T.M. Frazier: King

, by Kristina


Fülszöveg:
Nincs hol laknia. Nincs mit ennie. Nincs kihez fordulnia. Doe nem emlékszik a múltjára. 
A hírhedt nehézfiú most szabadult a börtönből. King az az alak, akivel jobb nem szembekerülni, mert vérrel, fájdalommal, szexszel, vagy ezek kombinációjával fizet meg az ember. King jövője azon múlik, hogyan tudja egyensúlyozni az életét. 
Doe történetét homály fedi. 
Amikor sorsuk összefonódik, rá kell döbbenniük, hogy a folytatáshoz meg kell tanulniuk elengedni addigi életüket. 
Romantika és erotika, krimivel fűszerezve – a tökéletes elegy az olvasói szívek megdobogtatásához.


Nem hiába sorolta a kiadó a rázós kategóriába, néha még én is pislogtam, pedig ebben az évben rengeteg brutálisabbnál brutálisabb könyvet olvastam. Sorozatkezdőnek tökéletes, mert tényleg felkelti a figyelmet, már csak legyen türelmünk kivárni a magyar folytatást. Én az ilyen könyvek miatt tanultam meg angolul, nektek is csak ajánlani tudom. :D  

Nyers, durva, erőszakos, és olykor tényleg a határokat feszegette. Nem csak a történet ütős, de maga a főszereplő pasi sem egy leányálom. Mocskos beszéd, kegyetlen jellem, a rosszfiúk mintapéldánya. Ő King. Börtönből szabadult, tetováló, aki kinézetre olyan mint egy félisten. Ha az életben találkoztok ilyen személyel, akkor futva meneküljetek. 

És ott van Doe, egy lány, aki nem emlékszik semmire a múltjából, utcára kerül, és elkeseredésében arra folyamodik, hogy a testét kínálja fel. Fiatal, de szegénynek nem jutott könnyű sors. Nem elég, hogy az utcán találja magát, de reménytelen is sorsa, és hogy még rosszabb legyen egy drogos ribanc a legrosszabb helyre viszi, ahol a kemény motorosoktól várnak segítséget. Szerintem túl naív volt, és túl fiatal. Ha pár évvel idősebb lenne, akkor sokkal hihetőbb lenne minden. 

Doe egyszer csak King rabságába kerül, és az azonnal kölcsönös vonzalom elkezd valami többé alakulni. Ami tetszett is meg nem is, az pont a kettejük szerelme, mert hihetetlenül, oktalanul lett olyan gyorsan, olyan mély az a csodás szerelem közöttük.... És ez a könyv egyik hiányossága.

Van különbség a valóság és a fikció között, mármint az olvasásnál. A valóságban sokmindent nem tűrök, de amikor könyvet veszek a kezembe és olyan szituációkban találom magam, amiket általában ellenzek, vagy rettegek, esetleg undorodom tőlük, akkor megváltozik a nézetem. Az írók sokmindenre ráveszik az olvasókat. És így jártam ennél a könyvnél is, a valóságban a Kinghez hasonló barmokat messze elkerülném, de Frazier rávett arra, hogy megkedveljem.

És bár rengeteg olyan dolog fordult elő, ami miatt a szemöldököm szinte fenn akadt a homlokom közepén, azt kell mondanom, hogy nem volt rossz a könyv. Néha túl nyers, sokszor hihetetlen, de mindenképp egyedi a történet. Bonyodalmak sokasága, szenvedély, érzelmek. Minden van, amit egy romantikát kedvelő lány csak akarhat, ám minden kissé máshogy került csomagolásba.

 Egyedisége miatt jól esett, hogy kicsit felrissíti a műfajt, de a befejezés hiánya kissé rosszul esett. :D
Hát mit mondjak, nem kaphatunk meg mindig mindent.

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó, 2018
Eredeti cím: King
Kategória: Rázós könyvek
Fordító: Beke Zsolt
Oldalszám: 328


Újabb történettel gazdagodott a Könyvmolyképző Kiadó Rázós könyvek sorozata. T. M. Frazier King sorozatának azonos című első része meghökkentő, izgalmas, lebilincselő. A Blogturné Klub négy bloggerét követve megtudhatjátok mit gondolnak erről a történetről, a nyereményjáték helyes megfejtői között pedig a könyv egy példányát sorsoljuk ki a kiadó felajánlásában.


06. 21 - Kristina blogja
06. 23 - Sorok között


Keményfiúkról szóló történeteket keresünk! A rövid leírás alapján ki kell találnotok melyik könyvre gondoltunk és a megfejtést, amelynek a szerző nevét és a könyv címét kell tartalmaznia, a Rafflecopter megfelelő dobozába kell beírnotok.

Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.


“Gránitkemény teste és nyers, állati ereje őrületbe hajszolja női szurkolóit. Neki azonban attól a pillanattól, hogy a szemébe nézett, nem kell más nő, csakis Brooke Dumas. Vágya színtiszta, ellenállhatatlan és valós”


a Rafflecopter giveaway

0 comments: