Bethany-Kris és az olasz maffia világa - Cosa Nostra

, by Kristina

A héten már írtam nektek ajánlót a Titokzatos és tüzes című könyvről, amely a magyar olvasóknak az első bemutatkozó regénye Bethany-Kris-nek. 
A bejegyzést ITT olvashatjátok, a könyvet, pedig EZEN  linket tudjátok megrendelni. 

Bethany-Kris világa veszélyes, fordulatos, kiszámíthatatlan, miközben romantikus, szenvedélyes. Minden egyes karaktere különleges, nem fél attól, hogy életveszélyes sérülést kapjon a főhős, attól sem retten vissza, hogy a főszereplőket megkínozzák, nem érdeklik a tabuk, nem fél írni a skizofréniáról, sőt imádom, hogy van olyan főszereplője, akinek ez a betegsége. Megmutatja, hogy ezzel is lehet élni! Ő a kedvenc íróm és csak ajánlani tudom a műveit! Élettel telít meg minden karaktert.

Azoknak tökéletes olvasmány, akik szeretik a romantikát, a szenvedélyt, de egy kis plusz érdekességet, izgalmat is elvárnak egy történettől. 
Személy szerint azokat a sorozatokat jobban kedvelem, amelyek több részből állnak ráadásul a sorozatok egymáshoz is valamilyen szinten kapcsolódnak. És ezt mind megkaptam ezekben a könyvekben. 

A Marcello, Donati és Calabrese családok uralkodnak New York utcáin. Sőt már két generációt is megismerhettem, hiszen a Filthy Marcellos és Donati Bloodline főszereplők utódai is saját sorozatokat, részeket kaptak. De még milyeneket! :D Mindegyikről szinte csak rajongani tudok. Remélem a kiadó a többi sorozatot is tervezi kiadni, de addig is csak ösztönözni tudok mindenkit arra, hogy angolul tanuljon. Már csak ezért is érdemes, hogy ne kelljen hónapokat, sőt éveket várni a fordítások megjelenésére.

A Filthy Marcellos sorozatban Lucian, Gio és Dante mutatkoznak be, és találják meg az igazit. És velük vezeti be az írónő ezt a különleges világot. 
A Donati Bloodline Calisto Donati és Emma Sorrento nem mindennapi történetét meséli el egy trilógiában. Bevallom, annyira kiszámíthatatlana történet, hogy egyszerűen nem tudtam letenni.


Majd a Chicago War sorozat 4 részében a Rossi, DeLuca, Trentini és Conti családok keverednek össze és alakítják át a maffia ottani világát.

A kanadai maffiacsalád is bemutatkozik, a Guzzi duet keretében, ahol Gian Guzzi és Cara Rossi (igen a chicagoi Rossi család egyik tagja) találnak egymásnak. Ráadásul 5 fiuk születik majd, akiknek idén és jövőre jelenik majd meg a története!!! :) 

Cross Donati és Catherine Marcello, Andino Marcello, John Marcello és Sienna Calabrese, Lucia Marcello is saját könyvet kapnak, a legtöbben trilógiát, ők már mind az első család utódai. Valamint Thomasso Rossi és Camilla Donati története is már olvasható. 

Naz pedig Cross és Catherine fia, aki már bizony a harmadik generációt képviseli, ráadásul az írónő a saját blogján folytatja is Naz és Rose történetét, amely ingyenesen olvasható! 

Amiért szeretem még az írónőt. hogy a sorozatainak részeit általában 1 hónap különbséggel már ki is adja. Így nem kell sokáig izgulni a folytatásokért.

Most ismétlem magam, de tényleg csak ajánlani tudom. Nagyon intenzívek olykor a történetek, de annyira tapintható minden oldalon a szerelem, olykor a hatalom és a veszély is. 

Az összes sorozat  a Goodreadsen is megtalálható itt. 


Bethany-Kris kanadai írónő.
https://www.bethanykris.com/

A Blogján olvasható, hogy négy fia van, három kutyája, egy macskája és egy férje. :) 
Nagyon közvetlen az olvasóival Facebookon is. 
https://bethanykris.blogspot.com/ ingyenes novellákat ír minden szereplőhöz, csak kérni kell tőle és ha ihletet kap, akkor teljesíti is a kívánságot. 
London Miller íróval közös sorozata is van. Ő a másik író aki kihagyhatatlan, ha maffiás romantikára vágyik valaki.


Bethany-Kris kanadai írónő a romantikus maffia történetek koronázatlan királynője. Legnagyobb örömünkre végre a magyar olvasók is kézbe vehetik izgalmas és lebilincselő történeteit a Könyvmolyképző Kiadónak köszönhetően. A Titokzatos és Tüzes című könyv az első magyarul megjelent könyve, amely a Chicago-i maffia család veszélyes és szenvedélyes kapcsolatait mutatja be. Március 11 és 17 között a Blogturné bloggerei mesélnek a történetről, és a megszokott módon a turné végén nyereménypéldányt sorsolunk ki.



3/17 Kristina blogja (Extra)


A nyereményjátékhoz ebben a bejegyzésben már nem lesz feladat, a turné korábbi állomásaiban találjátok őket. 


a Rafflecopter giveaway

0 comments: