Kylie Scott: Lick - Taktus

, by Kristina

Fülszöveg
Az ébredést Las Vegasban nem éppen így képzelte
Evelyn Thomas úgy tervezte, hogy hatalmas bulival ünnepeli a 21. születésnapját Las Vegasban. Őrült nagy bulival. De a legvadabb álmaiban sem jutott volna eszébe, hogy másnap reggel a fürdőszoba padlóján ébred, élete legdurvább másnaposságával, mellette egy kimondhatatlanul vonzó, félmeztelen, tetovált férfi, és az ujján gyűrű, amelyben akkora gyémánt van, hogy King Kong is elismerően csettintene. Bár emlékezne rá, hogyan jutott el ide.

„Egyszerre könnyed és mélységesen szenvedélyes. Ez a könyv maga a tökéletes rock-regény.”
– Natasha is a Book Junkie

„A könyv elrabolta a szívemet. Minden, amit a szereplők tesznek, és ahogyan reagálnak, hihetetlenül természetesnek hat… Az író egészen új módon meséli el a történetet.”
– Totally Booked



Evelyn minden lány legvadabb álmát megélte, azzal, hogy Las Vegasban ünnepelte huszonegyedik születésnapját. Csakhogy a buli egy kicsit félresiklott, miután túl sok tequilával oltotta szomját és képszakadás után egy fürdő padlóján ébredt egy félmeztelen tetkós adonisz társaságában, egy bazi nagy gyémántgyűrűvel az ujján... Ugye mindenki egyet ért velem azzal, hogy ez a könyv megérdemli a legjobb kezdésért járó díjat? 

"– Tisztázzunk akkor valamit! Te tényleg nem emlékszel semmire?
– Nem – mondtam, és nagyot nyeltem. – Mit csináltunk tegnap éjjel?
– Összeházasodtunk, baszd meg! – morogta."

Egyik fél sem jól reagálta le a dolgot első alkalommal, Ev össze volt zavarodva, másnapossággal küzdött, míg David megbántódott, hogy élete egyik legfontosabb eseményéről, az élete párjának választott lány egy pillanatra sem emlékszik. Megegyeztek a válásban, de már ott érződött, hogy egyikük sem igazán akarja. Csakhogy, semmi sem olyan egyszerű, mint azt szeretnénk, szerencsére. Paparazzik tudomására jut a dolog, és onnantól kezdve nem lesz megállás. Ev életét is megkeserítik , hogy minden lépését követik, miközben a lány akkor szembesül azzal, hogy kihez is ment férjhez. Újból összehozza őket, ha nem is a sors, de a válási papírok aláírása.


Ev belekerült az őrült showbiznisz világába, de elég volt neki pár óra Daviddel, pontosabban a férfi seggfej menedzser csapatával és elvakult rajongói mellett, hogy rájöjjön, ez az életstílus nem neki való. Valami akkor is ott volt között, egy tagadhatatlan vonzalom, aminek köszönhetően mindketten úgy döntenek, hogy utána járnak és elbújnak a világ szeme elől pár napra.

A bonyodalmak egyszer sem fordultak túl drámaiba, a hangulat változása folyamatosan fenntartja az olvasó figyelmét. Egy újabb rock banda férfi tagjait ismerhetjük meg, akik egytől egyik megdobogtatják olvasók ezrei szívét. 
David karakterébe nagyon gyorsan bele lehet zúgni, ahogy halad a történet és megismerjük, rájövünk, hogy nagyon férfias, őrültem kedves és megértő. Tökéletes fiktív karakter, akit nagyon valósághűre alkotott meg az írónő, rengeteg érzelem van benne, amitől kismillió alkalommal repesett a szívet. Ev tökéletes párja, nagyon szépen kiegészítik egymást.

"(...) a szerelem nem mindig sima és egyértelmű. Lehet fájdalmas és mocskos is. De ez nem azt jelenti, hogy ne ez lenne a legcsodálatosabb dolog, ami az emberrel történhet. Nem azt jelenti, hogy nem őrülök meg érted.(...)"

Annyi érzelem felsorakozik a könyvben, romantika, szenvedély, szívszorító döntések, szomorú pillanatok, de egyszer sem éreztem, hogy ez túl sok volt. Megtalálta mindenben az arany középutat a szerző, amitől egy nagy csillagot érdemel az ötös mellé.



Imádtam minden pillanatát a könyvnek, annyira valósághű volt a szereplők mellett a cselekmény is. Olvasás közben tényleg elhittem, hogy ez az egész megtörténik ott abban a pillanatban. Már az erős és "puff bele a közepébe" kezdés is egy ok volt arra, hogy azonnal magával ragadjon a történet. De a folytatás, ahogy alakította az eseményeket is nem csak szórakoztatóak, de olyan volt, mintha egy  romantikus valóságshowt követnék hús-vér szereplőkkel.

Kylie Scott írási stílusa abban a pillanatban a székhez szegezett, ahogy elkezdtem olvasni a történetet és amíg az utolsó oldalhoz nem értem, addig bizony csak a legszükségesebb dolgok miatt tettem le a könyvet, mindkét alkalommal. Mert jó szokásomhoz híven a történetet már olvastam az eredeti angol nyelven több, mint egy évvel ezelőtt, mikor az első rocksztáros korszakom éltem. Abszolút kedvencem lett, angol és most már magyar nyelven is egyaránt! 

Az egész sorozat nagyon egyedi, arról szól, hogy a rockbanda tagjai megtalálják tökéletes párjukat. Az olvasóknak meg garantálom, hogy minden pasiért el lehet olvadni. A téli megjelenések közül ez a könyv lett az abszolút kedvencem!

Eredeti cím: Lick
Műfaj: new adult
Sorozat: Stage Dive 1. része
Oldalszám: 384
Megjelenés: 2015.12.01.




A Könyvmolyképző Kiadónak köszönhetően bővül azon new adult könyvek listája is, melyekben rocksztárok hódítanak. December 03. és 19. között a Blogturné Klub 9 bloggere vár mindenkit David és Ev történetének turnéjára!

12. 07. Media Addict
12. 13. Zakkant olvas
12. 15. Insane Life
12. 17. Dreamworld
12. 19. CBooks


A helyes megfejtést beküldők között a Könyvmolyképző Kiadó felajánlásának köszönhetően 3 példányt sorsolunk ki a kötetből. 
9 állomás, 9 szó, amelyek valamilyen módon kapcsolódnak a könyvhöz és a végén csak EGY helyes megfejtést várunk majd tőletek, egy kilenc betűből álló megfejtést. Minden állomáson kaptok segítséget a soron következő szóhoz, hogy a végén kirakhassátok azt az egyet, amit majd be kell írni a rafflecopter megfelelő helyére. Azokból a betűkből kell kirakni a helyes megfejtést, amit a rózsaszín mezők helyén találtok majd. Minden kitalált szóval közelebb kerültök a megfejtéshez. Jó játékot!
Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz! A nyertesnek pedig 72 óra áll rendelkezésére a megküldött e-mailre válaszolni, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.




1. Melyik városban házasodtak össze a főszereplők?





a Rafflecopter giveaway

0 comments: