CJ Roberts: Epilógus

, by Kristina

Fülszöveg:
Azért írom ezt, mert könyörögtél érte. Tudod, mennyire imádom a könyörgést. Sőt, valószínűleg túl sok mindent tudsz, ráadásul túl jól.
Ki is vagyok én? Próbálok rájönni. Gyermekként prosti voltam, serdülő fejjel gyilkos, férfinak pedig szörnyeteg. Én vagyok az, aki elrabolta Livvie-t. Én vagyok az a férfi, akit szeret. Szerelmes belém. Elég beteg, mi? Persze, jóval többről szól a történetünk annál, ami néhány mondatba belefér. Mégis képtelen vagyok szavakkal illetni az akkori viselkedésemet. Mivel e sorokat olvasod, szerintem nem is kell megítélnem. Te már úgyis ítélkeztél fölöttem.
Azért olvasod ezt a könyvet, mert meg akarod ismerni a történet többi részét. Tudni akarod, mi történt 2010. szeptemberében azon a meleg nyári éjszakán, amikor találkoztam Livvie-vel a Paseónál. Azon az éjszakán megint a feje tetejére állt az életem.
Nem pont úgy történt, ahogy Livvie mesélte. Nagyon elnéző volt velem, amikor megosztotta a történetünket. Az igazság sokkal… bonyolultabb.



CJ Roberts Sötét páros sorozata egyedi, izgalmas, és utánozhatatlan élményt nyújt az olvasás és az erotikus romantika kedvelőinek, hiszen minden része különleges, megdöbbentő és bonyolult érzelmi kavalkád, véresen izgalmas, már-már bűnösen romantikus. Mindhárom rész Caleb és Livvie kapcsolatáról szól, az érzelmek kialakulása az első részben, majd azok elmélyülése, fejlődése és alakulása a másodikban, de mind közül a harmadik rész, az ami minden olvasónak sóhajokat és vigyorgást varázsol az arcára, mert az Epilógus az: amelyben tökéletes arányban szerepel a könnyű romantika és a sötét szenvedély.

Az első részben talán pont az újszerűsége vonzott, szárnypróbálgatásnak tökéletes választás volt, előkészített a második és egyben sokkal sötétebb részre. Majd  mindkettő tökéletes felvezetés volt az Epilógushoz, ami tényleg egy egész könyvnyi utóhang! A könyvek legjobb része, amikor kedvenc főszereplőink utóéletét ismerheti meg az olvasó, azt az életrészt, amely általában csak a felhőtlen boldogságról szól. Igaz, hogy Caleb és Cica esetében olyan soha nem is létezhet, hogy felhőtlen boldogság, mégis ez a részt már-már megközelítette azt a szintet, tagadhatatlanul, ez lett a legromantikusabb.

Caleb és Livvie újra találkoznak, esélyt adnak maguknak a boldogságra, ami persze, az ő esetükben azzal jár, hogy meg kell tanulniuk együtt élni a múlt emlékeivel. Sok megértés, támogatás és bizalom szükséges mindkét fél részéről, ahhoz, hogy az Epilógus is happy end-el végződjön, ahogy az minden könyv epilógusában elvárható.  

Caleb meséli el nekünk a harmadik részben, hogy hogyan alakul Cicával a kapcsolata. Teljesen más módon éli így át az olvasó ezt a románcot, mint mikor Livvie emlékein keresztül tudtunk bepillantani a történtekbe. Caleb érzelmei olykor sokkal fegyelmezettebbek, majd egyre nagyobb káosz alakul ki benne, mikor rádöbben arra, hogy érzelmei olyan szinten eluralkodnak felette, hogy Cica fontosabbá válik, mint eddigi nézetei, hite és életszemlélete.

Új szereplők bukkannak fel, akik először csak Livvie új élete részét képezik, majd ahogy haladnak az események, és a férfi is a lány élete részévé kezd válni, úgy mosódnak el a szálak és alakít ki a mi alfahíműnk is emberi és baráti kapcsolatokat Cicán kívül.

Kihagyhatatlan azok számára, akik olvasták már a sorozat első két részét, mert rengeteg kérdésre kapunk választ, sőt Livvie és Caleb között kialakult érzelmi kötelék csak itt erősödik meg igazán, és itt nyer értelmet nagyon sok elvarratlan szál, nem csak a fiú múltjával kapcsolatban, de a kettejük között kialakult szerelmi és domináns-alávetett viszonyról is. 

Mindketten sokat változtak az első részben megismert önmagukhoz képest. Livvie felnő, megtanítják az óvatosságra a történtek, elővigyázatosságra, de azért vakmerő természete is még jobban kifejlődik. Míg Caleb megtanul gyengéd lenni, törődő, és ami a legtöbbször saját magát is meglepte, elnéző és megbocsájtóvá is válik. Az olvasó újabb élménnyel gazdagodik, csak ezúttal több szenvedély, és kevesebb szenvedés vár rá a könyv lapjain.



Eredeti cím: Epilogue
Sorozat: Sötét páros 3.
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Fordító: Sándor Alexandra Valéria
ISBN: 9789633993644
Oldalszám: 232




A napokban jelent meg a Könyvmolyképző Kiadónál A sötét páros sorozat várva várt második része, mely a Megigézve a sötétben címet viseli. C.J. Roberts feltette a koronát a sorozatra azzal, hogy Caleb szemszögéből megírta a befejező részt is, az Epilógust, amit a kiadó az olvasók nagy örömére a második résszel egyidőben helyezett a könyvesboltok polcaira, tehát máris rendelhető, kapható. Ennek örömére a Blogturné Klub bloggerei egy összevont turné keretében mutatják be a könyveket, ez alkalommal egy kivételesen könnyű játék kíséretében, hogy a felnőtt olvasók ezúttal ne a blogokon éljék ki játékos kedvüket. A nyeremény ezúttal is 3-3 példány mindkét kötetből. Sok szerencsét!



12.08. - Angelika blogja
12.10. - Media Addict
12.14. - Dreamworld
12.16. - Kristina blogja
12.18. - Cbooks


A sorozat harmadik részének nyereményjátéka még az előzőnél is könnyebb, egyetlen kérdésünk van: Hol találkozott újra Livvie és Caleb? Kérjük kitölteni a rafflecopter doboz megfelelő sorait. 

(Figyelem! A nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére válaszolni az értesítő levelünkre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz!)

a Rafflecopter giveaway

0 comments: