegy. – Befordult a sarkon, és az ajka mosolyra húzódott.


a Rafflecopter giveaway

0 comments: