Laurelin Paige: Szabadítsd meg

, by Kristina

Fülszöveg
Gwen Anders sebhelyekkel, kérges szívvel élte túl a nehéz gyerekkort. Elégedetten végzi a munkáját: a menő New York-i klubot, az Eighty-Eighth Floort menedzseli. Az ő története nem azzal ér véget, hogy „boldogan éltek, míg meg nem haltak”. Fenébe a tündérmesékkel! Amúgy sem hisz az ilyesmiben. 
Amíg meg nem ismerkedik JC-vel. 
A gazdag, megnyerő playboy a legszexisebb férfi, akit Gwen valaha látott, de őt nem érdekli az éjszakai kalandor. Ám amikor egy családi tragédia kis híján az összeomlás szélére sodorja, JC az, aki új túlélési trükköt tanít neki, mely elemi ösztönökre és vágyakra épül. JC kötöttségektől mentes leckéi arra kényszerítik Gwent, hogy lemondjon az irányításról. A gondosan felhúzott falak lassan összeomlanak körülötte. 
Gwen csodálatos világot fedez fel a börtönén túl. A szabadság megrészegíti – és halálra rémíti. Amikor rájön, hogy érez valamit JC iránt, félti a szívét. Főleg, amikor kiderül, hogy JC-nek is vannak titkai. Olyan titkok, melyen nem eresztik.


Huhh. Kezdésként legyen ennyi. :D 
Megszoktam már, hogy az írónő szereti meglepni az olvasókat, de megint sikerült magát is felülmúlnia. Nem lett ugyan tökéletes, igazából nem is hagyott bennem akkora maradandó nyomot, de tökéletes szórakozást biztosított és a folytatást is mindenképp el szeretném majd olvasni.

Laurelin Paige rajongóknak természetesen tökéletes és kötelező olvasmány, de azoknak is melegen ajánlom, akik még nem ismerik a korábbi műveit. (Amit érdemes minél haramarabb bepótolni.)

Mit kell tudni róla? 
A Fixed trilógia spin-off sorozata. Az ott megismert Gwen is végre kap egy sorozatot, amelyben ő is rátalál az igazira. Erotikus, túlfűtött olykor, a romantika és szerelmi rész kissé lassan bontakozik ki, de addig is a szereplők tesznek róla, hogy ne érezzük ennek hiányát. A történet egyébként egészen egyedire sikerült. Hihetetlenre, naaagyon hihetetlenre, de mindenképpen egyedire.

Gwen élete (ahogy megszoktuk) nem volt könnyű, előrejutását nehéz és kitartó munkájának köszönheti. Amikor betoppan az életébe JC, akkor kissé felfordul minden. Megígérik egymásnak, hogy semmi komoly nem lesz közöttük, csupán a pasi segít neki ellazulni, és kölcsönösen jól érzik magukat. Természetesen ez soha nem így működik. :D 

A cselekmény gyorsasága olykor meglepő, de tetszett, hogy nem egyik napról a másikra talált rájuk a halálig tartó szerelem. Viszont, vannak olyan dolgok, amik annyira irreálisak, hogy nem tudtam mást tenni csak a szemem forgattam, de igen, ez is az írónő egyik ismertető jegye. Tény, hogy nem egy tipikus romantikus történet. Viszont így a szenvedély, a szerelem mellett izgalmat is csempészett és érdekes bonyodalmakat, amitől kicsit sem unalmas a könyv.

A folytatást mindenképp el kell majd olvasi. Mert, hát.... Nem mondom el miért, a poént azért nem szeretném lelőni. Addig is akinek tetszik majd a könyv, annak ajánlom, hogy a korábbi könyveit is olvassa el az írónőnek.


Kiadó: Libri, 2019
Eredeti cím: Free Me, 2014
Sorozat: Találkozások 1
Oldalszám: 420
Fordító: Horváth Zsanett





Laurelin Paige neve nem ismeretlen a zsáner kedvelőinek, hiszen több könyvével, sorozatával is találkozhatott már a magyar olvasóközönség. A Libri Kiadó a Fixed sorozat spin off történetét, a két részes Találkozásokat hozta el a szerző rajongóinak. Ennek első könyve a Szabadíts meg, mellyel a Blogturné Klub három bloggere indul turnéra. Kövesd őket, játsz velük, s amennyiben a szerencse is melléd áll, tiéd lehet a kiadó által felajánlott nyereménykönyv.



03.15 - Kristina blogja
03.17 - CBooks




A történet hősei az Eighty-Eighth Floor klubban ismerkednek meg. Ha klub, akkor italokat is felszolgálnak, s ha italok, akkor lássuk hogyan is állunk a koktélokkal.
A turné minden állomásán egy ismert koktél fotóját és klasszikus receptjének összetevőit találjátok. A ti feladatotok az, hogy a Rafflecopter megfelelő dobozába beírjátok a koktél nevét
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.




5 cl kanadai whiskey
2 cl Rosso Vermut
pár csepp Angostura bitter
maraschino meggy


a Rafflecopter giveaway

0 comments: